139

!!!!

преди 3 години

Според мен Немцов го убиха английските служби(те знаеха, че жените са слабото му място) за да натопят Русия и Путин..........знаем ги тия финикийски номера!!!

138

!!!!

преди 3 години

Ей, ако не беше Стефан Стамболов, дето не знам защо го величая толкова някои историци.............сега щяхме да имаме излаз на две морете, а гадните гърци щяха да го духат!!!Но нали са тъпанарите-русофоби................йок............................сега гадните византийци ни се смеят колко сме ***..........освен това изиграха добре картите си за Македония...........и сега Северна Македония...............хаха...............голям смях!!!

137

Анонимен

преди 3 години

До До Анонимен 155/156Западните държави (поне демократичните) не са искали никога от Русия НИЩО безплатно. Русия живее от плащанията на западните държави, но е необяснимо защо Русия иска да КРАДЕ от малки страни като България.

136

Анонимен

преди 3 години

Русия не е Либия, нито Ирак, няма да направят лесно оранжева революция франсетата и ингелизите!!!

135

Анонимен

преди 3 години

До До Словянин 53България загуби Беломорието заради Русия, която продаде България и както се оказа по-късно, в съглашение с останалите велики сили да няма силна България на Балканите. Пак заради Русия България загуби още Македония и Нишко в полза на руските слуги от Сърбия и Северна Добруджа в полза на Румъния.

134

До Анонимен 155

преди 3 години

Западните държави това искат..............да смучат ресурси от Русия(нефт, газ, злато и т,н.).............така искаше и една дърта вещица Маргарета Тачър............рептилката долна, но тя пукна и сега се пържи в ада!!!

133

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 152Единстевените, които "смукат ресурси" от повече от 70 години без да плащат са комунистите. Не стига, че разполагат с ресурсите на половинаа свят, но и крадат откъдето както могат, както и до днес Русия краде от малка България, нищо, че България няма почти нищо, а Русия се къпе в природни богатства.

132

До Словянин 53

преди 3 години

Абсолютно прав си, заради глупави и некадърни политици-русофоби като Стефан Стамболов България загуби Беломорието!!Е.............и великите сили нямаха полза от силна България!!!Дали историята не се повтаря и днес??

131

Анонимен

преди 3 години

Кафето Инка съдържа екстракти от ръж, ечемик и корен от цикория. Коренът от цикория е много полезен за черния дроб и за пречистванеПо статията - много им се иска на западните да спретнат едно превратче като в Иран например едно време и да си смукат сладко, всякакви методи опитват, ама в Русия е малко по-трудно, отколкото в Иран...Който се е научил на лесното, на колониализъм, му е трудно да спре да се облизва по чуждите ресурси :))

130

Анонимен

преди 3 години

Това е - Немцов го лежат в затвора петима чеченци, които го убиха. Но като рекли Путин та Путин.

129

Анонимен

преди 3 години

Хубаво е, че им припомнихте за Нес кафето. Беше с неповторим вкус. Тук на запад уж купувам нес кафе (има няколко вида с тази марка, но всъщност са ментета)

128

ПорЦелан

преди 3 години

Имаше и никарагуанско. Беше хубаво. Нормалното беше някаква прегоряла Робуста. Сега същата пом_ия я правят в "Нова Бразилия". На такова са свикнали повечето. Имаше и Нескафе, ламаринени кутийки по 100 грама с индианец с перо. Оригинално. Майка ми се събираше с приятелки и бъркаха Нескафе със захар до посиняване, за да стане с каймак. Инката беше популярна една година, след това на всички им омръзна и я подритваха по магазините. Тя се прави основно от захарно цвекло.

127

Тодар Правешки

преди 3 години

До петолъчник 118Хахаха Алоу, комсомолеца, виждал си никарагуанско кафе само в мокрите си сънища!Кафето, за което се извиваха опашки по времето на най-справедливия строй и което свършваше на момента, беше полско и се казваше "Инка". Правеше се от ръж, защото в Полша кафе не вирее!Както винаги съм казвал :Социализма и алкохола не са простили на никого!!!

126

Христо Христов

преди 3 години

До ПетковПровери си връзката с кораба майка, товарищ!Явно ти се губи!

125

ПЕТКОВ

преди 3 години

ДОКАЗАНО Е, ЧЕ НЕМЦОВ БЕШЕ МОШЕНИК,КОРУМПИРАН ДЪРЖАВНИК И ЖЕНКАР. КАВКАЗЦИТЕ ГО УБИХА ЗАРАДИ ЖЕНА А НЕ ЗАРАДИ ПОЛИТИКА И СЕ ЧУДЯ КАКЪВ ГО ДРЪВЧАТ ЗАПАДНИТЕ ДИПЛОМАТИ НА ЛОБНОТО МУ МЯСТО УБИТ ПРЕД НОВАТА МУ ЛЮБОВНИЦА А НЕ ПРЕД ЖЕНА МУ КОЯТО КОЙ ЗНАЕ ОТ ДЕ СЕ ЯВИ И КОЯ ПОДРЕД Е ТЯ, НО ОПАСНОТО Е, ЧЕ КАВКАЗЦИТЕ НЕ ПРОЩАВАТ ГАВРА С ТЕХНИТЕ ЖЕНИ И ГО ОЧИСТИХА.

124

ПЕТКОВ

преди 3 години

ДОКАЗАНО Е, ЧЕ НЕМЦОВ БЕШЕ МОШЕНИК,КОРУМПИРАН ДЪРЖАВНИК И ЖЕНКАР. КАВКАЗЦИТЕ ГО УБИХА ЗАРАДИ ЖЕНА А НЕ ЗАРАДИ ПОЛИТИКА

123

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 142Другарю, освен да говориш безмислици друго можеш ли?

122

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 141Май точно ти за култура не можеш да говориш, но нищо - простено ти е, не разбираш!А дали Русия е в Европа или Азия - има карти, международни изследвания, организации и т.н. Едва ли са чакали ти да определиш местоположението на Русия!Не мисля, че трябва да показваш невежество на публично място!

121

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 140Русия е повече в Азия отколкото в Европа, а културата им (не привнесената, оригиналната им варварска) си е типично азиатска.А демокрациите стоят заедно по политическо устройство, а не по географски признак.

120

Анонимен

преди 3 години

"Хиляди руснаци, както и западни дипломати..."----Само дипломатите в Москва са повечеСАЩския и от посочените 7800 "спомнящи си"!А, това че посланника на ЕС бил до САЩския и УКския не е добър атестат за политиката на ЕС, защото ЕС е на същия континент на който е и Русия!Не се уточнява в "статията" кой/коя/кое е раздавало демо бисквитките...Излагате се, писачите, не може да пропускате такъв важен детайл!