23

Анонимен

преди 3 години

Не е ясно обаче колко дози е било планирано да бъдат доставени преди съобщението за забавянето.Ако Европейската агенция по лекарствата издаде разрешителното в оставащите няколко дни до края на настоящия месец, на 7 февруари в София ще пристигне първата пратка oт 48 315 дози. Седмица по-късно - на 14 февруари, ще пристигнат още 74 556 дози, а в края на месеца - 139 126 дози.

22

Анонимен

преди 3 години

Как ще бъде засегната БългарияБългария е поръчала най-много дози от ваксината на AstraZeneca над 4,5 милиона. Очаква се държавата също да бъде засегната от забавянето на доставките, но до момента не е ясно колко точно. Свободна Европа отправи този въпрос към Министерството на здравеопазването, но до публикуването на текста отговор не беше получен.В сряда в интервю за Нова телевизия министърът на здравеопазването Костадин Ангелов съобщи, че през месец февруари в България ще бъдат доставени 261 000 дози от ваксината на AstraZeneca. С тях ще бъдат ваксинирани 130 000 души. Не е ясно обаче

21

Нищо ново

преди 3 години

За чакане, ще чакаме. Но дали ще получим? AstraZeneca май предпочита да продава на държави извън ЕС, като САЩ и Великобритания, та не се знае кога ще ни дойде реда.

20

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 14Тоа пъ. Не сме асимилирале. Он преживя, а сака да асимилираме дивотиите Му!Гулем шашавляк ша е!Сигур е на весели гъби... или диша лепилу,.. знаа ли ч'век... Моа да си е само шашов.

19

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 20А ти какво би направил?Предполагам, че би се надупил.Но не съм сигурен как си със музикалните изпълнения.

18

Анонимен

преди 3 години

До АвертасЯ да вземеш да ни осведомиш. Като гледам писаното - имаш информация. Какво се поднасяш като неоправена мома... Пусни някое инфо, ама не от етажа... и от баба Вуна.

17

Анонимен

преди 3 години

Тия ваксини идат със скоростта на природния газ по турски поток 3 милиарда за празни тръби, ама що да не, след като има празни кърдж. кофи със заплата 15 бона

16

Авертас

преди 3 години

А пък институтът Пастьор спря работата си по най-напредналата си ваксина. защо мълчите за това? Фрасетата публично изказаха сънения, че АстраЗенека по-бързо изпращат дози на тези, които плащат повече. Защо не осведомявате българите за всичко, а филтрирате и предъвквате?

15

Неутриното

преди 3 години

До Анонимен 14Абе, шашовия... Ти да си видял ваксина за лъчева болест?! Разсмя ме "дзверски" :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Или си мнооооого тъъъъп, или си завършил ядрена физика и току-що си се напил :)))))))))))))))))

14

Астор Зенерка

преди 3 години

Ваксинирам млади моми и невести с Мойта ваксина.Не се бутайте, докато мога - ще ваксинирам!

13

Анонимен

преди 3 години

Е Ангелов каза че по 100 000 на ден можело да ваксинира. С тези значи за 5 дни ще надупчи 400-500 хил и ще излезем пред румънците изненадващо

12

Анонимен

преди 3 години

То при Чернобил не е имало ваксиниране,сега ще ни карат ?! Малко мислите ли с тия глави или сядате в 7 вечерта и почва облъчването с глупости,които дори не асимилирате ??

11

Анонимен

преди 3 години

До Дали гоите проумяватТу си много вдлъбнат гой. Толку ли си прос бе ч'век? Направо крътиш мифки!

10

Анонимен

преди 3 години

Мангъров каза, че докато се натуткаме с ваксините, нещата ще минат от самосебе си ай наздраве !

9

Мераклия

преди 3 години

С коя ваксина да се ваксинирам, че за Гърция и Македония ми искат тест (демек пари) на влизане, а тук - на излизане. Та се замислям коя е най - безвредната, че ми писна да плащам.

8

Анонимен

преди 3 години

*** тя ваксината и висшето образование не са задължителни за никого.Който не иска да се ваксинира да живее в неговия си свят и да не се обажда на онези, които искат.Откъде накъде някакви пpoшляещи ще задават тон в обществото?

7

Анонимен

преди 3 години

Че от тези кой ще си сложи? Нали ефективността им е с 30% по ниска от останалите. Някой май комисионни е прибрал. С мустак ли е, гологлав ли е, боядисан ли е, с голям шкембак ли е.... или е самият Той?

6

Анонимен

преди 3 години

И аз очаквам да стана милиардер!Очаквам!

5

Язе

преди 3 години

NEMA VIRUSE!Шъ ви чипирът! и после шъ им работите бес паре!Връмугу,...

4

Анонимен

преди 3 години

Голям праз ...всички са ментета ,за това няма и желаещи ,по целия свят ,фирмичките взеха да лавират и лъжат ,лошо че обраха милиарди от държавите ,използваха момента )и нашите и те са на бутаха