58

ИЗМАМНИК

преди 3 години

Този не е луд, а измамник. Прераждане на душите не съществува, а Исус ще седи завинаги от дясно на Отца... знаещ

57

Бляк Мирър ха-ха

преди 3 години

Ако допуснем, че живеем във виртуална реалност и сме пратени в тази програма, за да се провери нивото ни на лошотия, повечето от вас ще се провалят.Много голяма част от вас ще се провали. Нещо като 95%.

56

Exorsism

преди 3 години

На теб ше е честта... да освободиш това момиче... да се гърчи... да се мята!

55

Анонимен

преди 3 години

Сега и лудия руснак ли ще ми давате... тука има ли как да стигнете по на долу от дъното

54

Анонимен

преди 3 години

Само в Русия може да се пръкне такова нещо. Кашпировски бе същия манипулатор. Руснаците не са набожни,а от отчаяние се обръщат към Господ, за когото дори не знаят много.

53

революция

преди 3 години

сега разбрахте ли защо руския народ е вдигнал революция на некадърника цара пропилия се мошеник Распутин е убит от близки на царят.еНародът рябва да си вземе властта от измамниците

52

Анонимен

преди 3 години

Докато има будали, ще има и Висарионовци.

51

Питър

преди 3 години

Цялата статия можеше да бъде вместена в последните две изречения :)

50

Анонимен

преди 3 години

Никога не забравяй за горенето на вещици!

49

Съдейки по очите му

преди 3 години

Всеки човек се издава по очите. Това е шарлатанин, личи си от километри. А бялото облекло е още по-смешно : често се носи именно когато искаш да изглеждаш невинен. Евтини трикове. За жалост много хора се подвеждат по разни странни секти и учения.

48

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 32То и един поп така ... в мене искаше да влиза, като бях на пет.

47

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"А в САЩ образовението е скъпо, всеки американец който мисли да прати детето си университет започва още от неговото раждане да пести пари - college fund"Аммм ... тея дето пануват да ги пращат, са с такива доходи, че 30-те бона на година, са им като сметката за тока през август, преди климатиците, поне за мене де.

46

Анонимен

преди 3 години

Тоз е голям мушеник една комшийка се подлъга и му даде бая суха пара казва се Васко и е от Пазарджик

45

Анонимен

преди 3 години

До Дж.Флойд реинкарник"Православната църква отрича реинкарнацията."K ... и?

44

ууу

преди 3 години

До Не разбирамме? или не?

43

Дж.Флойд реинкарник

преди 3 години

Елемантарна статия за събиране на тролски и пиянски постинги.Православната църква отрича реинкарнацията.Да не говорим, че от теологическа гледна точка, Православната Църква е най-близко до каноните.Защо не пишете за инквозицията в Испания или за "опрощаване на греховете" от католиците?Или не пишете за протестанските църкви в САЩ, където пасторите пущат змии да хапят хората и така да покажат вярата им.Или не пишете за официално признатите Сатанистки Църкви в САЩ?

42

Не разбирам

преди 3 години

Всички, който са смирени и ме крадът, нямат нищо и работят като волове. А всички който крадът живеят добре, експлоатират хората без пари, и са мега успешни. Те нямат време за религия, само за политика.... Как става така, че колкото си по Вярваш си по-окъсан и обратното? Поне в източният блок.

41

Анонимен

преди 3 години

Напълно възможно е събитията в библията да се повтарят.

40

кескьосе

преди 3 години

Аз пък обявявам, че ще достигна линията АА.

39

Анонимен

преди 3 години

А къде учи голямата дъщеря на Навални? - в университета Станфорд. А в САЩ образовението е скъпо, всеки американец който мисли да прати детето си университет започва още от неговото раждане да пести пари - college fund, и отделя много пари от семейния бюджет и като стане на 18г. не стигат и трябва да вземе и кредит до половин милион сигат кредитите. Но за особени достиженя пред американския народ се дава грант. Сега - какво особени достижения пред американския народ е имала дъщерята на Навални?