40

Български гражданин

преди 3 години

Български гражданин от турски произход съм и не гласувах за дпс.Ние сме български граждани по този начин се внася омраза м българския народ като изцяло.***

39

Инна

преди 3 години

Не става въпрос кой колко пари праща. По тази логика дайте да гласуват и чужденци с бизнес за 5 лв у нас? Става дума за това, че ако от 20 години миеш чинии в Бристол и олабваш със старите хитове куку бенд вечер, ти нямаш представа от България. Няма как да вземеш информирано решение, ако идваш две седмици да пиеш на слънчака. Животът го живеем ние тук, борим се ежедневно и не е зле да не ни се натрисат бендове и певци от някои, които после няма да ги търпи, а ще си вземе шапката и към Албиона!

38

Анонимен

преди 3 години

Някои от методите на ГЕРБ за фалшифициране на изборите1/ недействителните бюлетини2/ гласовете на българите в чужбина - изведнъж се оказва, че те са гласували в България, а са си в чужбина3/ 700 хиляди разлика в броя на гласоподавателите между истинския им брой и броят им в избирателните списъци

37

хичо

преди 3 години

джамбаза много вреди ,дори на собствената си партия

36

Анонимен

преди 3 години

турция е изклала 1 000 000 арменци, арменският геноцид е заклеймен от международната общност.

35

един

преди 3 години

Такива като този и партньорите му направиха думите национализъм и патриотизъм грозни.

34

Анонимен

преди 3 години

турция е неоосманистка държава и провежда политика на неоосманизъм спрямо Балканските страни.Изборни секции там не трябва да има, защото там българи не е имало и никога няма да има.

33

Анонимен

преди 3 години

Всички гласове извън България са невалидниТурските патриоти си гласуват за ДПС

32

ижо

преди 3 години

за мен дали турци дали ромеи в германия не би трябвало да има право да гласува !

31

ss

преди 3 години

ами да махнем вота и от щатите ! В комисията само на английски се говореше а във протоколите са написани на английски ! Или всички навсякъде с БГ паспорт да гласуват или само който внася данъци в таз държава !

30

Анонимен

преди 3 години

АНГЕЛ ДЖАМБАЗКИ "ГЛАДНА КОКОШКА ПРОСО СЪНУВА". ДОРИ ДА ПРЕМАХНАТ, НЕ САМО ГЛАСУВАЛИТЕ В ТУРЦИЯ, НО И ВСИЧКИ ГЛАСУВАЛИ В ЧУЖБИНА И ОСВЕН ТОВА ДА ЗАПАЗЯТ ГЛАСОВЕТЕ ЗА ВМРО ОТ ЧУЖБИНА И ДА ИМ ДАДАТ ОЩЕ ТОЛКОВА БОНУС, ПАК НЯМА ДА ПРЕМИНАТ ЗАВЕТНАТА 4% БАРИЕРА. Джамбазки, евтин сте.

29

1

преди 3 години

Гледам, че тук "българите" коментирате всичко друго само не и това, което е казал.То е фалшификация на изборите, вместо това се пънете на това, кой бил пияница, коя бягал от казарма и така нататък. За Доганчо ли цъкате, другаре? Нали уж мразехте Шиши?

28

Анонимен

преди 3 години

До стигаДо там са ни докарали гробаджиите, че българите в чужбина не просто плащат данъци ами и издъжат деца и пенсионери с пари, пратени от чужбина.

27

Мишо

преди 3 години

Надявам се някой от псевдо организацията ВМРО да прочете този коментар.Другари патриоти! Народа не прощава фалша, народа не прощава лъжите, народа усеща лицемерието!Това, което правихте в предходния парламент и да сипите гръмки слова, които не значеха нищо и да си продавате по изгодно гласовете. Не застанахте зад нито един от лозунгите които така ревностно прокламирате! Фалшиви сте до костите на мозъка и тези купени и продадени гласове, които получихте са ви много!

26

Късно е

преди 3 години

Джамбаз, лай си оттук, да. Да не отидеш следващите застъпник в секциите в Турция, че там алкохола трудно се намира и високия акциз го оскъпява. Отделно, недай си боже да те арестуват. Там полицията първо бие, после пита.

25

Анонимен

преди 3 години

Беглецът от казармата да се съди за дезертьорство по военните закони.Банда дезертьори.

24

Анонимен

преди 3 години

Тоя си закопа партията. Ако бяха го изгонили, сега щяха да са в парламента. Изяде хляба на доста съпартийци. Какво да го коментираме повече?

23

Анонимен

преди 3 години

Ако не се бяха пръцнали от една на три патриотични коалиции, сега пак щяха да са вътре. Ама лакомия.

22

Анонимен

преди 3 години

Народа разбра кви патриоти са тия,и изведнъж изчезнаха всички партийки )

21

1

преди 3 години

***.джамбаз,иска касирането на изборите в Турция,една от причините ,е говоренето масово на турски в секциите,абе джендъре,на какъв език искаш да се говори,като секциите са в Турция,или искаш забраната,да се говори на турски,в секциите в България,да важи и за секциите в Турция,като си свършиш европейското дупетатство,ще те пратим наблюдател в Турция на следващите избори,и ще следиш,да не се говори турски език в секциите.Не разбрали че говоренето с езика на омразата ,вече не върви.