139

Анонимен

преди 3 години

Всичко друго,но не избори.Питайте дедо Константинов,мишока.Назовавайте нещата с истинските имена.Ясно като бял ден,но който държи парата администрацията и умрелите,той се самоназначава.Знаете го много добре.Трябва да падне метеорит,та да се променят нещата.Или второто пришествие,не произшествие.

138

Анонимен

преди 3 години

А той защо не дава личен пример.Непрекъснато разхожда тумбалака по села и паланки и събира по двайсетина накуп и без маски да му се възхищават.Не може да издържи сам в стая и ден,без да чуе ръкопляскания.Психозависимост.

137

Тонката

преди 3 години

В София,Пловдив,Варна,Бургас,Велико Търново,Стара Загора,Нова Загора,Сливен,Казанлък,Габрово,Ловеч,Монтана,Враца,Силистра,Шумен,Хасково,Кюстендил хората избраха ГЕРБ:):):)Кметовете са наши:):):)Некой от опозицийката на какво се надяват се чудя?:):):):)

136

Анонимен

преди 3 години

Абе чухте ли Митко смс-са ква новина изтресе? *** решил изборите да са на 4-ти, щото на 28-ми ще местим часовниците!!!Горкия, мисли си, че и другите са *** като него и им ще им отнеме цял ден да си настроят часовника :)

135

Анонимен

преди 3 години

Борисов за партито в Пловдив: Тарикати, лъжат себе си!за катунарите на *** става дума :) Освен да крякат и да cepaт по градинките за нищо не стават.

134

Анонимен

преди 3 години

Да не се излъжеш ти на изборите обаче, че ако не влезеш ще те погнат делата за кражбите и диктатурата

133

Анонимен

преди 3 години

до " Тонката"! Тонка ...на пролет "шефа" ти ще е безработен! И ще е с ръце в джобове.Такива като теб с години подкококоросваха младите българи да държат за др Борисов щото само Него си знаеха от както се помнят в краткият си животец и в политически план.Той има парички мафиота ,мутра и диктатор .И няма да му е зле.Ааааа Ти на БОРСАТА ЛИ ЩЕ СИ?!-:( Леле леле.....Жалък си Тонка! Жалко че Не можеш да се видиш от страни!!!

132

Анонимен

преди 3 години

До Анонимендори Цветанов заедно с Радев започват да ми стават симпатични!искаш да ходиш да aкaш из градинките, а ББ не ти дава ли?

131

Bp

преди 3 години

Милко Калая поздравява премиера с песента: Я елате чекмеджета при батко, Да му ги напълним сладко, сладко........

130

анонимен

преди 3 години

" Тонка". др Борисов Твой първи ръководител на ЦК на ГЕРБ е "вдигнал" на тази твоята детеродна сещаш се какво нали?! Вдяваш а? -:))))

129

Анонимен

преди 3 години

Мафиоти кажат себе си

128

Тонката

преди 3 години

Са ако беха на власт Бесепето всички щяха да си седят по домовете и да спазват мерките,защото немаша да имат пара за харчене:):):)Сега всеки тръгнал да купонясва скрито и напъва за "отваряне" на Молове,Дискотеки,Барове:):):):)Ей начи Бойко ви вдигна доходите и вие му се качихте на главата:):):):)

127

Анонимен

преди 3 години

По голям Тарикат от тебе няма че те допуснаха Хипнотизираните ти Избиратели да управляваш цяла Държава Ти реално една Ромска махала даже не си в състояние да контролираш

126

Говедо

преди 3 години

Е па нема па

125

Тонката

преди 3 години

Народът иска да се "отвори"държавата:):):)Да се купонясва,да се пие,да се яде да се харчи:):):)Е са минах през Лидъла на Луи Айер и вътре 1000 човека с пълни колички:):):)

124

Милко пилето

преди 3 години

Я елате ковидки при батко.....

123

Анонимен

преди 3 години

до 136... Тази медия Не ти е вестник "Стършел" ако го знаеш та да пишеш майтапи тук!!! Темата е много парлива и сериозна за изборите! От "майтапчии" като теб тук нямат нужда! Или пишете сериозно какво мислите за предстоящите избори или просто си замълчете ако нямате позиция по темата! Тук има и истински българи които искат И да променят нещата вече! Нищо лично иначе просто казах какво мисля!

122

Тонката

преди 3 години

Трябваше малко като в Гърция с вечерен час:):):)Иначе Фигуранта разправя,че хората нямали кво да ядат,народа се скъса да купонясва по време на пандемия:):):)

121

Анонимен

преди 3 години

В сравнение с твоето управление,дори Цветанов заедно с Радев започват да ми стават симпатични!Откъде се пръкна ,бе,*** егоистична,бекапейска,тъпчеща българския народ и държава?Няма ли Господ,за да ти потърси сметка за престъпленията срещу населението?

120

любовта е море

преди 3 години

До АнонименКорнелия - МилкоИв.Костов-Веселин МариновЧакардъкова - БСПЙ-Христова - Григор Стоичков-синЛили Иванова - Янчо ТаковБогдана Карадочева - Лъчезар Аврамов