92

православен патриот

преди 3 години

Оставка нагли мутри !!!!Долу еврогейския съюз !!!Смърт на фашизма и империализма !!!

91

Анонимен

преди 3 години

Жената по всякакъв начин иска да докаже на народа, че на Бойко определението за нея е вярно

90

Анонимен

преди 3 години

"Много българи обаче искаха и оставката на Румен Радев."Къде са тия българи, бе?

89

Гробокопач

преди 3 години

Никой не е искал оставката на Радев;))) Патицата вряка небивалици. Но всички, ние, дужно викахме: "Бойко Куйво", "Бойко Куйво", "Бойко Куйво"... и "Оставка", 'Оставка", "Оставка"...

88

Анонимен

преди 3 години

Не трябваше ГЕРБ да участват в безмислените консултации на фигуранта! Браво на патриотите! Те го отрязаха директно! Браво и на Марешки, че каза директно на противната фигурантска мутра, че е метежник и антибългарин!

87

Анонимен

преди 3 години

Честит Антоновден на всички именици! Бъдете здрави и усмихнати, обичани и силни! Нека името ви донесе дълъг живот, изпълнен с красив смисъл, здраве и любов!

86

Анонимен

преди 3 години

Пхуу и тоз липолучил от началника на Разузнавателната секция при Военното министерство дешифрирана телеграма от Главното командване на Германската армия, в която се съобщава, че в една от най-големите холандски банки е била открита и сметка на името на генерал Луков със сума от 75 милиона холандски гулдена. Това са комисионни от фирмите, които превъоръжавали българската армия по времето на ръководството на Луков във Военното министерство.

85

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 3 години

ЦВЕТА не е лоша но в БЪЛГАРИЯ е дошло времето за президенска РЕПУБЛИКА с президент румен РАДЕВ!

84

Додо

преди 3 години

Не само в католическа схизматична "църква"! Простата Кърджалийска *** еди каква си пеперудка е готова и в синагога и джамия да влезе, само и само да се натегне и да бъде забелязана от (ония). Още ден-два очаквайте и тя, и онова цаисатото недоразумение, с нос като клюн, да започнат да реват и плюват за Луковмарш и да оскверняват паметта на Генерал Христо Луков.

83

варди дозата

преди 3 години

До доказване на обратното - тя е онко пациент.моля обидите да си ги задържите докато неизвади кетап че е оплешевяла от прекомерно обилно голями погълнати литрови дози пресна мъжка мяьонеза.

82

Анонимен

преди 3 години

като нищо ще се окаже че заради химоитерапия , подсказвана от перуката на главата й, че ще трябва да я толерираме и да престанем да я обиждаме както това вулгарно стори нейният Ага ШвайнеПоркСвинюходсон.

81

Идеалист

преди 3 години

За нишо не става!

80

Анонимен

преди 3 години

Тази женица на внучката си Теди ли бръщолеви тези небивалици. Жал ми е за нея, тя дори не осъзнава колко ниско долу е в очите на хората и слиза все по-надолу. Човек трябва да има достойнство все пак.

79

Колко струва една

преди 3 години

Поцинкована кофаПовече от тая на снимката.

78

Анонимен

преди 3 години

За тая пише, че е родена в град Болярово, владеела руски език..., така че Борисов не е прав тази не е от Кърджали!

77

Анонимен

преди 3 години

Цвето, много си зле. Какво сте овладяли бре. Хората не ви вярват и всеки се бори кой как може сам. Няма лекарства, няма легла, няма доктори. Роднините на починалите да ли ще ви повярват. От кога пък толкова се загрижихте за католици и евреи, презират от простота. Реално всяка неделя има празник.

76

Анонимен

преди 3 години

Абе да не би Меркурия да е ретрограден тогава и от ГЕРБ да ги е страх от това? :D

75

Вечна опозиция

преди 3 години

Само на някой хейтъри им пречи тази дата.

74

Анонимен

преди 3 години

Тук некви пенсионирани фaтмaци тръгнали да защитават пенсионирания фaтмак с големите уши :)Колкото и да се пънете Гешев го чака!

73

Анонимен

преди 3 години

На инат работят само вашие представители в събранието . Колкото и навреме и добри предложения идват от вашите опоненти те никога не са приети а се отхвърлят с гласуване . Някои предложения отлежават защото госпоата не си прави труда да го прочете и предвижи напред.Всичко това е от инат и на инат защото така ! Но упорито говорят за инат когато не им е угодно !Хората виждат и си правят изводи , не са нито *** нито малки деца да се залъгват и са на много по-високо ниво от някои ваши представители.