42

Анонимен

преди 3 години

Усещам ,че това представление ще завърши с трупове по улиците. Съд няма да има.

41

David Icke

преди 3 години

Koвид беше само загрявката. Генерална репетиция преди следващият вирус, който вече разработват. Той ще е с 80% смъртност и от него спасение НЯМА. Но СПОКО!!!! Господарите са измислили ваксина! И по нея работят. Следващата ваксина отново ще е "доброволна". Така е при Новия Световен Ред, никой не ви кара на сила. То е за ваше добро да си я сложите. НО, който не я сложи, няма да може да пътува, няма да може да купува и да продава, нито пък ще може да бъде наеман на работа.Хаха, измислиха ли го, а

40

Анонимен

преди 3 години

Няма такъв филм, "щом са решили,ще го направят".Ще го направят, ако им позволим!Мислене от сорта от мен нищо не зависи е присъщо само на овцете.

39

Анонимен

преди 3 години

Е Стойчо, тя тази пЛандемия нали точно заради това я наложиха, за повече контрол, ако може 100%-ов.

38

Анонимен

преди 3 години

Еесовската пропаганда върви с пълна сила в най-добрите традиции на Гьобелс. Това, че видите ли Хитлер се появил от някъде един лош чичко с мустачки и повел след себе си стотици милиони са приказки за наивници - Хитлер беше изразител на вътрешната потребност на западна Европа. А западно европейците са фашисти по природа, еесовския съюз е продължение на политиката на Хитлер с по меки средства, но сега при паднемият лъсна фашистката същност на ЕС.

37

Анонимен

преди 3 години

В Русия няма никакви ваксинационни паспорти, всеки може да се ваксинира почти навсякъде, но мерките са вдигнати още от миналата пролет много преди ваксините, всичко работи и е отворено, хората се движат свободно докато в ЕС населението е затворено по домовете, на улицата само с намордници, границите затворени - еесовците правят хората на маймyни.

36

Анонимен

преди 3 години

Ваксинационни паспорти = Евреейски звезди по времето на ФюрераДИСКРИМИНАЦИЯ

35

Анонимен

преди 3 години

Всъщност стремежа е да се наложи едновременно използването на тест на ПСР с другите генни,антигенни в производствен вариант в пластмасови опаковки на кутийки с прозорчета за проби сякаш е невъзможно за лабораторни изследвания на определено болен или клиент за преглед друг подход с подходящ инвентар да се използва кат след съответен анализ се изхвърля,унищожава спрямо санитарни и други норми така също за ваксините при ваксиниране,но те са предимно за сертифициране,а другите как начало наложени не

34

Анонимен

преди 3 години

Няма да се ваксинирам, и маска няма да нося. Няма и да спазвам *** мерки, защото всичко това е една голяма измама. Надявам се много хора да разберат това.

33

Анонимен

преди 3 години

При хватката на СССР бяхме сред 30те най-развити икономики в света, българите живееха на средно европейски стандарт, като излязохме от фатката на СССР и влязохме в евроатлантическата свобода България стана първа по смъртност в света, 2 милиона измряха от бедност болести и мизерия, 80% от населението живее в беднос а икономиката е нула, България произвежда само черноработници и пpocтитутки за запада.

32

@

преди 3 години

Кое му е нормалното? Единствената причина да не съм си купил вече документ за ваксина е за да не им оправям статистиката на ваксинирани.

31

Разумен човек

преди 3 години

Нормално е ваксинираните да имат повече права от неваксинираните, но българите са прости и разиват теории за конспирациите.

30

Хихи

преди 3 години

До 21Браво,грип явно нЕма да те фане,сега намери начин да се ваксинираш срещу глу&пост!

29

Анонимен

преди 3 години

Тия от Данс тука ли са, още ли ви следят какво пише? В едно видео на студио Дан Колов се оплакват, че не ви интересува българските педофили. Просто е така за малко дейност, че ни скучно

28

SS

преди 3 години

Винаги съм се чудел? Излезнах ме от хватката на СССР и доброволно влезнахме в друг съюз ЕС.Без референдум! Сега ще чакаме той да се разпадне! Абе все наведени,все васали.Робски ген !

27

Анонимен

преди 3 години

Отменят тържествата на връх Шипка за 3-ти март.

26

Да ама не

преди 3 години

Някои, като мен, ще могат да работят.

25

SS

преди 3 години

Спокойният живот свърши.Очаквайте и неочакваното.Въпросът е дали ние ще се пречупим? И друг съм писал какво трябва да правите ?

24

SS

преди 3 години

Тия паспорти,щом са решили ще ги въведът.Това май е ЕС простотия ! Една от многото.Ако почнем да се делим на привилигировани и Не, значи е време да излезем на улицата.

23

Анонимен

преди 3 години

Има един ЧЕРВЕН вирус с който са заразени всички пенсионериако каже партията са готови да умрат