105

G

преди 3 години

Голям човек

104

Анонимен

преди 3 години

Ще забележите ,че от късното Средновековие се пръкват разни психопати от запад или бедствия, забележете как европейските владетели един след друг падат като домино, появява се Наполеон,който нито е французин,нито е френско творение, появява се и испанската чума, която със сигурност е умишлено разпространена, Октомврийската революция в Русия,която съсипва и ограбва Русия,а доста хора са избити и поставя бомба под краката на Русия,като създава републиките, появява се Хитлер,финансиран от различни

103

Анонимен

преди 3 години

Какво ни занимавате с тоя из-род?А Хитлер е много първосигнален,първобитен,дори смешен,ако видите кадрите от времето когато властва,той е бил готов да лиже всякакви подметки в името на това да е добре и някой е харесал именно първосигналността му и го използва и Европа бе унищожена и смазана,от световен господар се превърна в жалка марионетка!Но винаги от запад са се пръквали разни психопати,кой обаче стои зад тях?От късното Средновековие върви разруха на Европа и владетелите на европейските

102

Примери много

преди 3 години

Журналистически задълбочен анализ на биографията, живота и философията на Маркс и Енгелс. Според хората направили документалката си прокарват и своите болни идеи. Ролята на венерическото заболяване и създадената теория и задълбочен психологически анализ на отдавна умрели хора и факти които никой не може да провери.

101

Традиционалист

преди 3 години

Стандартна техника и методология прикрит в интелектуален стил език на омразата.

100

Традиция

преди 3 години

Да опетняват името и паметта на отдавна починали хора, които няма как да се защитят от изкривено манипулативно тълкуване и прокарване с лекота език на омразата и заклеймяването.

99

Анонимен

преди 3 години

Евреите пак ли са се затъжили, та го споменувате тоа чувак?

98

до 99

преди 3 години

За твое сведение и за сведение на всички, които като тебе и болшевиките разпространяват лъжи по адрес на Адолф Хитлер, по ВВС показаха документален филм, от който става ясно, че по заповед на Фюрера в Германия са ликвидирани 157 000 чистокръвни германци-хомосексуалисти, заради предпазване на германската нация от ***. Иначе, Хитлер е починал на 97 годишна възраст през 1968 г. в град Барилоче /Атлантическото крайбрежие на Аржентина/.

97

до 115

преди 3 години

Не, еврейските банкери нямаше да финансират войната и щяха да купуват картини от Хитлер.

96

Анонимен

преди 3 години

"Ако не беше нападал СССр"СССР Щеше да нападне него. 100% сигурно.

95

Анонимен

преди 3 години

"Този човек е причинил смъртта на милиони !!!!"Прехвърляте вината за смъртта на милиони само на един единствен човек. Колониалната политика на държавите, така или иначе щеше да доведе до конфликт и без Хитлер.

94

Анонимен

преди 3 години

А какво щеше да стане ако Адолф го бяха приели в худежествената академия? Дали щеше да има Втора световна война?

93

ОНЗИ

преди 3 години

Каква е целта на тези уж спомени за най-зловещата човешка личност!?!?! Този човек е причинил смъртта на милиони !!!!

92

Анонимен

преди 3 години

Ще се пише по темата държи декиш тоя още.Но както виждам светът не е станал по добър след разгрома му.Има сега един тих хитър фашизъм скрит зад думи като демокрация.Пример-Живеем в свободен уж свят и всеки има право на мнение НОопа нова дума Цензура.

91

Анонимен

преди 3 години

До 118 АнонименАко не беше нападал СССр а заедно биха направили светът едно прекрасно място

90

Анонимен

преди 3 години

Тепърва много ще се пише за Хитлер.

89

Анонимен

преди 3 години

Рано или късно делото Му ще бъде довършено.

88

Анонимен

преди 3 години

Бащата бил леко не добре с мозъкаСИНА БИЛ МНОГО ЗЛЕ = ВЯРВАЛ ВЪВ ВЕЛИЧЕТО НА германияРуснаците показаха къде им е мястото

87

един

преди 3 години

До: номер 106Имай предвид, че Хитлер е първият който се е опитал да наложи ограничения за пушачите на цигари. Не е имал особен успех. Сега гледай какво става в Европейския Съюз - успешно следват заветите на Фюрера!Сам си прави изводите!

86

ганьо

преди 3 години

Единствената тема по която съветската и американската пропаганда съвпадат. Нищо от тия глупости не е вярно.