30

БАНко

преди 3 години

ТРЯБВА ДОСТА ПОЛИРОВКА ОТ СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ ЗА ДА ИЗРЕДИШ 5-6 ИМЕНА , ПИШЕЩИ РАЗЛИЧНИ ПОСТОВЕ И ДА ГИ ПРИРАВНИШ !!!!С ТАКАВА МИСЪЛ ..... ЗАСЛУЖАВАМЕ СИ ТИКВАТА !!!

29

Анонимен

преди 3 години

За първи път броя на ваксинираните са повече от заболелите.

28

Няма как да стане

преди 3 години

Не може да станат 15000 докато професор Гигов е начело на Ваксинационния щаб.В петък нали му казаха да отиде в Видин да види как върви ваксинацията.И кво стана?Вчера в цяла Северозападна България никъде няма откри пунктове за "зелен коридор".А иначе ВМА и Пирогов на едното място с 10 Работни места в една зала а на другото с няколко фургона са ваксинирали над 30% от ваксинираните за вчерашния ден.Докато има клати... така ще върви ваксинацията.Продължавам да твърдя проф. Гигов НЕ Е ЗА ТАЗИ РАБОТА!

27

БАНко

преди 3 години

В НАПИСАНОТО ОТ МЕН ИМА ФАКТИ, ПСЕВДОНИМИ И ИМЕНА НА ПУБЛИЧНИ ЛИЧНОСТИ , НЯКОИ (СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ) МРАЗЕНИ ОТ 80% БЪЛГАРИ , ДРУГИ (ПАРЛАМЕНТА НА ГЕРБ) НЕНАВИЖДАНИ ОТ 95 % !!!МНОГО СИ НЕРВАК , ИЗПОЛЗВАШ МОЯ НИК И ОБИДИ !!!ПЛАТЕН СИ, НАЛИ !!!

26

анонимен

преди 3 години

До БАНко 23За кое от двете да ти кликнем/+/ ? Има и друга възможност : да си комплексиран мало++ник!

25

Анонимен

преди 3 години

Кога ще пуснете снимки на зомбираните балъци, които се блъскат по опашките, за да ги ваксинират? Айде, промиването на мозъци трябва да продължи

24

анонимен

преди 3 години

За толкова време статия на тази тема събираше по 300 коментара през май 2020г., а сега!?

23

:)

преди 3 години

Добре де премиера вчера каза - "днес може и да минем 15 000 ваксинирани за ден" - вие сега 4088... Е тей сега кУмфортну лий??? Пак ще трябва да се кара човека.

22

Проф.Иво Христов

преди 3 години

Според мене тия 80% *** от населението в България не трябва да се ваксинират. Дано намалеят, пък и да има ваксини за останалите

21

Анонимен

преди 3 години

Оня ден синът на един колега се е заразил втори път и сега доста по-зле от първия път. Явно имунитета от преболедуването се губи след няколко месеца или изобщо го няма за някой нов щам.

20

БАНко

преди 3 години

КОГАТО СИ НАПИСАЛ БРОЯ НА ЗАРАЗЕНИ СЕГА И ПРЕДИ СЕДМИЦА И ТРОЛОВЕТЕ НА СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ СЛАГАТ МИНУСИ ....ТОВА Е КОЛИЧЕСТВО СИВО !!!

19

Анонимен

преди 3 години

В България имунитет може би имат 3,6% от хората. Това са възстановилите се от вируса и имунизираните с две дози. Реално са по-малко защото имунитета се губи след време, а някои не придобиват имунитет. Едва ли до края на 2021 година ще стигнем до 30% от хората да имат имунитет.

18

Анонимен

преди 3 години

Опашките за ваксиниране са от кандидатите за депутки на герб

17

Факт

преди 3 години

Събота, 13 февруари 2021 - 506 нови случаяСъбота, 20 февруари 2021 - 548 нови случаяЗа една седмица увеличение с 8,3%.

16

БАНко

преди 3 години

,,АЗ И МОЙТЕ ДЕЦА СМЕ ВАКСИНИРАНИ ЗА ВСИЧКО , БЕЗ ГРИП . С ТЕЗИ НОВИ И НЕПРОВЕРЕНИ ВАКСИНИ НЯМА ДА СТАНЕ . ВСЕКИ, КОЙТО СЕ СТРАХУВА И ЖЕЛАЕ ДА ГО НАПРАВИ ",, КОГАТО ПРЕБОЛЕДУВАЛИ ПЛЮС ВАКСИНИРАНИ ПРЕМИНЕ 70% ПАНДЕМИЯТА ЩЕ ПРЕМИНЕ"ИСТИНАТА КАЗАНА ОТ ДОЦЕНТ МАНГЪРОВ , КОГОТО СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ ИСКАШЕ НАСИЛСТВЕНО ДА ВАКСИНИРА "ПОЗОР СИ ТИКВО !!!

15

Анонимен

преди 3 години

До 17 Мими - Ти немаш нужда от ваксина, а от пръч

14

Хасан Вакссинатора

преди 3 години

За желаещите да се предпазят, а и да изпитат истинското удоволствие от ваксината да заповядат от утре, никого не връщаме! Нашият продукт е високо иновативен, съдържа висококачествени протеини даващи 100 процента одобритилен отговор. Иглите с които работим макар и нестандартни и големи са последен писък на иновациите на Балканите. Необходимите дози са според желанията ви. Вземете ModeDNA! Генофонда ви ще се подобри!

13

Анонимен

преди 3 години

До 12 Вече имаме естествен имунитет - В България през коронавируса са минали 15-20 % от населението. Починалите в Българя са общо 9839. Ако приемем, че това са 1 % от заразените, ще имаме общо 983 900 заразени от началото на епидемията. Там някъде е реалният брой - между милион и милион и двеста хиляди души

12

Лилияна

преди 3 години

Ужас! Отивам да се боцна с Астрата, вчера го направих сПфайзерс, а миналата седмица с ModeRNA!. Няма такъв кеф!

11

Анонимен

преди 3 години

Хоспитализираните лица са 3530 - около една четвърт от тях ще стигнат до интензивните отделения, така че всичко си има значение. Както има значение, че България няма апаратура и производствени мощности за производство на ваксини и сме последни на опашката