32

Анонимен

преди 3 години

БСПарите ,ако са тарикати ще подкрепят Славун ,защото пропадането на Трифонов е гарантирано!ИТН няма капацитет да управлява държавата,тогава на хоризонта ще се покаже Корнелия ,а БСП има кадри с опит ,стига да не крадат!

31

Анонимен

преди 3 години

Така е - БСП нямат друга опция, освен да подкрепят кабинет на Слави. Кабинетът няма да е много стабилен, но това не е страшно. Идват нови избори и се сбъдва най-големият кошмар на Борисов - ще ги прави Радев и най-големите му противници - Слави, Мая и т.н. Ирония. Това, от което така бягаше Бойко, все пак го настигна накрая.

30

Анонимен

преди 3 години

Нинова не ви е виновна,ако я смените може и по-зле да стане,тя е интелигентен човек.

29

ББ

преди 3 години

ти "професорче"московско се моли тя да не подкрепи правителство на слави,обществена тайна е че,борисов строи руските проекти,и по ваше време руснаците ни скъсваха главите с цените на газа...например...ЕС ги принуди да ги свалят не вие и борисов...Нинова ако е разумна безусловна подкрепа ако слави тръгне да прави правителство...това ще е държавническо...ще я върне в играта...Народа ни не е "матрял" русофилско псе

28

по-по-оняденшен

преди 3 години

Аве брат'чеди, кога е имало избури Ве? Чета днес Слави бил в пърламента, наш чувек е той, ама ни е от нашта пияната партия. Дай газ удри върти върти, айди да вкарва оркестъра да свири у пърламента и да върне онази певица да пеят месечината

27

Анонимен

преди 3 години

Къде е ония учиндолския гологлавец, дето Жаро Илиев си правеше линии на голята му глава? До кога ще се прави на интересен и енигматичен, с тези присвити от пренебрежение и мегаломанщина очи. Пълен ***. И онази карикатура Тошко-пудел дресиран.

26

Анонимен

преди 3 години

ИТН е партия еднодневка - няма програма, няма идея и няма хомогенен електорат! В момента в който ГЕРБ падне подкрепата за ИТН ще падне веднага...

25

Анонимен

преди 3 години

До Бай чепТака ли мислиш? Да,ама не. В момента ситуацията е доста по-опасна за ГЕРБ,отколкото за БСП.А Слави е най-вредния за България тип в политиката и много по-опасен за България от всички останали партии управлявали досега!

24

Анонимен

преди 3 години

3 пъти опитваха пак да ни поведат към светлото бъдеще след като се провалиха 89та година.Луканов, Виденов, Станишев.Стига вече БСП, стига вече Кремъл.Оставете ни на мира.

23

Анонимен

преди 3 години

Слави е параван за други да дойдат на власт, но най-страшното е, че ще ни откраднат държавата и дори Европа няма да може да ни помогне и ще ви сервират втора Украйна!Протестирайте срещу Слави, зад него стоят други сили,които ще изскочат на светло ,след като заграбят властта и ще съжалявате много!

22

Бай чеп

преди 3 години

До ТикволандияНинова е на заплата към ГЕРБ. Бойко я назначи да като агент под прикритие да ликвидира опозицията. Като добавим и координирания удар по всички големи спонсори на БСП наистина се получи много добре. Бойко си изигра картите брилянтно. Сега може да се отдаде на почивка и да играе пас.

21

до 17

преди 3 години

Нинова откъде взе 60 000 долара да изучи момчето в САЩ?И лъжеше, че е на стипендия.Едно чекмедже не може да побере 60 000 долара.Това е само зеа учението.За храна и квартира?Айде у лево, аман от бесеперски лъжи.

20

Анонимен

преди 3 години

До ТикволандияБСП винаги са били гола вода. Просто вече голяма част от електората им се пресели вече в Големите ловни полета....От тук насетне-пързалката ви чака. Дупе да ви е яко....

19

Анонимен

преди 3 години

Истината е, че българските политици са притискани да подкрепят Слави, а те не искат, натрисат ни насилствено управление на Слави от външни сили, които даже не са европейски ,Слави, махай се заедно с партията си,не те искаме!Обединете се срещу Слави всички партии и протестирайте,този да се маха заедно с партията си! Пратията му ще бъде Цветановци ,размножени по много и е вреден за България

18

Зозо

преди 3 години

Але, але, але, а БСП умре... але, алееее... :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

17

Анонимен

преди 3 години

Истината е, че българските политици са притискани да подкрепят Слави, а те не искат, натрисат ни насилствено управление на Слави, което и гражданите не искаме,сега е момента да излезете и протестирате срещу партията на Слави да се разкара от политиката,той е НЕКАНЕН ГОСТ и със сигурност е фалшифициран вота в негова полза!А БСП каква полза има ако подкрепи Слави, след като не им дават участие в министерски постове и управлението на държавата,а ще получат от трите пръста средния?ИНТ,вървете си!

16

Анонимен

преди 3 години

Той Славито ходи преди години в Москва, целува ръката на покойния шеф на Газпром.Обаче пък от друга страна заедно свяляхме Жан Виденов една люта зима, та за него как го казваха, слънчоглед партия май беше.

15

Пак копи/пейст?

преди 3 години

До Бсп е в будна кома..: Каква корупция в Техноимпекс? Хайде стига г'лупости. Корнелия Нинова е купила акции от приватизираният Техноимпекс и ги е продала през фондовата борса. А в процедурата по приватизацията са участвали двама зам. министри от кабинета на Иван Костов.Това е дъвкано до безкрайност. А и няма връзка с темата.А корупцията я търси в чекмеджето на бат'си Бойко.

14

Тикволандия

преди 3 години

БСП е в много добра позиция. И не беше грешка че не се опита да "яхне" протестите. Трето място на БСП в момента е по-добро от първо или второ. Какво щеше да се получи ако БСП имаше гласовете на ГЕРБ? Цялата нова опозиция 'Има такъв народ", "Изправи се" и ДБ щяха да се обединят срещу БСП и те пак нямаше да направят правителство. А сега се обединяват срещу ГЕРБ и, щат-не щат, ще търсят подкрепа от БСП. По-добре от това засега здраве му кажи.

13

Пак копи/пейст?

преди 3 години

До ***-съмнителна: Докога все с този копи/пейст ще си вадиш хляба? Засрами се вече. Ако имаше нещо вярно в това, Бойко и гербаджиите да са задействали отдавна прокуратурата.