24

Мона

преди 3 години

жалко за сестрата. чакаме информация как е рекламното лице на Модерна, сестрата с големите джуки, която изигра ролята на първа опитна мишка за модерна в България.

23

Анонимен

преди 3 години

Тази статия единствено потвърждава лицемерието и фанатизма на съвременните медицински фашисти. Колко е трагично, щото дори след такива новини има хора (и то разумни), които подражават на човеконенавистната цел на фармафията - то е да узаконят, дори чрез сила, задължителното ваксиниране. За Бога хора, не бъдете овце.

22

1

преди 3 години

Умираш от друго ковид.Умираш от ваксина - друго.В новините обратното. И някои балъци носят маски сами в колите си. По-ясно да ви го кажат не искате ли?

21

Анонимен

преди 3 години

Започнали разследване - това е новото в новината. Другото ново е, че вече ваксинират и с трите ваксини, а не само с АстраЗенека.

20

Анонимен

преди 3 години

Ако починеш от заболяванията си, но непременно си умрял от Ковид. Ако умреш след ваксината, умрял си от придружаващи заболявания.А дали жената щеше да умре ако не беше ваксиниран. Това е главният въпрос.

19

Анонимен

преди 3 години

Ваксинирането с ChAdOx1 nCov-19 може да доведе до рядкото развитие на имунна тромботична тромбоцитопения, медиирана от тромбоцитно-активиращи антитела срещу PF4, което клинично имитира автоимунна хепарин-индуцирана тромбоцитопения.New England Journal of Medicine

18

Бау

преди 3 години

до 18:D

17

Анонимен

преди 3 години

Очаквах фейсбук да ми обясни, но явно съм сгрешил. Хайде, със здраве, и наесен да не пропуснеш бустершота. Забравих колко отблъскващо и безполезно е да се комуникира с теб.

16

Бау

преди 3 години

До 16от кого очакваше да ти обясни? Пресата ли? ... Който се интересува си го обясни.

15

Анонимен

преди 3 години

Нее, не обясниха нито веднъж за ADE. Дори никога не го споменаха. Дори не направиха тестове върху животни, което спокойно можеше да се направено досега. Но като не говорим за него и го игнорираме, то няма да се случи, нали така.

14

Бау

преди 3 години

До 13обясниха за любимото ви ADE. Ама не си чел и някой трябва да се опитва да те убеждава теб лично :D

13

Бау

преди 3 години

До 10много ясно, че не четеш научни статии. ФБ му е майката. Жълтата преса също! :D

12

Анонимен

преди 3 години

Сега ще попитам БАУ, примерно, за antibody dependent enhancement, и пуф!... Ще се изпари като роса на слънце. Най-голям враг на ковиваксърите и ковиманяците са преки въпроси, свързани с медицина и логика.

11

BATMAN

преди 3 години

Ytre sheq iskarat ot rak zahar che imala. Ama razbirase kak ahe budim horata nali sheni trepqt nqma veche dase pochinqvat..

10

Дам

преди 3 години

Придружаващи заболявания към какво?Или признавате, чв щом се ваксинира човек, автоматично става болен и всичките му други болести стават придружаващи към основната - ваксинната болест?

9

Анонимен

преди 3 години

Дори самото заяждане със фейсбук демонстрира ниското ти ниво... Или съзнателно извъртане на действителността, за да си нагодиш доказателствата - което е характерно за ковиваксърите. Ще ти напомня, че ФБ усилено и категорично цензурира всяко мнение, което дори минимално би създало съмнение в изумителните "качества" на псевдоваксините. Дори се трият оплаквания на хора от странични ефекти след боцкане... (И за мен дори само този факт е достатъчна информация относно "ваксините" и качествата им.)

8

Бау

преди 3 години

До 7трудно :D Умните хора не вярват в клипчета във FB. :D По това си личи кой кой е.

7

Анонимен

преди 3 години

Бау, робвай да приемеш, че може някой с различно от твоето мнение да е интелигентен и успял в живота... Доста си дребнав и елементарен.

6

Анонимен

преди 3 години

Ако беше без ваксина щеше да е починала от ковид, а не от придружаващи заболявания. Нали така драги ми продажници в бели престилки?

5

Бау

преди 3 години

До 4ти му мисли :D Аз, когато трябваше учих и бях амбициозен. Не се наливах с ракия... :D