9

Анонимен

преди 3 години

За твоята пенсия ще има благодарност

8

Анонимен

преди 3 години

На Никола Гешев брат му.Полицаят Никола Гешев.Другият му брат е най-добрият български шахматист.

7

до "американеца

преди 3 години

аман от тия пенсионери. никой не им е длъжен да ги издържа. вземат пари от младите работещи бедни и ги дават на пенсионерите. комунизъмПреди да пишеш глупости, прочети малко за пенсионното осигуряване, напр. кой го е измислил, откога го има и т.н. Аман от такива невежи като теб, дето си мислят, че всичко модерно започва от раждането им и всичко пред тях е "комунизъм".

6

До този долу

преди 3 години

И днешните млади един ден ще станат пенсионери, с това изказване къртиш прастотата. Не може човек да мисли само за днес и сега. Дори и бебето което се е родило днес ще му дойде ред за пенсия, живот какво да се прави. Човек трябва да гледа с уважение бъдещето си.

5

Анонимен

преди 3 години

Ако Робърт Максуел не се бе подхлъзнал случайно на лодката си,днес може би българските пенсионери щяха да бъдат по-добре обезпечени.А и другарят Андрей Луканов щеше да си поживее малко повече.Така мисля аз другари.

4

америка1332002

преди 3 години

аман от тия пенсионери. никой не им е длъжен да ги издържа. вземат пари от младите работещи бедни и ги дават на пенсионерите. комунизъм

3

SarsCov2

преди 3 години

Не вярвам на българските институции, като повечето българи. А в пенсионната система въобще. Сегашните пенсионери просят от срам, ровят по кофите ако не им помагат децата им. Последните поколения които ще вземат такава ще са еднакви пенсии, също толкова унизителни. Другите поколения няма да получаваме, защото няма кой да ги изработва. Демографията е сериозна наука и ние не сме ***. Бъдещето на България е в кошчето за бoклука. България е провалена държава.

2

Анонимен

преди 3 години

Неков,отиди и целуни ръка на Калфин,който без да е специалист в твоята област,успя да внесе поне малко равновесие и справедливост при ползване на парите от измамническия ти втори стълб!

1

Дедо Мъди

преди 3 години

Трябва си минимален базов доход и напъждане на концесионери и либерто-болшевики!