42

Обективно

преди 3 години

Прочетете книгата на Алексей Ракитин по темата - Перевал Дятлова.Там всичко е обяснено подробно и достоверно.

41

IQ 3.14

преди 3 години

намерили са кво не требва, и са отнесли калая на гру. тогава е имало изпитания на секретно изделие, а дятлов ги е повел май на своя глава, за постижение пред кпсс. може и да са се изтрепали заради фустите, и останалите живи да са предизвикали лавина или просто да са умрели от студ, щото са си навратили оборудването. истинската причина се знае, просто няма да бъде оповестена никога.

40

Сорос

преди 3 години

А може и Путин да ги е изял???

39

Анонимен

преди 3 години

До StanНе е задължително да е имало пожар. Палатката може да е била пълна с пушек заради бурята навън например. При положение, че на предния ден дрехите на хората са горели и едвам са се отървали от пожара тогава, много ясно, че ще се паникьосат. Страхът от пожара ги е подгонил, не самият пожар. Но страхът определено е бил основателен. Огън Е имало, нали са си готвили.

38

Stan

преди 3 години

До Анонимен 37Тях може да ги е било страх, но при огън щеше да има ясни следи по палатката и по останилите вътре дрехи, раници, посуда. Нищо такова не е открито, всички намерени предмети са прибрани непокътнати при разследването.

37

Анонимен

преди 3 години

СССР е пробвал някакво ново оръжие, а те не са били предупредени да не ходят там.И сега още лъжат и мажат.

36

Анонимен

преди 3 години

До StanСледи от пушек не винаги може да има. След от огън има - най-малкото печката е била там, заедно с недоизядена и сготвена храна.

35

IQ 3.14

преди 3 години

До Biliти, алуминий как гори и при каква температура, знаеш ли? а керосин?

34

Stan

преди 3 години

До Анонимен 24Палатката е била непокътната отвътре, освен три разреза, направени отвътре. Никакви следи от огън и пушек не е имало. Това е доказано.

33

Bili

преди 3 години

Мда, те едни компютърни модели и симулации "доказаха" как небостъргач 2001ва може да се срути внезапно поради малък пожар от офис материали...така че и тука е лавина, кво да е...

32

Вярвайте

преди 3 години

Абе не е верно бе.Нищо от това не е истина.

31

Анонимен

преди 3 години

До ...Принципно има вариант и само да са си помислили, че има лавана, а такава да не е имало. Но пак не звучи правдоподобно.

30

...

преди 3 години

Значи аз досега не съм видел лавина да то оставя само по долни *** и чорапи! А и след едно 99.99% от лавините нямаш радиация по себе си! Та явно лавина ше да ги е убила!

29

Анонимен

преди 3 години

До 29Само едно нещо - огън. Вижда се и на снимки от дните преди инцидента, че дрехите на някои от тях вече са били горели. Явно и преди е имало инциденти с огъня и са се подпалвали.

28

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 28Млади хора, мъже, жени. Какво може да ги накара да се съблекат?

27

Анонимен

преди 3 години

До 21ТИ сам го каза. Какво може да ги накара да се съблекат по време на снежна буря в Северен Урал? И явно това нещо не е оставило абсолютно никакви следи. Стъпките на планинарите са били снимани от разследващите и те не са видели никакви други стъпки.

26

ГРУ

преди 3 години

Ако са имали новичок по гащите, работата е ясна.

25

Анонимен

преди 3 години

Има следи по изгаряния по телата на някои. Макар че има снимки от ПРЕДИ инцидента на които се виждат изгаряния по дрехите. От тамнататък са се насочили към гората, явно за подслон. Трима от шестимата очевидно са паднали.Колкото до липсващите очи, Возрождений, който е част от разследващите, казва, че това се е случило пост-мортем.Единствената мистерия тук е защо не са обявили това заключение още в самото начало.

24

Анонимен

преди 3 години

Ясно е, че са бягали от нещо вътре в палатката. Това е сигурно. Доказано е още през 1959г., че са разкъсали палатката отвътре.Може и да са помислили, че има лавина.Пържен бекон и шунка са намерени в палатката недоизядени. Явно вече са били махнали кюнцете от самоделната печка, когато нещо се е запалило от жеравата. По палатката има дупки изрязани в най-горната част. Преди да избягат очевидно са се опитали да направят дупки заради пушека, който им е пречил да дишат. Има следи по изгаряния по

23

Анонимен

преди 3 години

Само Спутник V