56

НЕ РАБОТЯТ 2-те

преди 3 години

НЕ СА достатъчни вторите дози ТРЯБВА ЧЕТВОРНИ ДОЗИсъчетано с кръстосано ваксиниране от различни производителии поне един два пъте да сте преболедували по естествен път различни щамове на вируси.След всичко това сте готови иначе не може.

55

Анонимен

преди 3 години

Не разбирам защо е цялото това непрестанно говорене по телевизиите. Искат да ни успокояват или да ни уплашат? То е ясно, че дори да успеете да ваксинирате и последната останала баба у долно *** няма да обявите край на тая истерия. Услади ви се нещо.

54

Анонимен

преди 3 години

До 43И да пишеш от великите ловни полета.

53

До 48

преди 3 години

Нищо подобно,ваксина нито до сега са ЕДВА-34719другите-153793 са само Убодени еднократно и чакат заветната втора доза!

52

До 43

преди 3 години

То всички рано или късно ще умрем ама ти ще изпревариш навалица и после ще пратиш СМС как е там нали? бхахахахаха

51

Анонимен

преди 3 години

Всеки пети клошар в София е с висше образование или високо квалифициран с дългогодишен стаж в професията си.

50

ЕС маймyните

преди 3 години

Еесовците ви правят на мaймyни, в Белорус и Русия няма нито мерки нито кампания за ваксиниране, животът си тече нормално и всичко отворено и магазини и театри и клубова, забравили са за мерките и то много преди да създадат ваксината, който иска се ваксинира и никой не прави пропаганда и не говори за ковид и ваксини. А в ЕС хората са затворени в къщи, ходят само с намордници по улиците и полицията прави проверки за събирания. Осъзнавате ли как ви правят на маймyни!

49

до 47

преди 3 години

Точно това е целта на упражнението. Светът се напълни с ненужни неквалифицирани циреи, които няма да се ваксинират. Колкото повече антиваксъри, толкова по-малко антиваксъри. Вече за място за сервитьор се борят по 500 души, а интелектуалци- по 0.8 души.

48

до 45

преди 3 години

Добър, добър- колко да е добър?! 200 000 души само са ваксинирани към момента.

47

Интелектуралец

преди 3 години

Културните и възпитани хора се ваксинират, само простите сервитьори отказват да се ваксинират.

46

Анонимен

преди 3 години

Сектата на Ковидяните честити новата нормалност на всички хора и призовава всички вярващи да се ваксинират за благото на другите хора и най.вече на неверниците, конспиратолозите, антимаскърите и антиваксърите.

45

Анонимен

преди 3 години

С добър темп вървим. Който пожела, се ваксинира. Вчера бях в на Мазнейкови болницата Св. София и имаше ваксини. Ваксинирах се, отне 20мин.. Разбира се, предимно се ваксинираме млади и добре платени специалисти. Не очаквай сервитьор или какъвто и да е общак да се ваксинира. Него не го е страх от вируса, а това, че може да зарази и убие други, изобщо няма и как да му мине през акъла. Че ваксината е отговорност към обществото.

44

Анонимен

преди 3 години

Това е положителна дискриминация?!?Кунчев, пълни глупости говорите. Може ли така да се излагате.

43

Анонимен

преди 3 години

Смотаните антиваксъри да умират.

42

Анонимен

преди 3 години

За какво ги пазите, бе загубеняци. Слагайте каквото имате.

41

веган-ваксър

преди 3 години

като има ваксини ще си бия за закуска обед и вечеря по една с рнк да е да ми бърка в днк-то че има нужда от подобрение. Така ще съм винаги щастлив.

40

Martin Bormann

преди 3 години

Само дето няма желаещи за 2ра доза... *** вие си ги пазете, няма лошо хехе

39

Анонимен

преди 3 години

Тоя май се е предозирал, а тия дето се надяват, че след ваксинацията ще се върнат към нормалния живот, няма се върнете ползваха ви за лабораторни плъхове и морски свинчета. Грачулейшънс.

38

Анонимен

преди 3 години

Цялата работа е мижи да те лажим. От ГЕРБ издадоха заповед всички техни избиратели под строй да се ваксинират. От такива хора бяха съставени опашките за ваксинация, които гледахте по телевизията. Направиха ги за смях.

37

Анонимен

преди 3 години

Бийте ваксина на Тиквата бе!