115

Зозо

преди 3 години

Хахахаха, тези дето чакат руската ваксина, по-скоро новата Волга ще дочакат :))))))))))))))Пак празни руски хвалби, а не могат за тях си да произведат количества :))))))))))))

114

Е затова твърдя...

преди 3 години

Че баскетбола е по-добрата игра за подрастващите - не само ръцете, не само краката, не само работа в екип и комбинативно мислене, но и балистичното мислене развива - Да не щеш едни кошове за баскетбол да сложил ... абе остави се ... не ми се говори повече ...

113

Нане

преди 3 години

Балтов да вземе да изгледа вчерашният супербоул в краварника(уж най тежко засегнатите от короната) да обърне по специално внимание на препълненият стадион и след това да плещи глупости вменява вина на Народа!

112

Анонимен

преди 3 години

Великите те.Все същата дъвка и от време на време балони за разкош.Толкова са прозрачни и смешни ,че който им вярва е луд за връзване

111

Чоко

преди 3 години

Докато ваксинират всички желаещи и трябва да започне нова реимунизация. Екипите ще взимат по 10 лева на боцкане. Трябва да изкарам и аз някакъв фелдшерски курс и да започвам да ваксинирам. Днес да боцна 15 човека и хоп 150 лева. Двадесет дни по 150 лева и доходче от 3 бона за някаква пълна глупост.

110

Не се смейте ...

преди 3 години

Има такъв термин балистична тухла - което означава, че снарядът е победен вече от физичните закони и е достигнал връхната си точка или неговото движение по права линия е приключено от физичните закони и се държи вече като хвърлена тухла. "Това да си цар не се отменя"Отменя се и още как - една балистична метателна тухла с правилно изчислена кинетична сила и парабола и си отменен много бързо с една тугла в гвавата!

109

1959

преди 3 години

До Анонимен 102 *** не ***, ама парички нали заработват като за световно? Не виждаш ли ,че гузувете си скъсват от сутрин до вечер да те убеждават колко са добри и необходими бълвочите на астрата и пвазера,пък видите ли руската още никаква я няма! И вирусчето иде и като те хване за топките ще си на оня свят! Мислиш ,мислиш кое е вярно и като гледаш навън времето и хората теглиш им една bутка /айна и да отиват в ада заедно с началника си!

108

ха-ха-ха

преди 3 години

Добре бе ''професоре'', гледай си заплатката и не ръси акъл.

107

Анонимен

преди 3 години

Другарчета от ДНЕС, като триете постове им оставяйте поне номерата, че постващите се объркват на кого са отговорили!

106

Анонимен

преди 3 години

Какво стана с предишните ваксини за САРС-1,които преди години предлагаха чрез реклама за ваксиниране къде сезонно къде всесезонно,че не си спомнят вече за тях и не разчитат за защита с изграждането на собствен и масов имунитет,че разчитат само на новите,последни,които също предлагат чрез реклами като единствени сякаш с тях започва науката,изследвания,анализи,обясненията за вирусите с които могат да се справят за имунитета важен изграден от тях,нос известни условия,че никой все пак не бил защитен

105

Мутри ВЪН

преди 3 години

ГЕРБерска ***. След 4 април друга ще запеете.

104

Доктор Сър Пичук

преди 3 години

Ваксинираните с непроверения бъркоч се правят на недосегаеми, защото няма никакви доказателства нито за ефективноста на бъркоча нито за неговата безопасност...

103

Зозо

преди 3 години

Един познат се ваксинира. Онзи ден го болеше яко главата и кръвното вдигнал, пък спортува и здравословен живот уж :))))))))))))))))))))))))))

102

Анонимен

преди 3 години

NA ТИЯ ГЕРБАДЖИИ И ПРОФЕСОРРИТРЕ ИМ ДАЖЕ СА ***!

101

Анонимен

преди 3 години

Еретичните постове се изтриват в Демократичния сайт ДНЕС! Защото е много демократичен вероятно!?

100

пияница мистик

преди 3 години

Аз пък ще си сложа ваксина и после умишлено ще се заразя с Ковид и ще ходя да плюя по дръжките на вратите на Позитано 20 :)))

99

м,да

преди 3 години

Преболедувалите с имунитет на веки! За това в Пирогов докторите не се разболяват вече!

98

:-)

преди 3 години

Балтов да се радва, че има преболедували с поне временен имунитет, че иначе с тия 12 ваксинирани на ден сме я вапцали цялата работа яко :-)

97

Анонимен

преди 3 години

Балтов,искаш да кажеш,че вожда се прави на недосегаем,затова обикаля села и паланки с джипката.Внимавай,Балтов,може да се возиш и ти при него,ама да не ти изстине местенцето.

96

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Септември ще бъде Май,ковид ще мутира безкрай,за пари става дума-знай,ще ни психясват докрай...