12

Хаха

преди 3 години

1918 бяха забранени НПО-тата на Шорош и за две седмица пЛандемията свърши. Да не говорим, че то си е било обикновена настинка реално.

11

Анонимен

преди 3 години

Вижда се че единствено което се случило след сто години е, че фармацевтичните компании са милиардери, а медицината използва хората като опитни мишлета.

10

Са

преди 3 години

Това означава,че с грипа е по-лесно да се справи човечеството. Основаната разлика тогава и сега е че сега има повече лекарства и лекари.Ако корона вирус се беше появил тогава,сега може би нас нямаше да ни има.Иначе исторически погледнато на 100 години има пандемия,така че аз я очаквах.След 100 години да му я мислят.Шегувам се.Според мен сега ще започнат да се появяват все повече пандемии,заради промяната в климата.Темперстурата е с 3 градуса по висока и от там ще следват катаклизми,бъдете готови

9

Анонимен

преди 3 години

Болестите се управляват от сили които са много по-висши от "света". Светът една хрема не може да победи, досега учените нито една болест не са победили, но фунциенцата бил победил моля ви се, - разбирай: вервайте на това което ви лъжат за новата болест че с намордници и ваксини ще я победят, нали... учените и лекарите хабер си нямат как да се оправят с болестите, само вкарват химия в тялото на хората да подтискат симптомите. Само хирурзите реално помагат на хората.

8

минувач

преди 3 години

Да - за 100 години нещата не са се променили много - не успяха да намерят истиски лек, не е ли така?А то май и не трябва - имунната ни система се справя по добре от всички 'измислени' лекове!Защото иначе нямаше д ни има до сега!

7

Са

преди 3 години

Разликата между грип и корона е съществена: грип е сезонен вирус ,а корона е целогодишен вирус. Няма как да се сравняват.

6

селтак

преди 3 години

Ама тогава София е била 10 хил. човека ,нямало е коли , самолети и крадливи боколети !! Всички са си стоели по родните места и е нямало как да се заразят !

5

Анонимен

преди 3 години

Тогава ваксините на Шмайзер са помогнали да се справят с унфлуенцата.

4

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Преди 100 години в...шоплука всички са носили...маски и с маски са...играели по мегданите на хората.Само гайдаря я свалял,за да може да...надува гайдата.

3

Анонимен

преди 3 години

За инфлуенцата( грип) все още няма ефективна ваксина против всички щамове, а и никга не съм си слагал не виждам защо да си слагам и срещу ковид.

2

Анонимен

преди 3 години

Снимали трима с маски и вече обобщиха, че цял свят е носил аски и е спазвал дистанция преди 100 години.

1

Анонимен

преди 3 години

да се чудиш как без ваксина светът е победил инфлуенцата...