100

Анонимен

преди 3 години

Българския съд е рожба на ДС и БКП/БСП........ И Герб.От 9ти Септември 1944 година до сега друга партия не е имало.!!!!!!!!

99

Анонимен

преди 3 години

"Васил Божков-Идвам" TweetАбе къде е батко?

98

Анонимен

преди 3 години

Подцениха го Билков и сега ще ядът бахура.

97

Анонимен

преди 3 години

Правите ли разлика между СЪД и ПРОКУРАТУРА бе юнаци?

96

?!?

преди 3 години

За нашите съдии системата за случайно разпределение на делата е като колелото на късмета. Честито на новият съдия милионер. Ха да видим кой е следващият

95

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

Поредната лювелирна акция на Каскета и неговите некъдърници.

94

а това

преди 3 години

Строителството на триетажна сграда в ловно стопанство "Искър" не е спряло въпреки становищата да бъде премахната, защото е незаконна, изразени от Дирекция национален строителен контрол (ДНСК) и на "Общински строителен контрол" на Столичната община през август миналата година. Тогава обектът беше в етап завършен груб строеж до покрив и строителната фирма "Био майнинг" АД на Румен Гайтански-Вълка демонтира кулокрана и преустанови строителните дейности.

93

Анонимен

преди 3 години

Прокуратурата ще върне ли заграбеното съкровище от Божков сега или вече го продадоха?

92

Анонимен

преди 3 години

Българския съд е рожба на ДС и БКП/БСП.

91

Даа!

преди 3 години

До .!.Прав/а/ сте , но основният въпрос е :Защо гл. Прокурор ''работи'' ИЗБИРАТЕЛНО'' , ПО ''ЗАПОВЕД'' , а не подред ?''Уж'' , приватизацийки , ремедета , и т. н. , и кой от ГЕРБ е ''подгонен'' ?Нещо за Лиляна Павлова , за Горанов , и за Барселона ?????Мълчание !!!

90

.!.

преди 3 години

Добре де няколко съществени въпроса: 1. Сега ако тоя реши да съди държавата заради нанесе му морални политически и икономически вреди?2. Ще се търси ли отговорност на иван гешев, че за 100000000001 път не си е свършил работата?3. ще се търси ли отговорност на гешефтара, че слуша банкянската мутра?4. Защо една бухалка на една мутра е сложена за главен прокурор и тоя, уж народен главен прокурор, не върши никва работа свързана с народа и неговите интереси?

89

БАНко

преди 3 години

Карачанаков , Вчера ВАС призна вината на престъпната група : БОЙЧЕТО БОРИСОВ,ВЛАДИСЛАВ ГОРАНОВМЕНДА СТОЯНОВА +++ 90 ДЕПУТКИ НА СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ за Умишлено и престъпно отклоняване на 700 000 000 лева от фирма на Васил Божков и РАЗНАСЯНЕ НА МИЛИОНИ ОТ СЕВДА ТВ В ПОСОКА ЧЕКМЕДЖЕТАТА

88

Всичко е ясно .

преди 3 години

Божков ще ни осъди , не с 200 , а с 200 млн. , или може и милиарди !И кво от тва , нали НАРОДА ПАК Е ВИНОВЕН !АМАН ОТ ПРИМИТИВНИ УПРАВНИЦИ !

87

Фактите !

преди 3 години

Нещо и за НОВИТЕ ПОЛИТИЦИ !В сутрешният блок от ЩАБА министърът Ангелов каза да не го занимават с политика !В същото врема казва , че хората НЯМАТ ДОВЕРИЕ !Той защо не си задава този въпрос , ''ЗАЩО ХОРАТА НЯМАТ ДОВЕРИЕ '' , и то вече 32 години ??? И ако си обясни защо нямаме доверие , тогава ТОЙ , ЗАЩО ИСКА ДА ВЛИЗА В ПОЛИТИКАТА , политиката е за глупаците , няма морал и правила .Има ли нормални хора в политиката ?Именно , хората нямат доверие , и той ИСКА ДА СТАНЕ ЧЛЕН НА НЕДОВЕРИЕТО

86

ПЕНКО

преди 3 години

Не може един съдя да издава неподлажащи на обжалване решения -"окончателни "!!!!!!!!!

85

ДО 87

преди 3 години

До АнонименИ от кой е назависима СЪД. СИСИТЕМА >А нещо за КВОТНИЯТ ПРИНЦИП ЗА ПОЛИТИЧЕСКОТО НАЗНАЧАВАНЕ ДА КАЖЕШ ?ВСИЧКО В Бг Е ПОЛИТИЗИРАНО , ЗА ТОВА И НИЩО НЕ ВЪРВИ .ЗА СПРАВКА , ДРУГИТЕ ДЪРЖАВИ НОВИ ЧЛЕНКИ В ЕС КАТО НАС ,... КЪ ДЕ СА ТЕ , КЪДЕ СМЕ НИЕ СЪС ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ ???МОЖЕ ЛИ , МИН. ПЕНСИЯ В Бг ДА Е 85 ЕВРА ?ДОРИ И СЪС 100% ДА БЪДЕ ВДИГНАТА , КОЛКО ЕВРА СА ТОВА ? А КОЛКО Е В ГОРЕ ПОСОЧЕНИТЕ НОВИ ЧЛЕНКИ ????

84

хахахаааааХАХАА

преди 3 години

ХАХАХАХАААААА..ДА ЖИВЕЙ ДС НА БКП!!!

83

Бедняк

преди 3 години

Не отклонявай темата към Гешев! В момента ,когато пое жезъла на главен прокурор, той се закани че процесите около приватизацията са приоритетни и той ще разкрие какво е ставало зад кулисите. Но той приключи бързо тази тема , после разкри вражестката агентура в президентството а трябваше да се справя и с битовата престъпност, този висящ над нацията Дамоклев меч. А сега на хоризонта се изправи като ламя, която е готова да порази всички ни, кибер престъпността!! И да проявим разбиране и да благо

82

Анонимен

преди 3 години

90- ЪМЧИ ПРАФ СИ- 1996/1997Г ЧЕРВЕНИТЕ БАНКЕРИ СЕ ДОПИТАХА ДО КАДРИТЕ НА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ- ТЕ КАЗАХА "ДА" БАНКИТЕ ИМ РАЗДАДОХА НЕОБЕЗПЕЧЕНИ КРЕДИТИ, И ЕТО ТИ НА НОМЕНКЛАТУРНИТЕ КАДРИ НА ДС СТАНАХА МИЛИОНЕРИ, А ДРУГИТЕ ОСТАНАХА БЕЗ СПЕСТЯВАНИЯТА СИ- ТА ТАКА С 15 БАНКИ- ЕЙ ТИ НЪ ДУПИТВАНЕ- ТА ПРАВ СИ!

81

резултат :

преди 3 години

Тоталитарно и корупционно управление на България !А нали ''уШ'' новите ''демократи'' от ГЕРБ бяха точно ротив такова управление !ГЕРБ искат да надминат бай Тошо по ПРОДЪЛЖИТЕЛНО И ТОТАЛИТАРНО УПРАВЛЕНИЕ !