Още не мога да разбера, няма ли в БГ нормални хора - интелигентни, адекватни, които да са на ръководни позиции. Ще ме прощава този Ричи, ама изглежда като от 90-те - Маджо стайл. Тегава работа е БГ ...
В хотелските ресторанти се правят точно същите моабети като в обикновените. Те не работят само за гости на хотела, а понякога хотелът и ресторантът се стопанисват дори от две различни фирми. В Германия примерно хотелските ресторанти вечер могат да носят само храна по стаите или навън по поръчка, но сутрин закуската си е в тях, за да е само за гостите. Странно, в момента наистина може да се сервира закуска, а не се раздават пакети като след първия локдаун.
По-точно безкрайно нахални! Бизнеса им е несъвместим с пандемията и вируса. Какво толкова е трудното за разбиране? Ами, да, не им е изгодно, но пък в други времена, други бизнеси са били засегнати, а кръчмите работеха на макс. Съдба, пазарна конюнктура... Временно ще е така.
ТОЗИ ДЪЛГОКОСИЯ ДЪРЖИ ИЗНЕСЕНО КАФЕ НА СРЕДАТА НА ПЕШЕХОДНАТА ЗОНА НА ВИТОШКА- И Е РЕГИСТРИРАНО КАТО ТЕНТА(НАВЕС) !!!!!!!!!!!!!!!!
Мерките и спада на заразените доказаха, че те са заразявали народа и трябва да бъдат съдени за биотероризъм.Как да обясним падането на заразените след затваряне на кръчмите? Пак искат да получат кървави пари от масово заразяване на хора.
От 30.г ходех по кръчми маса пари за цигари и пиячка съм дал и все не ми стигаха парите.Сега покрай тия затворени кръчми и парички си имам и цигарите отказах,спрях да се наливам като талпа само понякога 1-2 чашки винце и това е...няма да им стъпя повече в тъпите кръчми да им пълня бездънните джобове на Алибеговци и компания.
В желанието си да отворят,Алибегов и сие започват масирана кампаниясрещу здравните органи и не се свенят да говорят неистини.В хотелаклиентите не се сменят толкова често,постоянни са по за няколко дни,потокът не е толкова променлив.В някои хотели измерват температуратапри регистрация.Все едно да сравниш такси,в което се возиш само ти исемейството ти за 2-3 или повече дни с автобус от градския транспорт.
Ричито изнесъл масички пред ресторанта си. Пълно с кифли захапали цигари и пиещи алкохол .Няма ли кой да види, че никаква дистанция не се спазва?
Логичо е ресторанта в хотела да работи защото когато пристигнеш в 20 часа все някъде трябва да хапнеш. Това няма нищо общо с кръчмарските моабети.
Нека ги отворят. Който иска да ходи там. За мен е без значение, заплатата ми е твърде ниска за да си позволя да ходя по ресторанти.
До ПредприемачГлупости. Не говорете като нищо не знаете а всичко ви е само догадка. От първо лице ви казвам, че производителите продължават да си доставят продуктите както преди, защото повечето ресторанти готвят за доставки по домовете, както и за кетъринг събития. По хотелите също си пласират продукцията, както и по магазините. Моята нали има 2 мандри, отделно вноса от чужбина и износа на зехтин, маслини, турски сладки, хамони, чоризоне са го спирали. Тройно забогатя в тази пандемия
Колкото повече заведения работят, толкова повече квадратна площ се отваря и има място за социална дистанция. Ангелов май иска да ни натъпче в хотелите на неговите апапи мутрите, гъсто насядали и да се заразяваме безконтролно.
Това затваряне на заведенията води много свързани бизнеси също надолу. Транспорт, логистика, снабдители, производители на храни и алкохол....
Алибегов: Заведенията не са по-опасни от ресторантите в хотелите