78

Хан Крум

преди 3 години

Другарке Корна - обещай на всички които гласуват за теб по 2 дни почивка през зимата във супер луксозният си хотел Мираджио Спа ризорт в Халкидики и по една акция от Техноимпекс и по една синекурна длъжност във Лук Ойл /филиал на ГРУ/както на мъжът ти със по 110000 лв. заплата въпреки, че няма и офис там и изборите са ти в кърпа вързани. БСП е на принципа - "никой не може да ти даде толкова, колкото ние можем да ти обещаем" За съжаление само обещавате а после потоп след вас както при Виденов

77

Някой е на LSD

преди 3 години

С кой ще градиш нов морал и ценности, мЪри? С децата и внуците на крадците ли (Р.Овч, Премянов и др.)? Ми теб не те ли изпъдиЯ кЪт кирлив *** от коалиционното управление за далавери, злоупотреби и пр. магарии? Не беше ли приватизаторка на една мазна, яка баница ...импекс при Мавъра? С какви очи и наглост проповядваш за ново, социално и бла Бла? Ами вие или по точно, ти лично си си подбрала шайка разбойници да кандидати за кокала? Изобщо не си в час или си на силни халюциногени!

76

Анонимен

преди 3 години

Гласуваш за Нинова получаваш Костов!?Хахаха!Специалисти по източването и приватизации!

75

ОНЗИ

преди 3 години

Г-ЖО НИНОВА ВАШЕТО ПОЛИТИЧЕСКО ПОВЕДЕНИЕ ПОРАЖДА МНОГО АМА МНОГО ВЪПРОСИ - ОТГОВОРА НА ТЕЗИ ВЪПРОСИ ЩЕ ПОКАЗВАТ ВАШАТА АНТИПАРТИЙНОСТ!?!?! КАКТО Е КАЗЪЛ ВЕЛИКИЯ ОХЕНРИ "НА ТОЗИ СВЯТ ВСИЧКО СЕ ЗАПЛАЩА ЗА ЧАСОВЕТЕ В КОИТО ЧОВЕК СЕ ЧУВСТВА БОГ ЗАПЛАЩА С ТЕЗИ В КОИТО Е НИЩОЖЕСТВО" !?!?! НО НЕКА ДА ИЗЧАКАМЕ ОЩЕ МАЛКО - ЛИЧНО АЗ СЪМ СИМПАЗИТАН НА БСП НО ЗАРДИ ВАС ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА СЛАВИ !?!?!? НЕ ПОНАСЯМ ВАШЕТО ПОДЛО КОКОРЕНЕ И ХИЛЕНЕ !?!?!

74

Анонимен

преди 3 години

Ясно ти е, че БСП няма да бъде първа политическа сила, ще прелеем гласовете си в ***, а с тая своя заявка само консолидираш твърдите ядра на партии като Воля, Ачоджамбазовата партия и най вече тая на Шкембе Падишаха. А ако сбъркаш и издигнеш кандидатура за президент от БКП, очаквай погром. Ега ти селянката!

73

Ку, му, ку, ку...

преди 3 години

Тая шматка освен декларации, интриги и лъжи нищо позитивно не казва! С кухи, общи декларации нищо няма да постигне и аз мога да и кажа, че ще е мис свят, но едва ли ще е истина. С лъжи, интриги и тънки сметки до никъде няма да я докара, ама ще ***...е БСП със сигурност, за което ще я адмирира демократичното общество. Много цирк и лъжи намята, много народ подлъга, но оня от горе си знае!!! Едва ли ще е щастлива от шепата сребърника за мундариите си

72

Анонимен

преди 3 години

Мъри, другарко ***, мъ толкуз ли сте я закъсали Финансово?Ей, шъ съ пръсните от завист по Шкафчето на Винету, а!?Както сте "огладнели", вземете ли власта, кожата ни шъ смъкните!

71

Анонимен

преди 3 години

То от лятото поне всички агенции и медии повтарят, че управниците да водеща сила и така на глупавите мозъка се промо, както и с историята с вируса, тестовете и ваксините........

70

Loyko

преди 3 години

Гладна кокошка, просо сънува. Бавно ,но сигурно затихваме...затихваме....затихваме....

69

Диана

преди 3 години

Кога ли това не е било цел на БСП да бъдат първи и то на всяка цена? Та за какво да търкат седалките ако не вземат кокала - няма логика според тях...Жалки негодници!...

68

от Шипка

преди 3 години

целта ти ни е ясна - да вземеш властта и , криза фалит , криза фалит .......

67

Анонимен

преди 3 години

Да си социалист,значи да си социално справедлив.Можещият и печелещият,да помогне на бедния и страдащ,който не мързелува.Корнела на кого е помогнала-с тлъста заплата от мланиди,мъж в Лукойл и Рафаел в братските щати в банката и апартамент в Манхатън.А Бай,чиято рода също е в щатите има работа да бърка с лапи в бюджета и да разпределя порции,като не забравя себе си.Та тъй с лакардиите.

66

FX

преди 3 години

Ако не -- харакири!

65

СОЦИАЛИЗЪМ ОЗНАЧАВА:

преди 3 години

ЕФИКАСЕН МЕТОД , ЗА ОГРАБВАНЕ НА РАБОТЛИВИТЕ И ПЕЧЕЛИВШИТЕ В ЖИВОТА -- В ПОЛЗА НА МЪРЗЕЛИВЦИТЕ , И ЛЕНТЯЙТЕ БЕЗ ОБРАЗОВАНИЕ И СПЕЦИАЛНОСТ, НЕОБХОДИМИ ЗА ИЗВЪРШВАНЕ НА ЕФЕКТИВНА РЕАБОТНА ДЕЙНОСТ!СОЦИАЛНОТО ПОДПОМАГАНЕ НА ХОРА , КОИТО НЯМАТ ЖЕЛАНИЕ ЗА ПОВИШАВАНЕ НА ОБРАЗОВАНИЕТО И КВАЛИФИКАЦИЯТА СИ --Е БЕЗМИСЛЕНО И ВРЕДНО!!ПОДОБНИ "СОЦИАЛНИ ПОМОЩИ"--СТИМУЛИРАТ ЕДИНСТВЕНО ПРЕСТЪПНОСТТА И БЕЗДЕЛИЕТО !

64

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Корни корнииии и ти се оссра Душо...А уж трябваше да си алтернатива на баце....За кой ще се гласува дееева...Партии много, а надежда нийде се не вижда.

63

Анонимен

преди 3 години

Слугинята на Борисов

62

Анонимен

преди 3 години

БСП посмъртно няма да спечели избори с кака Корни, ако беше някой друг/а по ерудиран може би имат 1% шанс, но там се дъвчеха като *** бая години :)) Просто били "опозиция" през последните 4 години, Баце управлява от 11 години, през останалото време не са били "опозиция" явно :))))

61

Анонимен

преди 3 години

Гладна кокошка ......?!

60

ГЛАСУВАЙТЕ ЗА БСП

преди 3 години

ВСЕКИ "СОЦИАЛИЗЪМ" , ВИД ДИКТАТУРА!БЕЗ ДИКТАТУРА ---"СОЦИАЛИЗЪМ" НЕ Е ВЪЗМОЖЕН , ЗАЩОТО НЯМА КАК , ДА СЕ ПРЕРАЗПРЕДЕЛЯТ БЛАГАТА В ПОЛЗА НА ТЕЗИ , КОИТО НЕ РАБОТЯТ ИЛИ... НЕ ИСКАТ ДА РАБОТЯТ И ДА СЕ САМОИЗДЪРЖАТ!

59

Анонимен

преди 3 години

Корнелия поне не била член на БКП,за разлика от Боко,който трудно се раздели с партийната си книжка.