106

преди 16 години

кой пък е казал,че само плюшени гадости трябва да има на празника?!?е,гадно е ,че се комерсиализира,но пък защо да няма ден ,в който да изразиш чувствата си към любимия човек по по-специален начин

105

Оня с коня

преди 16 години

Ние с жена ми ще празнуваме общата ни любов към виното....После може да заработим и наследници :-) Така става три в едно, неочаквано добра комбинация :P

104

преди 16 години

Аз съм католик,но ще празнувам с приятелите Трифон Зарезан,защото не съм влюбен.Ама немога да разбера защо го плюете този празник??Какво лошо има влюбените да му се радват на този празник,било католически или протестантски.На който му е хубаво да празнува. Айде НАЗДРАВЕ !

103

Hellraiser

преди 16 години

Дайте Hие като яки корави българи да пиеме вино от първи до 14-ти :)Сички тия плюшени гадости да вървят подяволите

102

преди 16 години

Няма нужда да се спори. На 14 ще се празнува ден на любовта към виното и така всички ще са доволни :)))/Най-вече собствениците на заведения, които институционализираха този ден и го превърнаха просто в бизнец. Нишо лично! Още един ден, в който задължително повечето трябва да купуват и после да ходят по заведения. Важното е да се плаща! Или си половин човек. Една тънка манипулация. както е по Нова година и другите празници. Не е лошо да има и други дни с такива обороти.На този ден някак само Трифон зарезан, понеже е с некомерсиални традиции седи по-естедтвено.

101

преди 16 години

БАнално, но: защо трябва да има празник на влюбените!?!?! АКо човек е влюбен, то това трябва да е всеки ден, а не само веднъж годишно???

100

Антонов

преди 16 години

99, какво общо имат китайската храна и пицата с българските празници?Ние нямаме пица и китайска храна, но имаме Трифон Зарезан и Баба Марта.Св. Валентин е католическа *** за разглезени душици.

99

преди 16 години

всъщност е чудесен момвнт да бъдеш зарязан/да зарежеш някого. така го нахакваш на цялата *** идея и нещата са толкова зле, че от тук нататък могат само да се подобряват. тъй че, да живее скапания ви маклък празник. и стига с тези националистически глупости. ядете китайско и пица, нали? ама сте българи, НАЛИ? .

98

:)

преди 16 години

Не е ли по-скоро 14 фев. нов стил? Иначе кой каквото иска да си чества! Най добре да се уважи любовта и алкохола! Те правят чудеса! :)

97

влюбена

преди 16 години

За неразбралите: Трифон Зарезан се чества на 1ви февруари. На 14ти февруари е по стар стил (а ние по принцип не празнуваме по него). Свети Валентин е *** празник и дори не е наш, но това не означава, че по този повод трябва яко да се напием всичко. Може просто да го игнорираме.

96

Oracular

преди 16 години

Аз съм напълно съгласен със статията. Затова го карам самммммммм самичък като монах отшелник. Няма кой да ми пили на главата и няма кой да ми се сърди за глупости. И весело прекарване на празника. А за влюбените които ще празнуват не св. Валентин а Трифон зарезан , напийте се от мъка по любимия.

95

СЛИВИЧКА

преди 16 години

НЕ ИМ ЛИ ОМРЪЗНА НА НЯКОЙ ДА РЪСЯТ ПРОСТОТИИ В САЙТОВЕТЕ........???

94

преди 16 години

тия дето не познават кирилицата да го.....даааапразнуват де св валантайн, ако ония *** европейци бяха научили кирилицата щяха да имат по малко проблеми с писането

93

преди 16 години

че защо да го обичаме този празник, ми ,че да не сме католици ,те дане би да празнуват гергьовден или никулден.....хайде да си гледат тяхната работа ,а ние нашата и ако някой не знае 14.02 е трифон зарезан ,а не жените като не им харесва да си ходят при мама и да и плачат на рамото..:)

92

just me

преди 16 години

saglasen s 89 ;) ne 4e ne sum prail iznenadi na razzli4ni momi4eta..mlad sum o6te :) no v edin moment ti pisva..i se 4udi6 za6to ,ili s razbirate ili ne tva e po vajnoto spored men,ne nqkva tupa data,moi si prekara6 po mnoo na4ini mn po dobre..xax a sq dr vapros kak da i kaja 4e kusame ;) hi4 ne go obi4am toq praznik 4estno.. :)

91

musicman

преди 16 години

по принцип и двата празника са езически,но аз като ИЗТОЧНОПРАВОСЛАВЕН,а и като БЪЛГАРИН по ми е драго да си празнувам НАШЕНСКИЯ празник "Трифон зарезан",щото нито съм католик,нито пък знам тооо светия (Валънтайн) за кво се е борил и кво е искал (а и не ме е еня!)!!!!!!а и като сме вече пълноправни членове на тоя прословут ЕС,що пък и в Европата да не научат,че има официален празник на виното - именно от новият член на съюза (алтернативен на тяхния)!!!!!!!!!!!УВАЖАВАЙ СЕБЕ СИ ЗА ДА ТЕ УВАЖАВАТ И ДРУГИТЕ!!!!!!!!!!!!!

90

Hanna

преди 16 години

Повечето от причините, които са изброени в статията са ***. Логично е, че един наистина влюбен човек, няма да прибегне до тях и ще знае как да изненада половинката.Но съм съгласна, че Св. Валентин не е за всеки.Много малко са хората, които истински ще се зарадват на 14 - ти.

89

Мартин

преди 16 години

Сигурен съм, че повечето мъже мразят този "празник", но не искат да рискуват връзката си и са принудени да го отбелязват. Кофти.

88

Антонов

преди 16 години

Лошото е че медиите го пропагандират.Ще видите скоро по новините "Днес е денят на влюбените".Да им го .-***/|'*'';::":*:(8!!!!!

87

преди 16 години

Според мен "Св.Валентин" е най-тъпия празник,който може някога да съществувава.Т'ва са пълни простотии,направо ми .... от тях