72

Анонимен

преди 3 години

Това си е откровен демон!

71

Анонимен

преди 3 години

Ами то кво излез на. Че богомилите са истинските християни. А пправославните уж християни ) не могат да хвалят правилно Бога.И палят от завист.

70

Анонимен

преди 3 години

До Ну ПогодиТози вълкомразеца да не са го изнасилвали вълци???? Ти добре ли си???-----Грешиш,ако си мислиш,че мразя вълци,само казвам,че са ненужни животни.

69

Анонимен

преди 3 години

До до 62И още нещо да добавя,не е нужно да се убиват тревопасни и водни животни и да се намалява популацията им,защото след смъртта им , останките от животни - тревопасни или риби,водни животни, подхранват растенията и дърветата.В Амазонка ,където няма камъни и скали ,така си набавят нужните вещества растенията - от животните и останките им, а животните си набавят вещества от растенията,те са в кръговрат. Вълкът е напълно излишен като животно.

68

МНЕНИЕ

преди 3 години

Грозно , много грозно - Кич и Бич .Лично аз , без да съм правил склуптури , бих го направил да прилича на Човек , а не на Бостанско Плашило с подръчни материали - сглобен е като Франкенщайн. Горкия Човек .Моя съвет - Държавата да си иска парите обратно , или да го сложи в някоя нива да плаши свраките .

67

Шедьовър

преди 3 години

Недотам сръчно изваян гол човековълк, окован във вериги. Ау, колко авангардно! Ако почне да лае, ще е върхът!

66

Wolff

преди 3 години

Вълкът е най полезния хищник. Без него и вас ви няма.

65

Анонимен

преди 3 години

До до 62Глупости,вълкът е абсолютно ненужно никому животно,напълно излишно в природата,а що се отнася до популацията има чакали,лисици,мечки стръвници,които разчистват останките, а тревопасните животни не пречат на никой и са полезни,но вълците убиват точно тях.

64

Анонимен

преди 3 години

сега му видях работите на г. андонов. наистина са много кичозни като цяло, в смисъл - лош кич. паметникът изглежда недовършен. или някак набързо завършен. зловещ е, но без да вдъхва страхопочитание. слаба работа. иначе съм съгласен с това, което казва за изкуството, но то пък е цитат, не схващания, до които е стигнал сам.

63

до 62

преди 3 години

Това важи за всеки един хищник, всъщност целта на хищниците е да поддържат баланса в природата, без хищници определени популации започват да се размножават безконтролно - пример - популацията от зайци в австралия/

62

Анонимен

преди 3 години

Той и Старчев навремето си защитаваше творбата пред НДК, ама народът я кръсти "петохуйник", никой не я искаше, взе да се руши и накрая я демонтираха. Жалко, щот беше вдъхновение на майтапчиите.

61

Отврат!

преди 3 години

Който иска такава творба, да си я сложи у тях си. Не да плаши хората по улицата.

60

Аз

преди 3 години

Бих казал, че е интересна и оригинална творба, но не й е там мястото !

59

Анонимен

преди 3 години

Либерален консерватизъм - дясна партия управлява в Русия.

58

Анонимен

преди 3 години

До не е ПутинПутин е повече десен,не е от левите,даже сами си унищожиха комунистическата партия,а не я преформатираха, за да няма много леви.

57

Анонимен

преди 3 години

На морска гара стана чудесно.. статуята не ми пречи.. ако искат и 10 да сложат. Бургас си се превърна в най красивия и добър град за живеене в Бг със или без тази статуя

56

Е?

преди 3 години

Че бургас е юдео-масонска собственост го знае всеки умен човек, освен неговите прости жители

55

Анонимен

преди 3 години

Вълците са най-безполезните животни, при това хищници, ако липсват, природата няма да загуби нищо, дори ще спечели.

54

Анонимен

преди 3 години

"Син на Симеон Велики и брат на Иван Рилски" .......,паднах от смях!Откога пък Иван Рилски стана син на Симеон?Така е,когато чужденци се намесят в българската история ,манипулират я и плещят глупости!

53

Пепе

преди 3 години

Много грозна статуя. Кой умник я е сътворил и кой умник я е одобрил за поставяне на публично място. Отврат!