22

Баче Кико

преди 3 години

Най-ефективно ще е да не дишат на обществени места. Как не са се сетили до сега не мога да разбера.

21

Анонимен

преди 3 години

Днес руснаците казаха, че отхлабват мерките, тъй като ситуацията при тях се е подобрила значително.

20

Мислеща

преди 3 години

Перефразирам: Моля измислете нови конспиративни теории, защото старите вече са истински!

19

Анонимен

преди 3 години

Има ли останал индивид ,който да НЕ вярва ,че всичко е планирано ,програмирано и задействано от управляващия елит сатанисти!Добре дошли в новата фашистко -либерално джендърска -сатаниНскаизвънземно -рептилова диктатура.УФЦЕТИ Е ВРЕМЕ ДА СВИКВАТ!КОВИДЯСВАЙТЕ НА ВОЛЯ -ЩЕ ИМА ЗА ВСИЧКИ .ГЕЙТС Е КАЗАЛ АКО НЕ СТИГНЕ ЩЕ РЪСИМ ОТГОРЕ ДО ЗОРИ!

18

Плъх

преди 3 години

Не са виновни те ,а ние - хората . Нормалните . Работещите . Живеещите . Дишащите . Много им се дадохме ,а не трябваше. В началото беше изненада. Смут. Неяснота . После с месеците минаващи започнахме да се осъзнаваме . Повечето. Не всички. Разбрахме ,че вирус има ,но той е параван. Зад него се разиграваха други етюди с различни намерения. Започнаха да ни пробват. С маски. Мерки. Ограничения. И докато се осъзнаем те го официализираха . Зад маската на страха . Която ще носим доживот.

17

Анонимен

преди 3 години

Конспирации, а?

16

Пунта Кана

преди 3 години

Няма лошо ,че искате да говорите,но като си отворите устата не произвеждаите словесна диариа!

15

Анонимен

преди 3 години

В магазина - няма да говориш, няма да питаш това колко струва, онова колко струва. Плащаш и това е, колкото ти кажат. Никакво говорене или роптаене. Няма да обсъждаш нищо с никой. Ей го - и по телефона не може да говориш. Ако ти се обажда болен родител или детето ти - няма да вдигаш и да говориш, траеш си там и това е.Войната е на ръба, тия правителства не го ли осъзнават????

14

†††

преди 3 години

Правителствата в Европа са поставени лица на Глобалистите и работят за зарабването на народите си. Държавата вече е враг на народа.

13

Анонимен

преди 3 години

*** няма ве, как ша говориш? Ша мълчиш, ша ходиш кат зомби, с маска и ша мълчиш. Само да си се обадил - нямаш право да говориш и това е. Скоро в целия свят. Тия наистина се самозабравиха.

12

Анонимен

преди 3 години

Тази сутрин се събудих рано и в добро настроение.Направих си едно кафе и веднага бастър копче да видя каква е хавата с вируса.Прочетох коментар 3 и си сложих термометъра.Поставих си оксиметъра на пръста - показва 97% SpO2 /сатурация/ и 73 пулс.Гърлото не ме боли.Нямам кашлица.Нямам хрема.Не съм отпаднал.Кафето ми мирише на кафе.Нямам екзема.Нищо не ме боли.Дишам свободно.Нямам температура ....Примрях от страх и се стресирах.Та това са типичните симптоми на безсимптомен COVID-19.

11

АнонимеН

преди 3 години

БРАВО САМО ТАКА!!!!И МАСКИ И БЕЗ ГОВОРЕНЕ!)!! ПЪЛНА ИЗОЛАЦИЯ!!!КОЙТО НАРУШИ ПРАВИЛАТА 50 ЛИЦЕВИ ОПОРИ КАТО ЗА НАЧАЛО КАКТО Е В БАЛИ!

10

123

преди 3 години

Шишетата с бензин и палене на правителствени сгради, полиция, банки, пропагандни телевизии.

9

Анонимен

преди 3 години

Стамбул, Турция: снощи на улицата в Бешикташ, турчин нападна с нож в гръб трима руски туристи - две жени и мъж. Нападателят е заловен.

8

Д Р А Г А Н

преди 3 години

Новите мерки. Всички да дишат по 10 с на всеки мин

7

Анонимен

преди 3 години

Остава да видим дали петлите са забравили Марсилезата.

6

Бай ви Брадър

преди 3 години

Робе ? Говорим, а ? Не може ! Опасно ! Обратно в клетките и тихо ! Иначе живота ви е застрашен ! Не виждате ли ? За ваше добро е, да сте в клетка и да мълчите ! И да не забравяте да топите другите, за да ви е гадно не само на индивидуално ниво, но и на ниво общество. Робе ? Ти какво ? Мислиш, че това ще е само във Франция ли ? Мислиш, че понеже си далеч си спасен ? Само гледай какво идва към теб, ти така и така друго не можеш да правиш. И купувай скъпи дезинфектанти за клетката, робе !

5

да,да ама не

преди 3 години

До Анонимен"Ако нямате хрема, температура,болка в гърлото, загуба на обоняние, кашлица - нямате ковид!"Слагам и копи-пасте щото като трият и номерацията не важи!По стари данни от Швеция са около 30% фалшиво /+/ или /-/ и след като е фалшивона мен лично ми е все тая какво фалшиво е! Затова лятото стана голям скандал в Швеция, но се забрави!Как се нарича обаче това на база до 70% сигурност от тестове да излупкаш света?!

4

Krom

преди 3 години

Скоро и забрана за разговори като норма! Запушването на устата с маските все още не дава достатъчен ефект. Индивидите комуникират по между си, а това е лошо за кукловодите. Време е да им се запушат окончателно устите! Разбира се, за да се предпазят от лошия вирус!

3

точно така

преди 3 години

До Тедрос ЧестнияНо кофите пазят само от 5Г и е добре да са метални