12

Анонимен

преди 3 години

Отдавна трябваше да направят и Тъмнoзeлeни зони, области с висок риск където престъпността циркулира с много високи нива.

11

Яким Вълев Донев

преди 3 години

... "Тъмночервени зони" ли ?!?! ..... Май се готвят тази Пандемична обстановка да продължи значително повече от Испанския Грип през 1918 ... Няколко години "ПАНДЕМИЯ" плюс след това още няколко години проблеми с насаждания страх и психиката на страшно много хора... Усещам , че нещата отиват на едно поне 7-8 години БРУТАЛНА КРИЗА ... А сега е явно само началото. Явно има и ГОЛЯМА ЦЕЛ и тя ще се види в самия край на КРИЗАТА. Ужасна работа ....... :( :( :(

10

Анонимен

преди 3 години

Тъмно червени зони където е стъпил Сталин след войната!Пълно комунисти!

9

Elf

преди 3 години

500 години карантина за простите българи !!!!!

8

Истерия

преди 3 години

Защо е тази истерична паника?Да не би защото новия и силно заразен щам ще предизвиква бързо изграждане на групов имунитет по естествен път?Ко? Не!Ко ша ги прайм тия платени ваксини?

7

Анонимен

преди 3 години

Този корона вирус удари десетката в средство за контрол на населението. Нещо като "1984" на Оруел - вечна борба с невидим враг.Ами оставете да измрат определен брой хора, а другите да еволюират. Така всеки ден ще има друг вирус или щам и никога хората няма да имат свобода,

6

Анонимен

преди 3 години

Код Кафево за народа , Елита яде черен хайвер

5

Анонимен

преди 3 години

Трябва да се увеличи броя на болните на 100 000 сега при малко над 100 болни на 100 000 население почват да викат че е червена зона.Критерият така е направен че да има вечно обявена пандемия.

4

Анонимен

преди 3 години

Време за реформи е! Времето на празните приказки на Борисов изтече. Избори 2021!

3

Анонимен

преди 3 години

Тиквата пак ги отсвири с 200 тия дали ще му се вържат на брътвежите за положението у нас.

2

Анонимен

преди 3 години

"Лидерите подчертаха, че остават много въпроси за прозрачността и графика за доставка на различните ваксини, предаде БНР."Естествено че има въпроси! 22 хиляди ваксинирани за 1 месец почти откакто има одобрени ваксини!Абсолютен провал!

1

предположение

преди 3 години

Нека има и ''кафяви зони'' за най-екстремното разпространение.