321

рускиня до 347

преди 3 години

До До 330Трябва да бъдеш много глупав да не разбереш защо северни държави са богати - Англия-граби колонии, Холандия - граби колонии, белгия - граби колонии, Франция- колонииЕ, още имаш ли нужда от разяснения? мога и да посоча жертвите на тези колониялни режими - Само Белгия в Конго унищожи 10 млв човека, Ами възстание на сипаи в Индия? Ех, неграмотност и простота

320

Анонимен

преди 3 години

Нали имат банани :)) Обикновенните хора в щатите са роби ,всичките са длъжници на банките доживот .

319

kireza

преди 3 години

В СССР ИМАШЕ "ГЕРОЙ" - ПАВЛИК МОРОЗОВ,КОЙТО СЪОБЩИЛ НА ВЛАСТИТЕ ЗА РОДНИНИТЕ СИ...ЕЕЕ В САЩ ТОВА НЕ Е НОВО - ТОВА Е НАЦИЯ ОТ ДОНОСНИЦИ...КОГАТО ГЛЕДАХ БЛОГЕР,КОЙТО ТВЪРДЕШЕ ТОВА,НЕ МИ СЕ ВЯРВАШЕ ЧЕ ДЕТЕ ЩЕ ПРОДАДЕ МАЙКА СИ....НЕ Е НОВО,ТОВА Е ДЪРЖАВА НА ДОНОСНИЦИТЕ,ЛЪЖИТЕ И БАНДИТИЗМА...АКО ПОСТАВИШ ПЕРАЛНЯ В АПАРТАМЕНТА СИ,СЪСЕДИТЕ ВИКАТ ПОЛИЦИЯ,СЪЩОТО ПРАВЯТ АКО ПОСАДИШ В ДВОРЧЕТО СИ ЗЕЛЕНЧУЦИ,АКО СИ ЗАВЪДИШ КОКОШКИ И Т.Н. И Т.Н.

318

Анонимен

преди 3 години

Доблест или новото нормално? 18-годишна издаде майка си, че щурмувала КапитолияБЕ ТО И АЗ НЕ РАЗБИРАМ БЪЛГАРИНА С Т РА Х Л И В Е Ц ЛИ Е ИЛИ Е ГОЛ Я М О Щ У БЕ АМА ТО Е НОРМАЛНО ТУКА ДА ТЕ ОБИРАТ ГЕРБАВИ И ДА ТИ ПЕРКАТ ПО 1400 ЕВРО НА КВАДРАТ НАЛИ БЕ ЖУРНАЛЯГИ

317

До 330

преди 3 години

И аз това попитах едни хорица - Вие виждали ли сте държава на север от не знам кой си паралел да е бедна. Колкото по-на юг слизаш толкова по бедни стават държавите . Е , има и изключения , но са няколко постсоциалистически държави .

316

българин

преди 3 години

До: номер 332. И не само до тебе.Ти какво си мислиш?Че хората са различни ли?Да, ама не чак толкова.В геологически мащаби (историята на Земята) едва вчера сме слезли от клоните на дърветата и са ни окапали опашките!В САЩ има такава легенда, за Джон Хенри. Работил по пробиване на дупки в скалите за екплозиви за тунели за Ж.П. линии той използвал чук и длето. Успял да победи машините които пробивали същите дупки, но... умрял.В Съветския Съюз има подобен герой - Стаханов.

315

Павлик Морозов

преди 3 години

Так держать, товарищи!Новое нормальное наступает, как во время Октябрской Революции!

314

Анонимен

преди 3 години

Аре стига с тва "Морозов", "доносница", "предателка" и подобни тъпни бе, пич - от 340 коментара, 300 са твои и само едно и също дуднеш, че и плюсове през 20 ип-та си набиваш, да не би егото ти да пострада... Законът е закон, а когато прикриваш престъпник (независимо кой е той), ставаш съучастник. Добре, че една тийнейджърка има повече акъл от теб, щом го разбира.

313

Чук и Гек

преди 3 години

Американският Павлик Морозов!

312

Nona

преди 3 години

Нещо за безредиците в Брюксел?!?Медиите?

311

Анонимен

преди 3 години

Изперкала нация ,това е обяснението!

310

Са си донос

преди 3 години

До Анонимен Дойчовците са си доносници още от времето на Хитлер. И сега са си същите. Не им е виновно нито ГДР-то,нито ГФР-то.

309

Анонимен

преди 3 години

Холивуд получи още един извор за пропаганда, поне 5 филма с по 3 продължения и 2 предистории за героичните защитници на Капитолия

308

Веско

преди 3 години

До До ВескоТова се вижда, но не е отговор на въпроса. Очаквам *** Христова или някой щрист да обясни откъде е спуснат този термин "расова справедливост" и какво означава?

307

Анонимен

преди 3 години

До ХмЗначи, щом е майка всичко може: като тая "майка" пребила бебето си, нали?

306

Анонимен

преди 3 години

Защо "или"?Постпката на момичето да насочи властите за извършено престъпление Е доблест.Освен ако някой си мисли, че в една демокрация е много доблестно да укриваш престъпници. Тогава може да има "или".

305

кочо

преди 3 години

Амерканците са тръгнали на там ,от където руснаците се връщат

304

Анонимен

преди 3 години

Американски Морозовци.

303

Хм

преди 3 години

Каквото и да са и пълнили главата, все пак това е майка и. Никакви ценности няма това поколение.

302

До Веско

преди 3 години

Да ти обясня, ние белите защото сме си избрали студен климат и ако лежим и простeем, ще измрем зимата и сме се принудили да мислим и да се развиваме сега сме виновни че сме по напреднали научно,икономически и т.н от някой от другите цветове, затова сега трябва да се правим ние на maйmуни да се изравним.