116

Анонимен

преди 3 години

Поредния вид нещастно поробен от хомосапиенса. Последните жертви са безпризорните котки, които нещастните инфлуенсъри и ютубери залавят против волята на животинките, кастрират ги и после ги дресират да се държат комформистки за да се правят на герои спасители. Курголям за ютубери, инфлуенсери, влогъри и блогъри, които не оставят животинките на мира.

115

ЦИНИК

преди 3 години

Магарето или мулето е незаминимо у горътъ да сваля на самар дръва.Там кадя мой да мине магаре ни адин всъдеход нимой дъ мине.Ама могу инато дживотно.Кът са запъне някъде и дъ го утрепеш от бой не мърдъ.Ей тва му не аресвам

114

Анонимен

преди 3 години

Туй магаре на снимката е по умно от всеки български шумкар! :))))))))))))))

113

ЦИНИК

преди 3 години

Кой каквото ще дъ казва ,ала умнъ съм глава,май ушите ми са дълги но беда ли е това ? Ран БосилекРаботливо дживотно но могу инату бря !

112

Лошо...

преди 3 години

Магаре е нарицателно за нещо лошо в Тикволандия и в Татоландия.Истината е, че магаренцата са много добри и умбни животни. Много мили и любвеобилни. Не заслужават участта си.

111

ПРРРРР

преди 3 години

Българина е селянин, защото е бил векове под турско робство.Турците са ни взимали силата, чрез еничерството, което си е де факто поробване. Експлоатирали са ни.Който е бил неудобен е убиван и така нататък.Колко кланета има. Това си е геноцид.

110

СУС МА!

преди 3 години

СУС ***! РЪЦЕТЕ ГОРЕ ОТ МАРКО!

109

Данчо

преди 3 години

До АнонименИмате? Кои сте Вие че имате доказателства? 22 часа. Е такава глупост, признавам си, не бях виждал никъде в някой сайт. Честно ти казвам :D

108

Анонимен

преди 3 години

До АнонименБрат, как рибата да не зависи от сухоземната система. Ако няма кислород във водата - рибата няма да оцелее. Кислорода идва от растенията. Няма растения - няма кислород. Растенията откъде се размножават? Семена. Семената са от плод. Плод от цвят. Цвят от опрашването. Всичко е верига, екосистема й казват. Прекъсне ли се вригата и всичко свършва :) Ония, жилещите насекоми са ни много важни. Пчеличките :) Не че и вятъра не го прави, но пчелата ни е необходима :)

107

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 117Човек ко си приказваш....:) Имам комшийка която гледа кучета и котки, ти за миловидното магаре ли се съмняваш че има приют :)

106

ПРРРРРР

преди 3 години

СУС МАРКОООООООООООО!!!!ЕЛА ДА ЯДЕШ СЕНО. РАБОТАТА НЕ Е КОН ДА ИЗБЕГА. ЕЛА ЧУЧИ МАРКООО!ПРРР

105

Анонимен

преди 3 години

До ДанчоИмаме доказателтва, че поне в началото на "ерата на дионзаврите", денят е бил 22 часа, а не 24.

104

Анонимен

преди 3 години

Трудно е да повярвам, че в България има приют за такива същества.

103

Данчо

преди 3 години

До Анонимен 108Ти изобщо схващаш ли какво си написал или ей тъй само, отгоре ти дойде? Сила свише дет се вика?Или ти живя и видя как са живели динозаврите??? Имаха градини и отглеждаха плодове и зеленчужи без опрашване?!!! И така се хранеха? И живяха мнооооо години, налЕ?Чшш, Дънкан Маклауд, дай по-сериозно, а?

102

Анонимен

преди 3 години

Всичко в БГ е мускули, бмв, IT в Софията и ЕС проекти ...

101

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 10899.9% от това, което са яли динозаврите го няма. Дргуа система е просто.

100

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 106Ние сме затова върховен хищник, защото сме всеядни :)) Ако изчезнат пчелите ще се наруши екосистемата, няма спор за това :) Обаче има риба бол, те не зависят от сухоземната система, има и други средства за прехранване но в момента не съм на тази вълна:)) Проблема е в човека не е в животните, просто няма друго същество на планетата ни така да използва всички останали същества, но пък иначе нямаше да плющим като ненормални :))

99

жалко

преди 3 години

Жалко, че проcтите хора третират магаренцата като коне за бедни.Магаренцата са много красиви, добри и умни животни. Те заслужават уважението ни.Защото са изнесли човечеството на гърба си. Поклон пред магаренцата!

98

До паскал заека

преди 3 години

Зайо има вътрешна тоалетна а аз външна. Аз ходя там само когато имам нужда а той седи всекидневно и се селфи. В тоалетната!!!! Много си напреднал, нека аз съм ***, ти да си напред. Посмешище си, с името си а сега и с тоалетната. Като цяло живота се е подиграл с теб. Но като ти чета словоизлиянията и разбирам че животът е справедлив. Ти това заслужаваш. Аз съм доволен от моя, но ти едва ли си доволен да си смачкан и комплексиран, Заяц. Ай легай, че утре си на бач в завода. И после у панелката.

97

РРРРР! СУС! РРРР!

преди 3 години

СУС МАРКООООО!!!!!РРРРР!!! ПРРРР, КОНьооООО! ПРРРРР!!Ей Марко, приятелче. Остави ги тия, ела да те почерпя една салата. Ще купим и сено ако каиш. Стига работа. Работата да не е кон да избЕга?Ела Марко - добро магаренце! Само уважение за Марко. Нищо друго.РРР