31

Киро пора

преди 3 години

Колко ни интересува за тоя луд психар откачен психопат 2 часа и цяла Корея ще потъне 80 ядрени глави срещи 8000 хиляди + 18 съмолетонусача хахаха 2 часа са много никоя държава няма този бюджет за вуена техника велика Америка Русия строи първият съмолетонусач но те го запалиха маи пияни бяха братушките

30

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 33Българските русофили от кои са?

29

Анонимен

преди 3 години

Икономиката на Северна Корея сега е в разпад, а доставките на храни са в опасност.-------------Поредната американска аналитическа грешка, но... Кимчо не е Садамчо, Кадаифчо или Асадчо..., тъй, че американците да внимават и да не забавят доставките на ориз, щоту ако Кимчо огладнее 1/3 от Щатите може и изчезне.-)))))))

28

Анонимен

преди 3 години

другарю Ким, стига си размахвал тоя топор, подай и морков - да му се невияло и на комунистическото ***.

27

Анонимен

преди 3 години

До тиква"в тази просперираща държава има само един със наднорменно тегло заобиколено от скелети"Глупости, огромна част от българите са с надмормено тегло, направоно от прекалено много плюскане и пиене. И тия ми били бедни.:)))

26

Анонимен

преди 3 години

До ДемократГрешка: не ядетЕ, ядеМ. Ти не се бутай в тая групичка.:))))

25

За наказание

преди 3 години

Бай Дрън ще му изпрати посланик-гей !

24

Дядо

преди 3 години

До АнонименЕ и? А на Южна с 25 милиона

23

браво на КИМБИРСЕН

преди 3 години

кима е пич от класа,лъжат краварите.По добре са от нас белям.имат армия та САЩ не може им се опря

22

тиква

преди 3 години

в тази просперираща държава има само един със наднорменно тегло заобиколено от скелети които не смеят да му кажат че обитава нездравословно тяловероятно огледалата в домът му са от онези които придават атлетична фигура за да не се разочарова каква е реалността това е типично за режимите те отказват да виждат реалната картинкав китай също не се забелязват особенно заоблени тела дали е от грамажа на дневната дажба ориз?

21

България

преди 3 години

Просякинята на Европа. Изчезващ народ. Болен народ, болна нация. Пустеещи села и градове.

20

Анонимен

преди 3 години

За послените 30 години населението на гладуваща Северна Корея се е увеличило от 10 на 26 милиона.

19

Анонимен

преди 3 години

Аз при демокрацията се храня с фуа гра и френско синьо сирене.

18

бай ганю

преди 3 години

само този който не е живял години в условия на диктатура не разбира колко е труден животът във северна корея за сметка на това върхушката на партията разполага със всичко и не усеща мизерията на обикновенния човек а още повече не и дреме изобщов мек вариант у нас се става управник политик или близък до такъв за да си жевееш комфортно

17

Демократ

преди 3 години

При демокрацията и американското партньорство умните и кадърни българи ядем качествена храна, само простите и некадърните българи са бедни и не могат да си позволят качествена храна.

16

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 17Като прочетох последното и разбрах, че даже и русофилите храните американската икономика: непрекъснато стоите по малките часове на деня.:))))))

15

Анонимен

преди 3 години

СК имат достатъчно орис и ще издържат докато американците ще пометат сами белия дом с Бидона. Икономиката на САЩ е само военни, колкото да краднат петрола и порно в Холивуд.

14

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 13Аз ям хубава, за теб не знам.

13

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 13За каквито си е изкарал.Аз например ям хубави.Ти какви ядеш?

12

Анонимен

преди 3 години

"А България освен черноработници и миячи на улици за запада друго не произвежда, и взели Северна Корея да обсъждат"Черноработник си ти. Статията не обсъжда нищо, а информира. И какво? Да живеем в информационно затъмнение, защото на теб ти е криво ли? Сложи край на проблемите си още сега - гръмни се!