10

Анонимен

преди 3 години

Къде в сайта да прочета за 70 000 безработни още на втория му ден като "президент" или за обширните права на трансовете, за новият военен конвой в съсипана от демоидиотите Сирия...Какво е това: "палтото на Камала спааява малкия бизнес", тя знае само как да го унищожава.И сега това боклукчаво заглавие. Статията я прочетох с едва озаптяно повръщане. Как ще обедини Америка като вече почнаха да вгорчават живота на тръмпистите. Изтрийте коментара ми, вече няма да влизам в този сайт!!!

9

LOL

преди 3 години

Хахахахаха Обединена Америка.... рокля.... какви са тези глупости? Вчера сакото на индийката, днес на баба Пена роклята....

8

Анонимен

преди 3 години

Е комунистите шасе пукнат ит ят. Осетихтели Че вашто време свършва?

7

Обединена

преди 3 години

Глупости ! Точно тия псевдо-демократи направиха голяото разединение, когато преди 4 години не пожелаха да признаят законно избрания си президент, и започнаха може би най-мрснишката политическа война в историята на Америка ! Заради тях си промених мнението за демокрацията като цяло !

6

Анонимен

преди 3 години

Един ден другаря Ким ще си направи голяма бомба и кравешкия обор ще изчезне от картата.

5

Анонимен

преди 3 години

Тая булченска рокля, която е за девствена дебютантка ли е стиш?!Въх!

4

Анонимен

преди 3 години

Ползата от Джил за Америка е точно 0, ползата от тая новина е точно 0, ползата от Амеpика за света е точно 0 и дори отрицателна. Истинските американци са индианците за тях пишете как са били избити.

3

Анонимен

преди 3 години

Я да видим сега дали ще има безброй коментари да хвалят САЩ колко са велики. Аз забравих че само русофилите са комплексирани неадекватници дето от миналия век са зациклили да хвалят азиатската дупка Русия и великия Путин дето след 20 години управление успя да вдигне мкнималната им заплата до 280лв.

2

Камъла

преди 3 години

е Президент!

1

Анонимен

преди 3 години

Бай Дън идея си няма коя е тази жена. Налага се всяка сутрин да му обясняват с помоща на семейните албуми