52

me

преди 3 години

Кой каквото ще да говори, жената е напълно права. Който желае да носи маска, да се стресира, да му въртят лента " носи маска" нон стоп като на пълен ***, неразбрал аджеба някак , че пандемия има, в продължение скоро на 1 година ... ами обидно си е. Който желае да се предпазва - го прави, аз го правя, ама да ми надуват главата с "носи маска" 33 пъти в едната посока на кратко пътуване .... това е обида, тормоз и досада. There's a virus - we got it...

51

АK-47

преди 3 години

Досега никой не е попитал, какъв е този маршрут с 33 спирки. Тази невротична жена откъде закъде пътува, много ми е интересно

50

Подарък

преди 3 години

Подарете на госпожата едни тапи за уши. Струват 50 стотинки.

49

Анонимен

преди 3 години

Аудио съобщенията са безсмислени. Едни табели ще са много по-полезни.

48

стана ми интересно

преди 3 години

До Сийка - мерси

47

Скоро

преди 3 години

И мен ме дразнят тези без маски но за сега не съм ги подпукал с шутове от рейса.

46

Анонимен

преди 3 години

Ако спрат съобщението веднага ще се намерят такива които претендират, че не са били навременно информирани. Хем сърби хем боли, никога няма да има 100% доволни. Щом се налагат глоби за неспазване на указанията е логично да има и предупреждение.

45

Да

преди 3 години

Все още има *** който се правят на важни и не носят маски в гр. Транспорт, и така застрашават живота на другите, такива трябва дасе свалят от транспорта.

44

Сийка

преди 3 години

До стана ми интересно111

43

питанката

преди 3 години

Осигурете на тая госпожа час за психиатър!!! Като я дразни това и не понася обстановката в градския транспорт да си вземе такси, там съобщения не пускат

42

ДДРОнег

преди 3 години

Всеки луд - с номера си :):):)И мен понякога ме дразнят неща, които не ме дразнят, когато не съм изнервен ...

41

Кънчо

преди 3 години

Мене мн ме дразни знака STOP. Дразни ме също и червения светофар и искам утре и мен да интрвюирате, за да си кажа недоволството. Ааа и от 2 дена не съм акал...това е безобразие

40

стана ми интересно

преди 3 години

Коя столична линия има 33 спирки?! знам, че линии с доста спирки са 76 и 305 например, но едната е с 28, другата 24 /по справка в СКГТ/...

39

Анонимен

преди 3 години

До ПрограмистЛеле, само програмистите са хора, чистачките не са, касиерите не са, медсестрите - не са и те, защото се возят в градския транспорт. Това, че знаеш език за програмиране и някоя друга технология, ама хич не те прави по-умен от другите. И аз ползвам градския и съм ти колега.

38

Rdi

преди 3 години

Тя очевидно по принцип си има проблем с нервите.То на всяка спирка се съобщава и коя е станцията - също е едн и също и монотонно. Ми да спрат и тази информация за нейно удобство, за да не се напряга тя, пък другите ако знаят коя е спирката - хубаво, ако не... ***..ата им.

37

ще се сетите

преди 3 години

лека полека ще се сетят повече хора.Разбира се,че е психически тормоз,и то умишлен!!!Това е целта - нагнетяване на страх,ужас,паника,психически разтройства,стрес.За да могат да ни манипулират,лъжат и печелят яко.Ама ЯКО да печелят.Питайте Кунчев,той си знае инструкциите от СЗО.

36

Анонимен

преди 3 години

Слави Трифонов неотдавна каза че като носим маски и ни вземат свободата.Само забрави да спомене следното.Ако се зарази с ковид19 ще дръпне 70-80 хиляди от банката и отива на кypopт в "Софиямед" с "ВИП" пакет лечение и първокласно обслужване. А вие ? Къде отивате ? В Централните софийски,Малашевци или Захарна фабрика?Свободата е хубаво нещо особено ако си жив.

35

Анонимен

преди 3 години

Аз в който и магазин да вляза за 15 минути поне 3 пъти пускат съобщението за маските. Ама не мрънкам. Както каза Караянчева: Ами да ходи пеш, бе!Хем няма да и се налага да носи маска. Хем ще свали някое килце. Хем сърцето ще тренира.

34

Програмист

преди 3 години

"те обиждат и нейната интелигентност"Грешка. Такива неща влияат на хора с ниска интелигентност и слаба психиха. Като се смята за толкова "интилигентна" чий го дири в градският транспорт на 33 спирки от дома? Интелигентните хора си работим в къщи, или шофираме до работа (ако изобщо успеят да ни изкарат оттук)

33

мхм

преди 3 години

следващия кондуктор от цгм който ми трънге ще му счупа ребрата, много почнаха да си позволяват