10

БЛАГОДАРИМ НА ГЕРБ

преди 3 години

ДОБРЕ ЧЕ ДОЙДОХА ЧУЖДЕСТРАННИ ИНВЕСТИТОРИ ИНАЧЕ НЯМАШЕ РАБОТА БЕШЕ МИЗЕРИЯ И ХОРАТА РАБОТЕХА ПО КОМУНИСТИЧЕСКИ ФИРМИ И В БАН - ПЪЛНА МИЗЕРИЯ.

9

Анонимен

преди 3 години

Фандъкова:''Мен ако питате, по-голяма част от строителните фирми не бива да работят повече в София - ако започнем да изброяваме проблемните строителства, ще видите, че там работят различни фирми. Но ние не избираме фирмите просто така, длъжни сме да спазваме закона за обществените поръчки.''Е какво да те питаме,като Бойко е кмет а ти само се подписваш където ти каже?!Калинки като теб бол в ГЕРБ!Как иначе ще се пълни чекмеджето?!Всичките в СОС сте на хранилкаот тия проекти,но качество няма!!!!

8

Бюджет има

преди 3 години

пари се раздават, но се оказва, че не само няма контрол върху изпълнителите и изпълнението но и че такъв е невъзможен по ЗОП.

7

ПИРАМИДИ, ФАРАОНИ

преди 3 години

Такова крадене столицата не е видяла. То не бяха ВЪЛЦИ, приятели на ВЪЛЦИ, техните преследвачи, и накрая тая женица -ПАРАВАН на милиардни далавери

6

ТИЯ СРАМ НЯМАТ

преди 3 години

пак ли ще ремонтират за десети път ГРАФА и ВИТОШКА. А улицата пред нашия блок в НАДЕЖДА не е ремонтирана още от както е построен блока от НАРОДНАТА ВЛАСТ

5

Анонимен

преди 3 години

До АнонименИНАЧЕ ЩЯХТЕ ДА РАБОТИТЕ В БАН

4

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ = КРАДЦИ

3

Анонимен

преди 3 години

Почвате ремонт на трамвайното трасе на бул. "Цар Борис III" - хубаво.Но булевардът е същият като трасето - не е ремонтиран откакто е построен и е нетърпимо с тия криви и потънали павета.

2

Анонимен

преди 3 години

Добре, че в София навлязоха хиляди нови чужди компании, в които средната заплата е 2-3 пъти над прага, строят се нови и нови офиси за тях, които генерират милиарди приход, та има за общинския бюджет... Иначе сте го закъсали яко, че всичко живо (освен чуждите честни компании) е в сивия сектор.

1

квото и да обяснява,

преди 3 години

градът ни става все по-мизерен и унил, а чекмеджетата ще се пръснат.