30

Нищо ново

преди 3 години

А защо не пише колко ваксини е получила Словакия? По БТВ казаха, че са получили един милион ваксини, с които ще ваксинират по два пъти 500 хиляди човека.А ние получаваме по някой и друг кашон. И то защото чакаме да ни дадат, а не си ги търсим сами.

29

Анонимен

преди 3 години

До 33Има повече от една руска ваксина. Това, че от БСП знаят само за една си е техен проблем.

28

Всеки

преди 3 години

Който се ваксинира с руска ваксина лишава от живот по един руснак, защото в ЕС имаме много възможности, а те си имат само Спутнк-а. Не е нормално да подкрепяме ексанзията на Кремъл за сметка на онеправзания руски народ. Нека сме хора, нека сме солидарни.

27

Анонимен

преди 3 години

Руската ваксина не е одобрена от ЕМА. Ние може да я внесем, можем и да се боцкаме, но дали е сигурна ще трябва да кажат нашите медицински специалисти. Нека всеки прецени колко такива има в нашата страна и дали всичко е безопасно.

26

Анонимен

преди 3 години

До Оби Уан ДоганКакво значи соршоиди ???Извинявам се за неграмотността ми, на тези които знаят какво означава.Просто аз не знам и за това питам.

25

Анонимен

преди 3 години

Държавите една по една се насочват към Китайски и Руски ваксини с което се пропуква бастионът на Западните Фармацевтични мастодонти!

24

Анонимен

преди 3 години

Какво ???????? Как смеят ??!!! САКНЦИИ ВЕДНАГА !!!!!!

23

Оби Уан Доган

преди 3 години

Усетих голямо смущение в Силата. Сякаш хиляди соршоиди изреваха мощно и изведнъж заглъхнаха. Нещо ужасно се е случило.

22

Анонимен

преди 3 години

Чебурашникът пак усука чаршафа, за 5 цента. С полвин уста признава, че е добра вкасината, не казвам най-добрата, че е достатъчно добра, ама не моем си изкривим полираното качне, нале ве чебурашник.

21

Тангра

преди 3 години

Бреее много са *** словаците, те и чехите май.Ние по добре да умрем но да не ни викат че сме руски ***.Но ще им направим газопровод без пари е така без нищо

20

до 19

преди 3 години

Тука никой не коментира дали е лош или добър ,повечето от нас са ваксинирани като деца с руски ваксини и сме живи, тука въпроса е солидарност към икономиката на нашите европартнъори и не солидарност към русия, която в момента я разгледаме като икономически враг, да ако руската ваксина ако беше единствен вариант ,тогава просто може да забравим за солидарността .

19

Анонимен

преди 3 години

Бас държа, че само след 1 седмица ще разрешат ваксината на сапунопроизводителите Джонстън и Джонстън, и то само защото САЩ така са наредили, а руската ваксина дори 2/3от света да я признае ЕС няма да го направи! Искате ли жокер защо? Ще кажа само че водеща сила в ЕС е една държава, управлявана от фрау, която още търпи американски окупационни войски на своя територия, маскирани разбира се под лозунга "приятели"!

18

Анонимен

преди 3 години

Само нашите поплювковци пак чакат някой отгоре да им разреши. 45 години чакахме разрешение от изток, сега 30 и повече години чакаме разрешение от запад. Пълна гнус...

17

Не

преди 3 години

се сещам, Словакия член ли е на ЕС?

16

Анонимен

преди 3 години

Руският препарат не е лош- като ефективност е малко по-слаб от Пфайзер, но отново много добър. Имам приятели лекари в Русия, ваксинирани със Спутник. Директори на болници- приятели на моите родители, които са лекари в САЩ. Те също са ваксинирани, но с Пфайзер още декември. Аз се ваксинирах у нас с Пфайзер. Скоро ще се разреши Спутник в ЕС- няма пречка за това. Въпросът е, че Русия няма мощност да го произведе в нужните бройки за кратко време.

15

Сащ

преди 3 години

САЩ:Руската ваксина е политически не правилна, нени пука за живота на хората важна е политиката.

14

пияница мистик

преди 3 години

Те и самите съветски крепостници се наливат до смърт с препарат за вана, поради липса на пари за нормална водка, така че сега дали се ваксинират с препарат против свински шап, одеколон "Тройной" или урина няма никаква значение :))) Но купените от джудженцето европейски политици така прецакват собствения си народ

13

Йосиф

преди 3 години

Колко ваксини са пристигнали 100, 200, 200 000?!?! След като са пристигнали вчера защо ваксинацията с тях ще започне след 2 седмици?!?!

12

Съюзници а?

преди 3 години

САЩ изнудват и претискат свойте васали в ЕС дане пускат Руската ваксина, живота на хората за тях нищо не струва...

11

Анонимен

преди 3 години

Тая ваксина ли, която никой не я иска ?