19

Вторник

преди 3 години

Алибегай от тука ве.

18

Анонимен

преди 3 години

Вярно е. Но ресторантите в хотелите са на по-специални хора. Това е положението.

17

Анонимен

преди 3 години

Има дискриминация в България.

16

le6tan

преди 3 години

Още не мога да разбера, няма ли в БГ нормални хора - интелигентни, адекватни, които да са на ръководни позиции. Ще ме прощава този Ричи, ама изглежда като от 90-те - Маджо стайл. Тегава работа е БГ ...

15

Анонимен

преди 3 години

В хотелските ресторанти се правят точно същите моабети като в обикновените. Те не работят само за гости на хотела, а понякога хотелът и ресторантът се стопанисват дори от две различни фирми. В Германия примерно хотелските ресторанти вечер могат да носят само храна по стаите или навън по поръчка, но сутрин закуската си е в тях, за да е само за гостите. Странно, в момента наистина може да се сервира закуска, а не се раздават пакети като след първия локдаун.

14

Нахални същества!

преди 3 години

По-точно безкрайно нахални! Бизнеса им е несъвместим с пандемията и вируса. Какво толкова е трудното за разбиране? Ами, да, не им е изгодно, но пък в други времена, други бизнеси са били засегнати, а кръчмите работеха на макс. Съдба, пазарна конюнктура... Временно ще е така.

13

4epa

преди 3 години

ТОЗИ ДЪЛГОКОСИЯ ДЪРЖИ ИЗНЕСЕНО КАФЕ НА СРЕДАТА НА ПЕШЕХОДНАТА ЗОНА НА ВИТОШКА- И Е РЕГИСТРИРАНО КАТО ТЕНТА(НАВЕС) !!!!!!!!!!!!!!!!

12

Анонимен

преди 3 години

Мерките и спада на заразените доказаха, че те са заразявали народа и трябва да бъдат съдени за биотероризъм.Как да обясним падането на заразените след затваряне на кръчмите? Пак искат да получат кървави пари от масово заразяване на хора.

11

Анонимен

преди 3 години

От 30.г ходех по кръчми маса пари за цигари и пиячка съм дал и все не ми стигаха парите.Сега покрай тия затворени кръчми и парички си имам и цигарите отказах,спрях да се наливам като талпа само понякога 1-2 чашки винце и това е...няма да им стъпя повече в тъпите кръчми да им пълня бездънните джобове на Алибеговци и компания.

10

Не е така

преди 3 години

В желанието си да отворят,Алибегов и сие започват масирана кампаниясрещу здравните органи и не се свенят да говорят неистини.В хотелаклиентите не се сменят толкова често,постоянни са по за няколко дни,потокът не е толкова променлив.В някои хотели измерват температуратапри регистрация.Все едно да сравниш такси,в което се возиш само ти исемейството ти за 2-3 или повече дни с автобус от градския транспорт.

9

Анонимен

преди 3 години

Ричито изнесъл масички пред ресторанта си. Пълно с кифли захапали цигари и пиещи алкохол .Няма ли кой да види, че никаква дистанция не се спазва?

8

Анонимен

преди 3 години

Логичо е ресторанта в хотела да работи защото когато пристигнеш в 20 часа все някъде трябва да хапнеш. Това няма нищо общо с кръчмарските моабети.

7

Шенол

преди 3 години

Нека ги отворят. Който иска да ходи там. За мен е без значение, заплатата ми е твърде ниска за да си позволя да ходя по ресторанти.

6

пияница мистик

преди 3 години

До ПредприемачГлупости. Не говорете като нищо не знаете а всичко ви е само догадка. От първо лице ви казвам, че производителите продължават да си доставят продуктите както преди, защото повечето ресторанти готвят за доставки по домовете, както и за кетъринг събития. По хотелите също си пласират продукцията, както и по магазините. Моята нали има 2 мандри, отделно вноса от чужбина и износа на зехтин, маслини, турски сладки, хамони, чоризоне са го спирали. Тройно забогатя в тази пандемия

5

Анонимен

преди 3 години

Колкото повече заведения работят, толкова повече квадратна площ се отваря и има място за социална дистанция. Ангелов май иска да ни натъпче в хотелите на неговите апапи мутрите, гъсто насядали и да се заразяваме безконтролно.

4

Митьо

преди 3 години

Този е неприятен. Но задава интересен въпрос? Как за едни може а за други не?

3

Анонимен

преди 3 години

Хотелите са на наши хора които дърпат конците в сравнение с тях сте много малки.

2

Предприемач

преди 3 години

Това затваряне на заведенията води много свързани бизнеси също надолу. Транспорт, логистика, снабдители, производители на храни и алкохол....

1

Анонимен

преди 3 години

Този не се ли умори да повтаря като папагал една и съща опорна точка.