19

Анонимен

преди 3 години

До 13. Така е на земеделците , които насилствено им отнеха земята, инветра, фермите. Им ги върнаха , но БЕЗ ДА ГИ ОБЕЗЩЕТЯТ ЗА НАНЕСЕНИТЕ ВРЕДИ ОТ 45 год. На теб не ти пука за тази чужда загуба. Земеделец без земя е като да отнемеш на майка детето.

18

Аз

преди 3 години

Най-после някой, който мисли с главата си. Сградата е уникална и на интересно място. А тия дето искат да я съборят просто не са българи и завиждат.

17

Анонимен

преди 3 години

До16. Така е рушат и наливат бюджетни пари в политически балон за реклама. Архитектите ще направт още един.проект, които ще събира прах. И нека работят със собствени пари - доброволно. Все пак не сме богата държава мина времето на социаливтичесата пропаганда , не печетиме парите

16

Анонимен

преди 3 години

Два пъти съм ходил като ученик на този извратен паметник. Тогава не разбирах за какво служи тази чиния. Беше много пусто и вятърът виеше жално и милно. Основното ни внимание беше насочено към звездата от рубин докарана специално от великата съветска страна. Вътре имаше мозайки, които бяха грозни и смешни. Вторият път като ходихме намалиха поведението на целия клас, защото непрекъснато се кикотехме...

15

Анонимен

преди 3 години

Част от българите са със сгрешен чип. В основата на тяхното мислене е да разрушават.

14

123

преди 3 години

Като дете ни бяха завели на екскурзия на Бузлуджа. Толкова бях впечатлена от мозайките. За мене не е имало значение кой го е построил паметника, с каква цел и защо, но това което видяхме като изкуство беше впечатляващо. Хълмовете около паметника бяха целите поктити със *** минзухари. Много е жалко всичко това да се рзруши. Хората са казали: "Народ, който не познава историята е обречен да я повтаря".

13

верно

преди 3 години

боко комуниста няма ли да отпусне някой европейско евро от чекмеджето на рубладжийте, така по стара партийна линия?

12

Анонимен

преди 3 години

Пичове, защо не си бутнете грозните панелки? Те също величаеха социализЪма...М? Върнете се на село, не искам с моите пари да ги ремонтират и санират...

11

Анонимен

преди 3 години

Хайде на бас, че ако направим на мястото на този паметник един огромен пречупен кръст ще дойдат много повече туристи.

10

Анонимен

преди 3 години

Районът около връх Хаджи Димитър е защитена местност и там не се разрешава никакво строителство. България ще има потенциал за туризъм ако запази природата си

9

Краси

преди 3 години

Представяте ли си в Германия някой да възроди паметник,свързан с партията на Хитлер!

8

анонимен

преди 3 години

Млади комунисти възраждат църквата на комунизма. Сега ще положат тленните останки на бай Тошо в чинията, и ще започне поклонение. Първи ще е фигуранта.

7

Анонимен

преди 3 години

Изключително 80%-тови сте. 30 години паметника се руши. Имате ли идея като туристическа атракция колко пари ще изкара това чудо на социализма? Много.А на засегнатите от соца - ми нека печалбата се дарява като стипендии на деца сираци. Впрегнете миналото на соца да работи за нещо добро. На вас все разрушение и мизeрия ви е в главите, затова и копаете дъното на всички класации.

6

Анонимен

преди 3 години

Трябва на голяма стена до паметника да се напишат имената на жертвите на комунизма за да се помнят черните години на режима и да се знае колко хора са избитити от него.

5

Анонимен

преди 3 години

"Прахосаха народните пари за да възвеличат престъпната си организация, сега искат пак с нашите пари да запазят позорния си строеж."Финансирането е осигурено от американска фондация. Освен ако нямаш свои пари там...

4

Анонимен

преди 3 години

Потенциала няма да го реализирате докато не му сложите ракетен двигател, не натоварите всички социалисти/комунисти в него и не го изстреляте в космоса. Само че за това ви трябват добри инженери и политици на място а пък ги нямаме като цяло.

3

няма лошо

преди 3 години

Ми като не можете да направите една развита демократична страна,направете поне един соцпаметник!Кой квото може!Така че да живее БКП,нали така!?

2

Анонимен

преди 3 години

Прахосаха народните пари за да възвеличат престъпната си организация, сега искат пак с нашите пари да запазят позорния си строеж. Ще дам пари с удоволствие само за събаряна на този символ на безумието.

1

Джо

преди 3 години

Какво и е легендарното на тая соц недомислена грозотия? И от къде ще дойдат парите, пак от народния джоб? Гнус!!!