28

анонимен

преди 3 години

Ковид уврежда и на децата организма. Да се замислят тия, които не вярват, че този вирус съществува и ходят по заведения.

27

А викаш по-добре ...

преди 3 години

да сме щрауси. Да не ти развалят настроението ли???? Те не лъжат, това е намерено, това се докладва. На теб като ти пречи на психиката проблема е в теб!!

26

Анонимен

преди 3 години

Вирус тепа слабите гени. Боже, каква новина... чакай да го запишем във световната наУка. А, чакай бе, то вече е записано - както всеки друг вирус до сега...

25

Qwerty

преди 3 години

Все пак е добре да се каже, тези деца на колко години са, да не се окаже, че са младежи на по 16-18. Да се каже също дали са с наднормено тегло,защото е доказано, че Ковид дава много повече усложнения при хора с наднормено тегло.

24

Мед. сестра

преди 3 години

До Анонимен 6Лъжеш. В момента няма детско заведение, което да търпи подобна ситуация. Децата се връщат, ако са с кашлица.

23

ВЪЗРАЖДАМ

преди 3 години

ИМАМ БЮРО И ВЪЗРАЖДАМ БЕЗПЛАТНО ЗА ВЪЗРОДЕНИТЕ СТАВАТ ДЕПУТАТИ И СЕ ВЪЗРАЖДАТ С АТАКАИ КОГАТО ИМА МЮСУЛМАНИ ИСПАДНАЛИ В БЕДА НА ГРАНИЦАТА И СЕ МОЛЯТ МЮСУЛМАНИТЕ ТУК ДА ИМ ПОМОГНАТ ВКЛЮЧВАМЕ АТАКА ДА ЖИВЕЕЕ КУРАНА И ЛЕНИНДА ЖИВЕЕ ВЪЗРАЖДАНЕТО ВЪЗРОДИТЕЛИТЕ И АТАКАДПС И БСП УРААА КОМУНИЗЪМ И ИСЛЯМХАК ВИ

22

бацо

преди 3 години

Може да е вярно това, което са написали, но на българска преса не трябва да се вярва. Аз поне не вярвам на нищо написано, щото може да е по поръчка на Рокифелер, Цоррос, Болгейтс, Шишилян, Толупа или друг нашенски ***.

21

do 12

преди 3 години

Приятелю,имам роднини в Австралия.За десетина случая затварят град като Мелбърн(може да провериш коко жители има).Който го напусне не може да се върне.Влизащите в страната стоят две седмици в карантинни хотели.НО пък градовете без карантина и животът си тече и плажовете са пълни и бизнесът си върви.Хората си гледат кефа, защото са умни, избрали са си умни управляващи и се съобразяват и помагат един на друг, за разлика от нас.Капиш ?

20

ВЪПРОС

преди 3 години

КАКВО СТАНА С ВИНОВНИТЕ ЗА ВЪЗРОДИТЕЛНИЯТ ПРОЦЕСОСВЕН ЧЕ СЕ КОАЛИРАХА И ОБРАХА ДЪРЖАВАТА ДРУГО НЕ ЗНАЯМДПС И БСП УРАААА

19

ВЪЗРОДЕН

преди 3 години

ОБИЧАМ ЛЕНИН И КУРАНАОТ ДПС И БСП СЕ ВЪЗБУЖДАМ НОСЯ ПРАШКИНА ВАРАДЕРО ГИ ПОЛЗВАМ

18

Анонимен

преди 3 години

До ВаксинатаПознал си без да искаш,***. Има клипове на буквално треперещи жени като лист от ваксината. Неврологични проблеми.

17

ЕВАЛА

преди 3 години

АБЕ ХОРА НЕ ВИ ЛИ ПРАВИ ВПЧЕТЛЕНИЕЧЕ ВИНАГИ КОГАТО ВЪЗРОДЕНИТЕ И ВЪЗРОДИТЕЛИТЕВСЕ ПО ЛОШО СТАВА АБЕ ДАЛИ ДА НЕ КАСТРИРАМЕ КОМУНИСТИТЕ И ИМАМИТЕ ОТ ПАЗАРДЖИКДЕФАКТО ДПС И БСП

16

Анонимен

преди 3 години

Спрете да си мъкнете децата по детски градини и училища - ще ги инвалидизирате за цял живот!

15

Чичо до 11

преди 3 години

И след всичко това кибичиш в Ковид коментарите на днес. Ако не ние дано поне ти си вярваш

14

Анонимен

преди 3 години

Те родителите ако са ги наплашили е много ясно че ще имат миокард след прекаран ковид.

13

РАДИО ЕЛТО

преди 3 години

ЗДРАВЕТО няма цена

12

До 11

преди 3 години

Лъжеш, в Австралия са едни от най- строгите мерки срещу Ковид, пишеш от слънчев Пазарджик най- вероятно ;)

11

Анонимен

преди 3 години

Поздрави от най райския край на планетата Австралия, тук корона вирус няма на целия континент, зимам 5 цифрена заплата долари гледам си лайфа, кеф ти гмуркане в рифа, кристално чусти плажове, наблюдаване на китове, разходки из джунглите до някои съвършен водопад, няма задръствания карам си автоматика доволно, климата ми идва бонус

10

Анонимен

преди 3 години

Ковидите с изпрани мозъци няма да къндисат докато не вкарат и деца в гроба. Не знам хора, които са умрели от страх, но от глупост - много. От нашата история Гюро Михайлов ви стига. Лошото е, че покрай неговата глупост са загинали и неввинни хора.

9

Ваксината

преди 3 години

Е нема хората ги е страх от ваксината, а не от вируса. Яде цел живот химикали, пие менте алкохол пуши цигари като луд , дебелее и млати кренвриши Ама от ваксината трепери като лист ! Хахахаха щело да му стане нещо, че иначе нема да му стане сигурно, хахахаххаа