265

Гумичка за триене

преди 3 години

Господа Бабикян Минеков и Хаджигенов разликата между вашите протести с пътната помощ с колони и между 150/250 човека и протести на нервиран народ е голяма колкото космоса не ви пожелавам да го разбирате от първо лице и няма да има провокации тогава ще има прегазване!!!

264

Бурж халифа

преди 3 години

Нали знаеш че парите ще свършат рано или късно бре бабикяне то бива бива ама и божков си има предел

263

пасарела

преди 3 години

Бабикян веднага да се маха и да лови света ! От къде е дошел натам да изфирясв !

262

Анонимен

преди 3 години

Бабикян -новия Чекмеджан.С Мая Турбото,дето ще реквизира чекмедженца и Максим Генчев ,пастърмата.Ами гладни са

261

Анонимен

преди 3 години

Противен! И гнусен!

260

Asd

преди 3 години

Бсп си направи патерички, че иначе няма шанс да бутне Борисов.

259

в грешка си

преди 3 години

Ако дойдат нови избори ще бъдете тотално изметени!Гледайте да не сбъркате нещо,щото веднага сте аут!Еврофондовете да са ви последната грижа,че иначе лошо!

258

Анонимен

преди 3 години

Снощи казах някъде, че няма повече да пия, ама не мога да се сетя къде сутрешни размишления на Аман Бабикян в квартална кръчма.

257

Анонимен

преди 3 години

Бабикян измести Турбалан. В нашето село децата вече ги плашат със снимката на арменеца. Казват им яж, че идва Сбабикян. Гледай да не счупиш прозореца, че Сбабикян гледа отгоре и ще те прати при куция кон.

256

Ако като

преди 3 години

Политик сте така некъдърен като ПР ще се нагледаме на глупости. Та то в първи курс се учи че името е най- важното! Как ви дойде на акъл такова недоразумение за име . То е обидно преди всичко за този който го е измислил. Като пернишкия университет дето съкръщението му беше...то си е просто мъртвородено

255

Анонимен

преди 3 години

Тези така наречени преговори, не са по приоритети и политика, това си е просто едно безпринципно разделяне на баницата.

254

Голям

преди 3 години

*** Е ТОЗИ .....КОЙ ГО Е ИЗБРАЛ И ГЛАСУВАЛ, ЗА ДА НИ ОПРАВЯ ????

253

Ми......

преди 3 години

Верно бе , налучквате си идеите ......еднакво тъ#пи сте !

252

Анонимен

преди 3 години

*** кой немормалник гласува за тоя бе, хабиби?

251

Зозо

преди 3 години

Този про-шлек точи лиги да се закачи за софрата и да облече кустюма за 3000лв. Ама греда :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

250

Анонимен

преди 3 години

До Не е честно"Не е никак честно хора, които не си плащат данъците в България да определят нашето бъдеще! Като им е мила България да се връщат и да живеят и работят тук!!!"Ми честно ли е, когато работодателя ми каже, че ще работя на половин работен ден, а останалото ще е под масата и като се оплача, да идват да ми бият шамари мутри, а като споделя на хората, всеки да се извърта? Честно ли е, като отида на протест, да ме гонят от работа, а народа, да блее ...

249

Анонимен

преди 3 години

До Аз"Никоя развита държава не допуска хора , които НЕ живеят на територията, да гласуват и решават съдбата на гражданите !"С икзлючение на САЩ, Канада, Англия, Дания, Норвегия, Нова Зеландия и няколкод други ...о прости ми? Ти каза "развита"! Ами добре - Занзибар не дава.

248

Анонимен

преди 3 години

До ДумкайСеВГърбаБлагодаря ти, защото ми пинса да чета глупсоти по форумите! 50000 парчета ит 2.5 милиона навън, гласували за Слави Трифонов. И сега всички навън лоши. А като имаше опашки от безработни пред Бюрото по труда? Като за едно място се бориха по 300 човека и чорбажията даваше минималната, за нещо, за което в другите страни взимаха 15 пъти повече? Или забравихме? Ако не бяха излезели тези хора навън, да помагат с пари и да намалят безработицата, щеше да е чудо.

247

Анонимен

преди 3 години

Какъв премиер ще е този изцъклиния грозник с има няма 1%

246

Анонимен

преди 3 години

До Бай ПеньоСпрете гласа на безработните и ще се съглася!