276

Шоп

преди 3 години

Няколко бясно rлynaви антиваксери се пенявят тука, докато народа се тълпи на опашките за ваксина.

275

Анонимен

преди 3 години

Целят психологически ефект върху масите - Юруш народе, не останаха ваксини!

274

май май галба

преди 3 години

сега ще стане така 4е едни ще работят със сертифицирани пациенти а други само и единствено с клиенти без серификат но отбора на вторите май ще е по-пе4елив6 ми се струва

273

анкета

преди 3 години

1.Кунчев е инфекционист с дълъг стаж и човеколюбец (+)2.Никакъв инфекционист не е.Не става и за *** на зеле(-)

272

Анонимен

преди 3 години

До 299 Американот рано си отворил устата та може нещо да се намъкне в нея до довечера

271

Анонимен

преди 3 години

"Кунчев: В България ще има сертификат за ваксинираните, независимо дали за някои е дискриминация"За какъв се помисли ти, че да задаваш дневния ред бе жалък плазмодий?

270

Реалист

преди 3 години

Това е пълна дискриминация има хора. С противопоказания който не трябва да се ваксинират за нераждали също не се знае пълен Геноцид

269

Анонимен

преди 3 години

Малко остана. 4.04 идва.Не се страхувайте слагайте противогази ако трябва през тях вирус няма как да влезе и да идем да изметем тоя бостан ти-кви веднъж за винаги.

268

Турист

преди 3 години

То в България скоро няма да се нормализират нещата с ваксинациите след като получаваме по 20-30к ваксини на седмица. така че у нас скоро няма да има паспорти :)

267

Кунчев

преди 3 години

Мен червеното знаме роди ме,мен не ще ме уплаши врага.

266

Американ

преди 3 години

Дискриминация е, но законна.Разликата в заплатите на лекаря и на санитарката също е дискриминация.Дискриминацията на имунизационен статус е не само законна, но и желателна.

265

Анонимен

преди 3 години

До Случаен минуваИнтересно,че даде точно евреите за пример.Израел първи измислиха значките при ваксинация в момента.Явно на тях не им пречи и не го смятат за дискриминация.Още повече,че за тях това със значките е болна тема.

264

Случаен минувач

преди 3 години

Дискриминацията е исторически факт.През 1940 на евреите се давала жълта голяма шестоъгълна звезда и всеки трябвало на улицата и в обществени места да я носи на ревера си... И тогава тръбели, че не било дискриминация... Така се започва!Пак ли ще се връщаме към тези времена преди 80 години? Това си е чист фашизъм!Прочети още на: https://dnes.bg/notifikacii/2021/02/27/novoto-normalno-vaksina-na-vseki-dve-godini-zashto.481531,2

263

Анонимен

преди 3 години

До епидемиологВече стана ясно защо приеха Бъгария в ЕС без лустрация и всички комунисти назначиха в Брюксел. И защо имат малки проблеми с държави които проведоха поне частична лустрация.

262

епидемиолог

преди 3 години

"Кунчев: В България ще има сертификат за ваксинираните, независимо дали за някои е дискриминация"О, това си го знаем много преди Кунчев да ни информира. Щото сме гърмяни зайци и ги надушваме тия неща. И не само в България. Родителите ни и някои от нас са го преживяли. Знаем отдавна, че един Призрак пак броди из Европа. То тук с доброволното ваксиниране и разни други работи.

261

Анонимен

преди 3 години

НяколкоДебила тук се опитват да манипулират обществото с лишени от всякакъв смисъл теории и конспирации срещу коронавируса и ваксините..ЖалкиПодлиТвари...

260

ЦИНИК

преди 3 години

Язе сакам ако съ въксанирам да ми турнат печат на оназ ми раута.Жа кайте сагъ от говориш глупости? Щом мой левите резби дъ излизат на парад и да са фалът,че са таквиз,от и язе дъ нимоа а *** натупорча и дъ са похвала че съм надарен и ваксаниран ?

259

Въй въй

преди 3 години

ГЕРБерска напаст. СТРАХ ли ви е от Слави?

258

Анонимен

преди 3 години

Накрая ще ви акаме в устите алчни, гербави...

257

Tonita-7

преди 3 години

Защо не раздадете на всички? Искам И аз!:)