166

Анонимен

преди 3 години

До тускМале мале, горко им на хората дето се лекуват при теб. Радвам се че няма риск да ме лекуваш

165

Чичо

преди 3 години

Отиваш, бачкаш 8-10 часа и после на портала един самун под мишницата и едно кисело мляко.Какво му трябва на простия бачкатор.Гърч.

164

Туск

преди 3 години

До Н 179 Абеее пич ти ли по добре знаеш от мене и аз дето съм тука вече 20 год Немците ЕМИГРИРАТ В СКАНДИНАВИЯ и тва отваря дупката за лекари в Германия където после се запълва от вашите лекари а вие оставате с пръстче в гъзче Типичния бгеец си умира си да дава акъл и да гледа сеир. 50 човека са ме репликарали в тоя форум и ми дават акъл На мене дето вече съм доказан и изграден специалист в Дания Пий си ракията за друго не ставаш За кво си губя времето с вас не знам.

163

Таратанци

преди 3 години

Въпросният господин дали отрази, че получените "придобивки" по време на пандемията станаха чрез емитирането да огромен европейски и български дълг????

162

до Анисия Иванова

преди 3 години

Работилата над публикацията... напълно неграмотна сте. Намерете си работа, която да отговаря на Вашите знания и умения - метачка например.

161

До 172

преди 3 години

За колите дето ги дават Кауфланд не го мисли, първо те са томбола и второ са две - три на няколко милн. участващи, те ще си ги дадат тия коли, муха ги ухапала

160

Anonymous

преди 3 години

Не съм съгласен. Не е моя вината, че някои хора не се осигуряват на 100% защото работодателите им крият данъци..

159

Анонимен

преди 3 години

До МОД" ТЕ СА 327 ЛЕВА НА ВСЕКИ 1 000 лв. БРУТЕН ДОХОД А БГ ИМАМЕ НАД 124 000 ЗАПЛАТИ НАД 3 000 лв. АКО СРЕДНАТА Е 6 000 лв. БРУТО ТО ЗНАЧИ ЧЕ ПОЧТИ 1,5 МИЛИАРДА ЛЕВА ГОДИШНО НЕ ВЛИЗАТ В НОИ"И защо трябва да влизат в НОЙ, би ли ми обяснил? Нима ще получа по-висока пенсия? Не. Нима ще получа по-добро здравеопазване? Не! Като си изгубя ряботата, нима ще получа високо обезщетение или ще ме метна пак с някаква вратичка, чеми дължат само 11 лева на ден? КОМУНИСТ, БОЛЕН!

158

Анонимен

преди 3 години

До Туск"В Дания работя като лекар получавам 20 хил евро бруто. Половината ми отиват за данъци и осигуровки, обачеее не ми дремеее щото се радвам че не работя в бг"В Дания не плащат в евро, първотот което е, а за разлика от Германия, къдеот има недостиг на лекари, няма особен недостиг на лекари в Дания, дори напротив - има доста, дето отиват в Германия, просот защото възможносттие за развитие са други.

157

Анонимен

преди 3 години

До До ТускРаботата е, че за това, което му остава, дори според местния стандарт, никога няма да го изкара в България, освен ако не е на добра позиция в някоя партия или друга криминална организация ...

156

Анонимен

преди 3 години

Хора ... нека ви ви разесня за ЛЪЖАТА.Лъжата е, че работника "получавал" от работодателя. Не, не получава, а заработва. Едно е да ви кажат, че от 1000 лева ви стават 780, друго е да ви кажат, че от 1150 лева ви остават 780 лева. А трето ще е, ако директно ви таксуваха и ДДС-то от тези 780 лева, така че да останете със 650. Това е лъжата. ПО-този начин мнго малко народ се инати. Парите, които работодателя дава за осигурвки, на работодателя му е все тая, дали са за вас или за държавата.

155

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Е, нали сочите за пример Румъния? Там е така. Всички говорят, че по доходи са ни минали. Но се мълчи, че осигуровките са изцяло за тяхна сметка. Та като теглиш чертата май излиза друго"Да, но пак е по-напред от България.

154

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 174Не знам за какви BMW-та говориш, но едва ли са по-скъпи от дневният оборота на подобен магазин :)

153

Тарикат съм, брат ми

преди 3 години

Правилно. Аз искам работодателя да ми даде парите, дето дава за осигуровки, ама на мен, .... аз да си ги внеса... ако ми кефне де. ХЕеехехехеххе!Осигурвока не съм плащал от 10 години! ДДС само за кафето. Даже акциз не плащам, щот нафтата е държавна, а цигарките и алкохола са без бандерол.

152

Анонимен

преди 3 години

Тези бивши чейнджаджии и настоящи селски тарикати пак с техните мераци да ни превърнат в роби.Ами направо да предложат освен 100% да си плащаме осигуровките, да им даваме и на тях по някой лев да не са капо?!?Не си спомням тези нагли типчета да са предложили нещо нормално и полезно.Защо изобщо им се дава думата?

151

Анонимен

преди 3 години

Абе какво стана с божков и парите, които дължи на хора с печеливши билети? А какво стана с играта на Кауфланд, дето щяха да дадат 3 BMW -та...Е, има и по-важни въпроси, но просто илюстрирам Бруталното ограбване на българите дори и с най-профански трикове.

150

Алооу,индустриалците

преди 3 години

Нерегламентираната заетост е по вина на работодателя, а не по вина на работника. Анадънму... или сте шмъркали бело и ви се е размътил мозъкът.

149

Анонимен

преди 3 години

***

148

Хахаха

преди 3 години

Седял събота и неделя да оправя. Щом и ти си седял е ясно. Това че работникът не може, виновен е мениджмънта.Не го е обучил.Не го е инструктирал.Не го е контролирал.Тва е положението.

147

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 164Да ти кажа честно някой "работници"това заслужават. Седял съм събота и неделя да им оправям кашите.