48

Значиии....

преди 3 години

Аз преди пет години съм бил с масивно мозъчно сътресение, тежки травми и след операция на гръбначен стълб - каквото и да говорите според много хора е цяло чудо че съм жив и се въздтанових почти изцяло и работя даже по- добре от преди. Много ми е болно, че целия ми труд по СТЕМ и на предишният ми работодател заминал при глезьото и любимеца на Враца, приятел с Радков и на всичкото отгоре Красимир Данов почина неясно как в ремисия, че ако беше жив с огнехвъргачката да го е минал.

47

Цитат:

преди 3 години

"ЦИРКА ЗАПОЧНА ОФИЦЯЛНОБай ДОНЧО ТРЪМП ПРЕЗИДЕНТДо 04.04.2021в САЩ ще бъдат ОКАУШЕНИ над 475 000 ГОЛЕМИ ТАРИКАТИ(осъдени за ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА и после УМИРАЧКА).НО ЩЕ СЕ ПРОЧИСТВА И ПО ВЕРТИКАЛАТААМИН на БОКО И ПОЛИТИЧЕСКИ АМИН на ШОФЬОР НА САМОЛЕТ,КУРНЕМА ,ЦвЦв и други малки продажни *** деъто са ПАПКАЛИ от ШОРОШКО-КЛИНТЪНСКАТА ХРАНИЛКА.ЛОШОТО Е ЧЕ ЗАГРАБЕНТО ОТ БОКО НЕМА ДА ВЛЕЗЕ В ХАЗНАТА (Боко и ТАЙФАТА Му са ФИНАНСОВО ПРЕКЛЮЧЕНИ)"

46

Анонимен

преди 3 години

Не си ли научиха урока от есента? Или са решили да пробват отново, пък който оцелее, оцелее

45

Анонимен

преди 3 години

Тука няма бой, защото никой не иска ваксини

44

Анонимен

преди 3 години

Предлагам в тези три класа от февруари по един министър да прекарва по седмица на ротационен принцип заедно с 25-30 деца в класна стая в някое столично училише, като ползва и градският транспорт за да отива до училище и да се връща. Само така ще добият адекватна престава за спазването на мерките в българските училища и ще могат да вземат адекватно решение след това.

43

Анонимен

преди 3 години

Рязко поскъпват основни храни: 23% олиото, но и захарта, брашното, покрай тях и другите.Пенсионерите и бедните пак са прекарани,честито!

42

иво

преди 3 години

Оставка,съд и затвор за Боко Тиквата.

41

Анонимен

преди 3 години

Моля,господа управляващи не си играйте със здравето на хората.Българските у-ща най-добре се справят дистанционното преподаване,успеха на децата е по добър,надзора от родителите е по-лесен Е нтогава защо се бута нещо коео работи.И Вие ли ще кажете децата нямали социални контакти т.т. няма кой да ги забавлява,ама у-щето не е забавачница нали?Как ще ги опазим от претъпканите автобуси? февруари е месец с ниските температури и грипните заболявания.Всеки ден четем ,че Европа затяга мерките,а ние ?

40

Анонимен

преди 3 години

Бай *** пак се изказава неподготвен.

39

Има проблем:

преди 3 години

СТЕМ проектите на Виктор Кръстев и училище Христо Ботев - одобрените не са писани от него или някой от екипа му , а от покойния Красимир Данов и мен! Някой му е подшушнал и дал! Одобрили сте грешно училище!

38

Анонимен

преди 3 години

Помните ли как тиквата ревеше, че комунистите не му давали да учи. Става дума за случая с бития младеж от протестите и неговият дядо.Тикво, ти отнемаш правото но хората на труд, обучение, свободно продвижване и неприкосновеност на личния живот. Тикво, ти отнемаш основни човешки права, гаранитирани от Конституцията и Хартата за правата на човека. И го правиш, защото си марионетка, защото служиш на господарите сатанисти.Тикво, никой не е избягал от миналото си, То ще те застигне.

37

V

преди 3 години

Тоя колко милиарди взе тая година за да раздава ? Миналата година само за ф16 три милиарда . Таз година колко станаха ? Кой ще ги връща ? Щото виждаме кой ги раздава като на сватба .Ама те другите ще ги връщат дайте да раздаваме. Тия дето ще ги връщат нищо няма да видят от тия пари.

36

мак

преди 3 години

До края на деня очаквам още няколко новини за него, къде се е шматкал и къде се е хранил и какво на кого е наредил.

35

Както обикновено,

преди 3 години

Заглавието на "публикацията" няма нищо общо със съдържанието. Не става ясно кои 3 класа ще учат присъствено от февруари, но разбрахме къде е инспектирал Б.Б;, кой от свитата какво ме у докладвал, колко пари бил дал тук и там... Що не си смените професията бе, писачи? Срам сте за журналистиката!

34

Анонимен

преди 3 години

Този нема ли поне в неделя да ни остави на мира с неговите словесни изблици?Само ходи като цветарка напред-назад и си прави предизборна кампания!То кал, мизерия, ***, свлачища, а той някакви розови сънища бълнува!

33

Анонимен

преди 3 години

То не, че тиквата има , но когато Господ иска да накаже някой първо му взима акъла и после му вдъхва страх.

32

Анонимен

преди 3 години

Просветният министър имал акъл. Ахахахахаха. Ето това е най-големият виц.

31

Анонимен

преди 3 години

Горното нима има нещо общо с образованието?Просветният министър поне има акъл за такъв. Него пуснете в новина, като тази. Що пускате каквото ви падне?

30

Анонимен

преди 3 години

Всиичко работи. Щот е на "наш'те хора". Не работи само част от дребния бизнес и ... образованието. Понеже е отчетено, че не ни е нужно. Що ли и да ни е? Щом ни управляват хора без такова?

29

Анонимен

преди 3 години

Щамът се нарича ГЕРБ, разновидност на щама БКП но много по-крадлив.