10

Анонимен

преди 3 години

Медийния психотерор вече е от сутрин до вечер без почивка.

9

Нено от Тутракан

преди 3 години

Ковид-19- враг номер 1 на Тутраканската селищна система.

8

Гошко

преди 3 години

Стана ми неудобно, че съм здрав на фона на героизма на тези хора, готов съм за локдаун цял живот, дори ще дам живота си, само да победим

7

Петър

преди 3 години

Ужас с този ковид.Вижте тези с рак са си изкарали супер новата година, нали журна+л+я?

6

Анонимен

преди 3 години

Има хора с фрактури, с операции, с онкологични заболявания, цирози, инфаркти, инсулти. Що не пишете и за тях? И при тях е лошо. Че и по-лошо. А статията няма да я чета. Защо да го правя? Евтини манипулации.

5

Анонимен

преди 3 години

Ау, каква сълзлива история... всяка Нова година има болни хора в болницата.Утре напишете за някой с хепатит.

4

Анонимен

преди 3 години

И защо трябва да ни занимавате с всеки конкретен случай на болен? Разкажете тогава и за комшията, Иван, и той го изкара тежко

3

Анонимен

преди 3 години

Това може да отива директно в сборника с разкази за "пандемията".Не е нужно да занимавате всички с подобни глупости, който търси пропаганда, да чете сборника.

2

Анонимен

преди 3 години

Да не ви се налага да сте там - вие или вашите близки и да се молите за живота им. Точно на такива Светли празници, боли най-много.

1

Статистика

преди 3 години

Много хора по света прекарват всякакви празници, включително Нова година, Бъдни вечер, Коледа, лични празници и т.н. в интензивни отделения. Не разбирам само защо трябва да драматизираме когато е там, заради ТВ вируса, при положение, че много хора са там заради истински проблеми. Срамно и недостойно от страна на медиите и лекарите! Мерзавци с микрофони или престилки!