39

Ето...

преди 3 години

...една държава, където срещу шепа долари не можеш да си правиш каквото искаш. Тежко Сорос, тежко Америка за България, тежко и.... тегоба ;( . Между другото Щатите кога ще свалят визите за робите, кой век?

38

Банго Борисофф

преди 3 години

А този мошенник Навални,никой не го брои за нищо в Русия.Попитайте някой руснак да ви каже.То е толкова елементарно каква му е играта,но на вас т нар демократи(хахаха),во е трудно да го видите.Щото директивата ви е такава,с ДС напред,с вожда Еднокнижен ..абе..заслужавате си скапания живот.Ами жалко че покрай вас,мнозинството,страдат и малкото разумни.

37

Анонимен

преди 3 години

Така е редно...за предателите на Русия ,тоя като е безплатно висшето в Русия ,дъщерята що не учи там а в САЩ ) нали народа бил с него ,та чак президент че става )

36

Ай Сиктир

преди 3 години

Именно. И не успя. Но ако западняците решат да свалят легитимната власт в България лято 2020 ще ни се стори като увеселително мероприятие

35

Банго Борисофф

преди 3 години

Какво псувате Путин бе?Ако не беше той,до сега всички да сте *** и маргинали като западняците.Той е по ценен за света,даже отколкото за Русия.Толкова сте елементарни с промити мозъци,все едно партийните членове на бкп.Какъв комунизъм ви тресе,всичко е брутален капитализъм в момента.Изчезне ли Путин НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД започва от другия ден.Както Тръмп им пречеше,но Путин не могат да го пуснат по пързалката и умират от яд.Хората в Русия масово гласуват за Путин,защото им върна себеуважението

34

Анонимен

преди 3 години

Краварите подготвят закоравели престъпници за управляващи . Както направиха в България

33

Ай Сиктир

преди 3 години

Което не променя фактите - запада финансира мошеници, за да подмени лЕгитимната власт в Русия, пияница мистик.

32

Пак цирк

преди 3 години

Ей какво от това?!

31

Анонимен

преди 3 години

Най добрата милиция в света??

30

Анонимен

преди 3 години

До дедо ТашункоТи на колко си години бе, лапе?

29

Анонимен

преди 3 години

До АквадискАтйекПутин каза, че няма такова нещо като негови дворци, кражби, схеми, приближени кръгове и олигарси и..... след това тръгна да мачка този, който ги разкри тези неща.Някой вярва ли на Путин?

28

Анонимен

преди 3 години

СК на РФ обяви, че са възбудени около 20 разследвания за призиви за всяване на смут, хулиганство, насилие срещу полицията и за подбуждане на непълнолетни към извършване на незаконни действия.Най-фрапиращи и будещи безпокойство са нападенията на специално обучени бойци от силови структури на РФ срещу служителите на полицията на РФ, охраняващи протестите.

27

дедо Ташунко

преди 3 години

Този Олег е доста подозрителен, я му лепнете още 3-4 годинки, за това, че подозрително се намира в апартамента на бореца срещу корупцията. От вчера е ясно, че Навални има около 30 милиона евро на банковата си сметка.

26

АквадискАтйек

преди 3 години

Разследване за нарушение на здравните правила хахахах, тия са си таковали таковата. С такива действия само легитимират всичко казано от Навални като истина. Не че и преди тва на всички не беше ясно какъв е Путин, вече го знаем и с факти. И тук живеем на същия принцип, нищо че наще са сменили цвета. И накрая скалъпени лъжи от 1001 нощи ако дори си направят и труда.

25

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 25Няма как да има обиск за нещо, което го няма.

24

Анонимен

преди 3 години

До max maraСлугите на Империята на Злото винаги са измисляли най-абсурдните оправдания да извършват безчинствата си, но са толкова нехайни, че не се виждат, че нрмалните веднага разбират какви ги вършат.

23

Анонимен

преди 3 години

кога обиск за кюлчетата навални ми е през ...

22

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 22Един хубав ден когато империята на злото почука и на твоя праг и теб така ще те "лекуват".

21

max mara

преди 3 години

''Акциите били за нарушаване на "здравните правила", въведени заради коронавируса''Ясно, добре че е това е причината за акцията, ако го смятаха за заплаха, щяха да идат с танковете...

20

Анонимен

преди 3 години

Контролният орган в телекомуникационната сфера Роскомнадзор обяви, че е санкционирал социалните мрежи и сайтове Facebook, Instagram, Twitter, TikTok, ВКонтакте, Однокласники и YouTube за разпространяване на съобщения, подбуждащи непълнолетни да демонстрират в подкрепа на опозиционера Навални.Прекрасен ход. Така трябва да ги лекуват.