10

Анонимен

преди 3 години

Не ги вземат защото трябва да им дават по-голяма заплата. Зощо не говорят за това, че мъж и жена с еднакво образование и позиция са с различни заплати и това е в цял свят. По-ниските позиции и заплащане въпреки квалификацията са за жени.

9

ФАКТ

преди 3 години

"мъжете" в Швеция са "тип" Христо Христов!!!!

8

Анонимен

преди 3 години

Не съм експер но от личен опит знам, че в Европа 5 жени се пускат в клубове но 2 ммъ а не и ела и кажи къде е нивилацията между мъж и жена

7

Анонимен

преди 3 години

Истанбулската конвенция!Швеция подписала ли е истанбулската конвенция?Тя е причината - затова нас мъжете ни дискриминират!Затова ни насърчават да си сменим пола, за да се отнасят по-добре с нас като ЖЕНИ!Ще позволим ли въвеждането на истанбулската конвенция?!

6

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 8Много добре са даже, имат социално общество, добре са заплатени, даже скучаят от това :))) Имаше един шведски общ работник, който си почиваше на Слънчака и от скука преби една наша камериерка, общо взето си мислят че е Африка тука :))

5

Анонимен

преди 3 години

Швеция - изнасилената нация. Там има най- мнго изнасилени жени в света.Направете си сметката за какви "мъже" става въпрос, щом се оставят някакви недоносени и недохранени мигранти да им ....жените.

4

Анонимен

преди 3 години

Еми то навсякъде е така, жената винаги е права, требва равенство ама е еднопосочно, тоест към жената :)))

3

Газдов

преди 3 години

До :-)Тук проблема не е в дискриминацията. Аз съм машинен инженер, проблема при нас не е, че дискриминираме мъжете, а че в университета бяхме 120 коча и 2 момичета, от къде да дойдат после тия 20% жени в индустрията. В статията става дума за съвсем друго нещо.

2

обикновен

преди 3 години

А за нас шведските нпота са много "загрижени" иначе и денонощни ни поднасят препоръки!

1

Анонимен

преди 3 години

Тия до там ли я докараха мъжете да искат да работяткато медицински сестри, а войниците да мгат даносят високи токчета и тежки гримове?