31

Анонимен

преди 3 години

Бидон с камила

30

Крокодила Гена

преди 3 години

До Чебурашка - стига си писал глупости ами ела да ми лизнеш отзад че два пъти ходих до тоалетната, а хартията свърши!

29

Ямболски цървул

преди 3 години

Добре,че не съм расист.

28

Анонимен

преди 3 години

До LoraПише мафиотска история как свихме изборите.

27

Анонимен

преди 3 години

Един от символите на тоталитаризма е лидерите да се заклеват и после масите да им служат, вместо те да служат на масител Така че от тези тоталитарни престъпници не искаме нищол тяхно задължение е да служат на обществото и без да се кълнатр това им е работата. Като отивате да работите нещо кълнете ли се ?

26

Чебурашка

преди 3 години

Много хейтъри, много простотия. Едно е сигурно, Хапис никога няма да се просне в нозете на някой руски поп от КГБ за да му целува чизмите. Както го направи проруското вице Йотова.

25

До 26 Лора:

преди 3 години

Политически неграмотно същество си.Преди много, ама много години министър-председател на родината на камила бе жена, която се именуваше Индира Ганди.Ако измерваме демокрацията с жени-политици, то Индия е поне 50 години пред САЩ.

24

!

преди 3 години

До LoraЛГБТ Празнува! Празнуваш и ти. Света стана добър, няма хормони на нормално родени, само сбърканите генетично ще живеят щастливо. И ако това не е напредък!

23

Ми да

преди 3 години

Новото нормално е факт!

22

Lora

преди 3 години

До до LoraКамала Харис пише историята на САЩ и на света. Тя е първата жена, която заема пост в президентския кабинет на САЩ. До сега 46 мъже президенти и 45 мъже вицепрезиденти са се заклели с ръка на библията да управляват тази държава. За първи път днес женска ръка полага клетва над този исторически документ. Истината е, че това може да се случи само в една свободна и истинси демократична държава.

21

Анонимен

преди 3 години

Тая камила е голяма красавица - нещо средно между Венъс Уилиамс и Херо Мустафа.Безспорно, в САЩ има гени на най-красивите жени в света.

20

Анонимен

преди 3 години

Тая им обещаваше безплатни апартаменти а сега гледайте колко безплатни апартаменти ще построи.Целият и цирк ще бъде за правата на тъмнокожите и нищо друго.

19

От US медийте

преди 3 години

Тя ще бъде вдъхновение за младите момичета показвайки че ако спиш с правилния политик - ще можеш да свириш 'втора цигулка' на човек с деменция. Като цяло това е история като на Пепеляшка.

18

до Lora

преди 3 години

...въплащение на американската мечта и на демокрацията като взможност, на борбата на всички жеи за признание.-----------Че, вие имате пълна свобода и равенство, дори бих казал повече, дори доминирате!Какво повече искате, какви права, какви превилегии и доминанти, какво още не ви достига!?Женската психология - колкото повече има, толкова повече иска!

17

Анонимен

преди 3 години

Орана Гутанова

16

Анонимен

преди 3 години

поредната бездетна, смятайте кво ни чака, като оглави социалистическите щати

15

Lora

преди 3 години

Прекрасна, интелигента, въплащение на американската мечта и на демокрацията като взможност, на борбата на всички жеи за признание. Тя трябваше да е президент!

14

Отдавна бях изтрил

преди 3 години

този брукс. Много е гейски мъжествен певец.

13

Snorky

преди 3 години

Този вицепрезидент има салам в гащите ръйш ли.

12

Анонимен

преди 3 години

Тази ще е скоро новият президент на Щатите, много скоро... в рамките на една година!Бидоня няма да изкара дълго на този пост!Тъй,че наблюдавайте внимателно за Кали ***!-)))))))))