248

Анонимен

преди 3 години

Да се ваксинираш само защото ваксината е руска, е вече съвсем сериозна диагноза.

247

Сата НАТО

преди 3 години

Червените бок луци от БСП искат да ни бодат с отрови също както и лилявите бо клуци от ГЕРБ. Една и съща комунистическа ***.

246

Анонимен

преди 3 години

Ще гласувам за БСП само заради руската ваксина!

245

Анонимен

преди 3 години

До 313Не са " гени" от шимпанзе ,уля се,а аденовирус от шимпанзе,не е ГМО самия аденовирус,но е по безвреден от човешкия.Друга субстанция е ГМО,да това не се крие,но като количество е минимално.Тя и царевицата е гмо и колко още ежедневни храни!

244

Анонимен

преди 3 години

До 309Листовките за ваксините са публични.Там е обяснено!Също в медиите експерти обясняват почти всеки ден,но не всеки слушател е компетентен и разбира.

243

Al

преди 3 години

Алуминият причинява Паркинсон и Алцхаймер.............това вече е 90 % сигурно!!!

242

Анонимен

преди 3 години

Руската ваксина в Русия я няма вие искате в България да я внесете.

241

NB

преди 3 години

Астра Зенека на Оксфорд е най-калпавата и вредна ваксина...........забраниха я в Швейцария, Южна Африка и т.н...........чисто ГМО с гени от шимпанзе...........ако искате да умрете от рак..........слагайте си я , ваша работа!!!

240

До 311

преди 3 години

Много лесно може да се направи анализ и да се види дали една ваксина съдържа алуминий или живак...........пуска се на мас-спектрометър!

239

До 308

преди 3 години

В американските/ германиски/ ваксини срещу Ковид по РНК технология няма консервант на алуминиева основа,също и в оксфордскошведската на Астра Зеника,виж в характеристиките.Те отдавна не ползват такива.По времето на СССР ваксините бяха с алуминирв консервант но и до днес го ползват.Тогава не се знаеше за вредата от алуминия,но в днешно време е недопустимо!

238

ТСВ

преди 3 години

Някои хора мислеха, че третата световна война ще бъде ядрена.................а тя се оказа биологична война!!!!

237

NB

преди 3 години

Никой в България не обяснява на хората коя ваксина на какъв принцип работи...........само реклама как е важно хората да се ваксинират................но фармацевтичната мафия е много силна, това е ясно!!!

236

До Анонимен 307

преди 3 години

Алуминият и живакът с вредни във всяка ваксина...........било то руска или американска..........затова хората трябва да направят информиран избор за ваксините, след като знаят химичния им състав и механизма им на действие.......има различни типове ваксини (векторни, с матрична РНК и т.н.) !

235

Анонимен

преди 3 години

Брей голям лобизъм за руския бол.ук!Крият си листовките ,консерванта на алуминирва основа ,каза руски професор,т.е по стара технология отречена,вреден консервант,с човешки аденовирус в много по висока концентрация,от подобните векторни ваксини.Червените са смешни с това лобиране,да се изтъкват пред началниците,като е пределно ясно,руснаците изрично казаха ,че нямат капацитет да изпълнят навреме договорите.И питали ли са дали хората искат руска ваксина.Другите платени,сега още пари за бъдеще врем

234

Анонимен

преди 3 години

България суверенна държава ли е или не.............................това се пита в задачата!!

233

Анонимен

преди 3 години

Коя е столицата на България - София или Брюксел...............това е основния въпрос!!!!

232

Анонимен

преди 3 години

Руската ваксина съдържа най-малко чипове.И всички са аналогови и не се влият от 5G то

231

1

преди 3 години

Аз така и не разбрах, кой от БСП твърдо заяви, че лично той ще се ваксинира със Спутник.Разбрахме, че много искат да направят оборот на Вовата, но нещо не разбрахме, за чия сметка. Да не стане като с другите работи, Корнела "мисли" за бедните, ама само по телевизията иначе приватизира Техноимпекс, и много иска българските деца да останат в България, ама синчето й в САЩ!!!

230

Анонимен

преди 3 години

Които плюят ,да си бият американска ,бил съм в Русия дълго време ,имам много познати които си биха руска ваксина още в края на ноември и още са живи )

229

Анонимен

преди 3 години

Хахахаха, ЕС разрешил всяка страна да си избира какви ваксини да купува, в т.ч. и спутник5