29

КОМУНИСТИ

преди 3 години

голямо циврене за милионите на Черепа, не разбрахте ли, че повече няма да ви раздава пари за да лежите по кръстовища и булеварди, както и да клечите по градините и парковете

28

Анонимен

преди 3 години

Не защитавам Цацаров, нито прокуратурата. Прогнили са и двете. Факт е, че Божков и Борисов са си омешали шапките и са се скарали за нещо - ние обикновените хора няма да разберем истината. Но е и факт, че Божков от много години е част от тази мафия и корупция. Някой тук сериозно ли мисли, че в България можеш да натрупаш над милиард и да си честен и почтен човек? От 18 обвинения, се едно-две са истински и Божков трябва да лежи в затвора. Въпросът е, че трябва да лежи там с Бойко и компания!

27

Анонимен

преди 3 години

Конпирите са за затвор до един! Осъдени са да заплатят повече обезщетения, отколкото досега са конфискували. Значи не гледат закона, а са бухалка на Тиквата и Шипи.

26

Анонимен

преди 3 години

До ти да видиш"Ако е така е много опасно за хора с много пари и привлекателен бизнес да му скалъпиш каквото и да е обвинение от рода на организирана престъпност,заплаха на нац.сигурност и да го "върнеш в първи клас""Точно. Няма значение, дали си "честен" или не. Това е политически инструмент. И тъй като българите са безкрайни непукисти и дори се радват на проблемите на другите, ще си стане закон.

25

Анонимен

преди 3 години

Zazarov i jena mi ot kakvo stabaha milioneri semi sa stotinki imoti kak sabigatjaha jeba mu nozarkata plovdiv bojkov e velik balgarin davsl e mnohi pari ba vseki koito mu e poiskal lili ivanova stefka kostadinova i mn dr neka da kajat no dr nutri kogataschi go natopiha ot al4nost sloba,a parvi pristeli po piano bar garzia kuponi i tn vs nutri da sa rasledvani kato bojkov ne samo toi skavi trifonov milionera goranov don4ev gergov i dr bogataschi ot bg tap narod fsnfakova sa ubiistvoto s tok dete

24

Анонимен

преди 3 години

До ти да видишПрокуратурата е винаги права и който не е с нея е против нея. Прокуратурата има право да съди, осъжда и екзекутура и никойняма право да и се меси.Прокуратурата не подлежи на критика и не е длъжна да дава обяснения за действията си.:)

23

Анонимен

преди 3 години

Още една мутра се появи като и оня мутрьо Гешев от съседната статия

22

до ти да видиш

преди 3 години

чети Закона, ако разбира се можеш да четеш

21

ти да видиш

преди 3 години

Аз не разбирам много,но за да ти отнемат каквото и да е ,не е ли на първо място място да си ОСЪДЕН с решение на СЪДА,не с решение на ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР. Ако не мисля правилно ще се радвам някой да ме светне дали само обвинение е достатъчно да ти изземат всичко каквото решат. Ако е така е много опасно за хора с много пари и привлекателен бизнес да му скалъпиш каквото и да е обвинение от рода на организирана престъпност,заплаха на нац.сигурност и да го "върнеш в първи клас"...И тяхната не е лесна..

20

16

преди 3 години

ИНтересно ми е, кой *** "наби минусчвето"? Явно ще да е някой на редичката.

19

Анонимен

преди 3 години

До С МАФИЯТА в СИЦИЛИЯАйде кротни се малко ...

18

С МАФИЯТА в СИЦИЛИЯ

преди 3 години

са се справили само германците, след като им напълнили подземните скривалища и тунели с газ и гранати. Затова големите босове помагат на ЦРУ да осигурят САЩ десанта в Сицилия първо и стават борци с фашизма. Недосегаеми дълги години след това. 85 годишния премиер на Италия Джулио Андреоти 30 г е управлявал и накрая го осъдиха

17

до протестърите

преди 3 години

доста СТИПЕНДИАНТИ от Черепа виждам да се изказват тук

16

Истината

преди 3 години

Да не забравяме репликата ,,сами си го избрахте,,.

15

Анонимен

преди 3 години

До ЦАЦАРОВИ не само. България е една върла далавера. Това, че нямало престъпност, мафия и корупция са приказки за лека нощ. Просто гангстерски войни свършиха, рекета по улиците е от друго естество и спряха да се бият за пазари за наркотици, а каот някой сгреши там, не пращат килъри, а прокурори.

14

Анонимен

преди 3 години

Пореден ден с поредна "новина" за едно и също. Един вид предизборен PR.Цацарво, за колко милиона са исковете не ни интересува, кажи колко сте събрали.Хвалите се с искове за милиарди, но нищо не събирате. Или ако събирате са някакви трохи. Глобите, които плащате (плащаме) са повече от реално събраните.Едно е да искаш, друго е ... и т.н.

13

Анонимен

преди 3 години

До Еьин тулупНикога. Цяцаров и той беше там.

12

МАФИЯТА ГЕРБ

преди 3 години

е пример за класическото определение на срастване на политическата власт с организираната престъпност

11

Еьин тулуп

преди 3 години

А срещу чекмеджето,което пълнеше Божков,кога?

10

Лудко

преди 3 години

Само питам:На Цвъкито колко са исковете???