38

до 39

преди 3 години

Моля, карай баничарката и не се изказвай по теми, от които нямаш абсолютно никаква идея. Има причина аз да взимам петцифрена заплата, а ти толкова да изкарваш за цяла година, разбираш ли? Не. Няма смисъл.

37

do IT 37

преди 3 години

Ква работа се върши ИТ е балон плаща се много да се завърши автоматизацията.след това ще гризаш клавиатура и мишка.Програмистите бачкат всичко друго в ИТ сектора дреме,Мрежари,Сървъри,Подръжка всичко дреме,Скоро ще дремят без работа,По-голямите имат работа като HP.Всички други от време на време.Страшния ИТ сектор голямите специалисти,в реална ситуация 3 дни им давам на ИТ

36

Анонимен

преди 3 години

Проверете ,кои са в бордовете на Булгаргаз и другите енергийни дружества и ще видите ,че е пълно с гербери или техни деца и роднини.Гласуваха си така,че да не може да ги пипнете три години дори Герб да загуби.

35

ДЖО МИРИЗЛИВИЯ ЧЕХЪЛ

преди 3 години

Ми нормално е, в ИТ сектора се върши работа ... какво очаквате?

34

Анонимен

преди 3 години

До АнонименМоже да не са най-важните, но търсенето и предлагането определя относително високата цена на този труд. Много хора могат да карат бус, да говорят по телефона с клиенти, да правят пици и дюнери, да сглобяват нещо на поточна линия. Много малко хора могат да пишат качествен програмен код на различни езици, помагащ за оптимизация на бизнеса на много компании. Такива като мен работещи от вкъщи са 5-6 в моя град (не София), иначе има хиляди шофьори, сервитьори и фитнес инструктори.

33

Анонимен

преди 3 години

Има професии, които са фундаментални и без тях не може. Има и професии, които с съпътствщи и подкрепящи фундаменталните. Един произвежда чукове, друг пирони. Трети ги използва да построи къща. Всички са важни. Няма богати, няма бедни професии.

32

Анонимен

преди 3 години

Я питайте по университетите колко им е заплата на IT-тата.

31

Анонимен

преди 3 години

Колко богати?

30

Кредитен милионер

преди 3 години

Най-богатите професия в тикволандия е собственик на чисто нова фирма за усвояване на еврофондове с роднина политик от герп.

29

Абе да Ви кажа

преди 3 години

ИТ със златни кюлчета и милион в евро банкноти с номинал 500 в нощното шкафче още не съм виждал!

28

lovera

преди 3 години

da jiveqt jenite na it-tata nai dashnite :D:D:D

27

Фалшива Пропаганда

преди 3 години

най-логатите са Меркел, Юнкер, Бо Тик Вун и т.н. тяхната професия каква е?!

26

Анонимен

преди 3 години

До Емоно схвана ли, че не IT са най-важните? изникнал си като професия преди 30 години и някак си хората са живеели и без gsm и интернет, защо реши, че сега си жизнено необходим?

25

Емо

преди 3 години

РАЗБИРА СЕ,ЧЕ ВСЕКИ Е ВАЖЕН.

24

Анонимен

преди 3 години

Представете си колко ограничени са IT/или поне една част/, то си мисли, че само те са на света и те са най-важните. В едно общество всеки си има функция и е нужен - земеделец, животновъд, строител, учител, лекар и дори не осъзнават, че всъщност са високоплатени, но като работници. Ами бизнеси и свободни професии, ми човека с магазинчето за лев и баничара изкарва повече от 4-5 к на месец, но не го пишат работник.

23

Анонимен до ком.8

преди 3 години

Е ти като си квалифициран да не би да си безсмъртен нали и ти ще вмиришеш някоя дървена кутйика един ден

22

Емо

преди 3 години

Заради КОМУНИЗМА И МУТРИТЕ.... БЪЛГАРИЯ ЗАПОЧНА ДА СЕ РАЗВИВА ОТ НАЙ-ДОЛНАТА И НИСКА РАБОТНА СТАВКА.... НО ПОСЛЕДНИТЕ 4год СЕ ОПРАВЯТ НЕЩАТА... АЗ ГЛЕДАМ ЦИФРИТЕ.... НЕ СЛУШАМ КОРНЕЛИЯ И РУМЕН ГЕЧЕВ

21

До емо

преди 3 години

Ти по колко изкарваш на ден зад клавиатурата?Тиквата по 5 Ст на коментар ви плаща...докарваш ли си 20 кинта на ден?

20

Анонимен

преди 3 години

До ЕмоДа де, ама пари ли ще ядеш или биткойни?

19

Петък

преди 3 години

"Благотворителния" период на ИТ и интернет, е към своя край, в името на парите, все повече вредите. То и вие сте в кюпа, на Биг Брадър, но нали го играете мозъците, четкате его, ама и там е по реда на изчезване.