11

Ай Сиктир

преди 3 години

До Хах: където няма държава има анархия и самоуправство. Не знам как е в Искърското дефиле, но помня един кмет, дето сутрин доеше кравите, после излизаше да патрулира с един пикап из селото и нивите наоколо, ловеше.разни пишман апаши и ги дереше юяко да си помнят дълго какво не трябва да правят, а по вечерите обикаляше нивите и стреляше с пушката да предупреждава апашите да стоят настрана. Накрая там където мекия брус не върши работа идват шамарите. Въпрос на време, търпение и манталитет.

10

анонимен

преди 3 години

Този *** трябва да се даде на някой тец да бъде изгорен и щяха да платят разноските а може и така да стане но 220000 лева ще си гиподелят някой.Като виждам колко дърва има и какви големи трупи итова без проблемно може да се продаде.

9

stiling

преди 3 години

Сегурно ГЕРБ и Бойко Борисов са виновни затова, защото не са го почистили навреме и се е събрало толково много. Вижте се Вие лошия материал дето го е изхвърлил къде му падне. Ама иначе искате и критикувата другите, от всичко сте недоволни и ощетени, а в същото време Вас си не гледате що за стока сте!

8

Друг Помнещ

преди 3 години

Покрай Кубратово река Искър непрекъснато влачи и трупа такива ***. Моста над реката на пътя към Световрачане при.по-високи нива редовно се задръства с тая гряз. Така че не са няколко шишета от туристи и другото клони. Айде като не знае някой как стоят нещата да не преразказва картинки 120х120 пиксела.

7

морски

преди 3 години

Такова чудо в Пакистан и Бангладеш не съм го виждал , а иначе сме европейски ,но само увиснал чл-ен !

6

Ицо

преди 3 години

Уважаеми столичани, моля изхвърляйте си *** на определените за това места, а не по полянки и ручейчета. С уважение: селяните от прованса

5

Анонимен

преди 3 години

Дрън пората, шур виното. Ай ся цикайте, че пак някой гербава фирма ще ги вземе.

4

Хах

преди 3 години

Правителствата досега ли са виновни, че години наред виладжии и "планинари" ги мързи да си хвърлят шишето в коша ? Българите сме си мрънкащи мърлячи, съсипваме чудно природа, специално района на Искърското дефиле е рай, ние го превърнахме в бунище. Срам !

3

Анонимен

преди 3 години

тази мръсотия не сме я направили ние - някой друг ще да е.Сигурно е от марсианците, дето идваха на екскурзии до Земята :)

2

Роко2

преди 3 години

Аре с кепа в дерето ,кво ми разтягате локуми тука ....

1

Военен брокер

преди 3 години

Тука има няколко тона бутилки от "туристи" ,а другото е клони и клечки.То ако всеки журналист или "еколог" дето се изреди там да се снима за ПР беше събрал по 1 чувал бутилки юеще да е чисто вече.... Вече всичко е шоу минавт край замръзнал просяг без да го погледнат иначе за котка на клон в парка вдигат цялата пожарна и полиция на крак.....