55

Глупаво

преди 3 години

нещо е българина. Ще иде на кръчма по време на пандемия да пълни дебелите гуши на мутрите вместо да мисли за здравето на близките си.

54

анонимен

преди 3 години

Е, не мирясахте! Айде укротете се и посрещнете новата година в къщи! Има още да патиме, ама все лекарите и здравеопазването са ни виновни!

53

The Real Бай Иван

преди 3 години

В Чалгаристан всичко се върти около кебапчета, кюфтета и тумбаци.Това е! Ше се опраим на кукуво лято с такъв манталитет.Така е, друго си е да мушнеш нещо у тумбака.

52

Анонимен

преди 3 години

За християните Коледа е изключително семеен празник. В основата си си той не кореспондира с гуляи по кръчми. Така, че оставайки си у дома, се връщаме към нормалността християнските ценности. Бъдете живи и здрави, а за купони има време, ако оживеем те няма да ни избягат!

51

Анонимен

преди 3 години

Правителството да не се правят на ощипани, а да обезщетят работниците и бизнеса по време на ограниченията. Разбира се, преимущество за наетите. Проблемът не е, че държавата няма пари, а че са наместени за техни хора. Доказателствата са всеки ден- нереално високи цени за инфраструктура без обществени поръчки и тнт.

50

До 52

преди 3 години

Ти си *** и то глупав.Лъжец.Това не е грип,а био оръжие.Червените Мангъровци са помагачи на Китай.

49

Анонимен

преди 3 години

Как пък някой не се сети да предложи куверт с нощувка гала вечеря и ваксина на топ цена

48

4444

преди 3 години

Абе, не си е обикновен грип. Обикновен грип се кара макс седмица, този те натиска 2 три пък после те задуши та не можел да дишаш. Пък се образуват тромбози, пък те боли глава, после някоя невралгия те натисне и т.н. та с цинка и витамините по - полека. Раздавайте се че карате леко. Бъдете здрави.

47

От 100 до 160 лв.

преди 3 години

Мили ресторанти при, какви са тези цени за една полусурова пържола. Ден година храни. Приятно празнуване.

46

Анонимен

преди 3 години

Платен *** освен да каже на истината лъжа и простотия явно друго не му остава.

45

До 47

преди 3 години

Ето ви пример за простотия!

44

Анонимен

преди 3 години

Оставка !!!Мафията фалира държавата , а сега ползва грипа за нструмент да ограничи хората и да фалира и отнеме бизнеси и имоти.

43

Мутрите

преди 3 години

предпочитат да измре 30% от населението но да направят кинти покрай празниците...

42

Бургазлия

преди 3 години

До преди година по ресторантите ми сервираха Каменица за 4 лв. Сега искат да им спасявам бизнес. Значи дай да утежним обстановката за да им спасим бизнеса. Когато ядоха кюфтета не реваха, сега, спасявайте ни! Не, мерси ... спасявайте се сами!

41

Анонимен

преди 3 години

Не се умира от грип , а от неправилно лекуване .Грипа не е страшен , а е страшно това в държавата , мафията и утайката управляват.Никой не е умрял от грип.Взимайте на време мерки , купете си витамини и цинк и ако се заразите с грип веднага се лекувайте , а не пийте ракия или белина. Паниката и ограниченията са за глупавите. Ваксината е именно преболедуване .

40

Анонимен

преди 3 години

Хей,не пожелавам да минете през вируса Виждам какво е.Това е био оръжие.Китай ни разказва играта,а вие ходите по ресторанти.Ама то китайците ни знаят културата и ни сметнаха явно ,че няма да се справим цивилизационно.

39

Анонимен

преди 3 години

*** народ, заслужава си съдбата. Това е диагнозата.

38

До 39

преди 3 години

Вие лекувате хора, без това не може, но без дискотеки и кръчми, може. Да, вероятно си прав, че всички ще минем през този вирус, но нека да не е наведнъж, че видно е, дори обикновена пневмония без възможност да бъде лекувана адекватно може да убие човек. Не бих си играл на руска рулетка, макар самият живот да е своеобразна такава. Иначе не се крия у дома под леглото, живея си нормално, но избягвам струпванията на хора, в магазините слагам маска, пия си кафето на открито в парка а виното вкъщи.

37

Анонимен

преди 3 години

Какви хора са това, при тази смъртност и мракобесие с хиляди болни хора в претъпкани болници, да организират луди празненства? Как ще се веселят, как ни ги е срам? Ще ревем всички с кървави сълзи. Тежко на народ, който тупа хорца, докато други загиват в мъка и самота!

36

Анонимен

преди 3 години

Грип може да се пипне навсякъде и не е причина да се затварят хората и бизнесите. Налагането на новия ред не е добро. Пътят към ада е постлан с добри намерения.У нас трябва да се свали правителството и да се разследва и затвор и отнемане на незаконно придобитото. Държавата и реда трябва да се възстановят. От грипа се лекувайте на време и когато сте болни не се натоварвайте и не пийте алкохол. Не се паникьосвайте и не приемайте да бъдете манипулирани и ограничаван. Това е изгодно само на борисов