23

полковник Петров

преди 3 години

Байдън - поредната послушна марионетка на ....(знаете на кого) и без никакъв глас. Каквото му наредят - това ще прави!!!

22

Анонимен

преди 3 години

Разполагат знамена с цветовете на дъгата, знайни и незнайни екземпляри от неизвестни още полове гукат в захлас, боядисват Белия Вигвам в розово... Така се приготвят.

21

Няма ли

преди 3 години

да го пребоядисат в Черно, да стане Черният Дом?! все пак Байдън спечели с 80% от Черният вот - на тези дето не могат да четат и пишат на Английски и не са работили през живота си - типичният избирател на Байдън!

20

Анонимен

преди 3 години

Оставка съд и затвор в края на мандата на резидент фончо радеф ветото!

19

03.04.2021

преди 3 години

Последните часове на Бойко: Как в Партийният дом се готвят за новия Премиер?

18

Уау

преди 3 години

Колко подробна статия за местене на предмети, освобождаване на офиси и смяна на дивани и пердета. Нолюбимотл ми е "е част от традиция, датираща от векове.". Това ме уби от смях! И от колко века? При все, че цялата история на Америка с доста компромиси може да се твърди, че е около 2 века, при това с 1/4 от територията, която заема сега...

17

До Германец

преди 3 години

Хората на дъното от гетата масово гласуват против Тръмп. В Детройт гласовете са 95 на 5 процента в полза на Байдън.

16

Анонимен

преди 3 години

До ГерманецНякакъв неандерталец от Германия в ролята на аналлизатор. Скрий се в землянката .

15

Анонимен

преди 3 години

Отвори Ютуб и виж как се придвижва любимия ти вожд Путин, когато реши да си подаде носа от бункера.ПЪРВО 6 огромни черни лимузини - в някооя от тях е Путин, но не се знае в коя - после 5-6 полицейски коли.1 цялото това войнство е заобиколено от един полк моторизирана жандармерия.И това не е, когато стъпва в злъжност а рутинно придвижване, когато излиза от бункера на вожд с 70% поддръжка.

14

Анонимен

преди 3 години

Само днес бг, още не са разбрали че Байдън няма да е президент.

13

Джеймс Кук

преди 3 години

ИЗВИНЕТЕ!Капитолия и Белия Дом в Нигерия или в Сомалия се намират,че Американската армия ги пази!!!?

12

Анонимен

преди 3 години

Тръмп дойде като аслан, сега си тръгва н@@@сран :)

11

Германец

преди 3 години

Хората на дъното на социалната стълбица решиха, че един оранжев протопитек ще обърне порядките и те в калабалъка ще се окажат отгоре.Уви, спасителят им си заминава с оцапан памперс, а те ще си останат вечните жертви, ако ще и марсианците да дойдат.

10

emigrant

преди 3 години

Тръмп слага и Байдъна и КАМИЛАТА и всички останали носачи и превозвачи на мумии в малкият си джоб!Изнесе цялата война с естаблишмънта на демократите ,а и на част от републиканците да направи добро на американците от средната класа,която е най същественият фактор за просперитета на един народ!!Цялата настроена срещу него па плач не е наясно как сами се прецакаха и как тепърва ще се прецаква фалшивата им ,измислена демокрация!Бях им 100%ов привърженик,сега ги презирам и са ми безразлични!!

9

Анонимен

преди 3 години

Последни часове на Тръмп?Да не е тръгнал да умира?

8

Анонимен

преди 3 години

Другарю-търси си друга работа.Ботоксовата Борджия фалира.....

7

Анонимен

преди 3 години

Който не е съгласен с доктрината на Джо Байдън е престъпник, верно че много демoкрация имало в САЩ..Cе чудя ако срещу Путин има протест и там застрелят 4-5 човека как ли ще ревнат краварите от психопатската си краварска кo4инa

6

Анонимен

преди 3 години

То бТВ и Нова ,се надпреварват кой да предава за сащ ,ехо вий да не работите в Америка бре

5

Анонимен

преди 3 години

Поставянето под съмнение честността на изборите в САЩ е престъпление, хората несъгласни с крайния резултат от изборите са терористи, както ги нирачат. А когато същото се случва в Беларус е демокрация. Ти да видиш.

4

Анонимен

преди 3 години

Тръмп отдавна не е в Белия дом. Последния му ден там беше отдавна.Сега разчистват само спомена за него.