97

Американ

преди 3 години

Значи тоя иска да защитава "националните интереси на народа, неговата идентичност и език" за сметка на българските. Вето!

96

Анонимен

преди 3 години

До Анонименнека се пишат македонци, но няма такъв народ

95

Анонимен

преди 3 години

БОЙКО ПОТЪНА ЗАЩОТО Е СЪЗДАДЕН ОТ МИНАЛОТО! ВСИЧКО СЪЗДАДЕНО ОТ КОМУНИСТИЧЕСКОТО МИНАЛО ЩЕ ПОТЪНЕ В ЗАБВЕНИЕ.

94

Анонимен

преди 3 години

Правят списъци в разложко кои искат да се пишат македонци.....после референдум и хоп-Северомакедонци.Къде е българското разузнаване??Каракачан вмро???

93

Анонимен

преди 3 години

До АнонименТихомир Стояновски е провокатор на руска хранилка...

92

Анонимен

преди 3 години

ВИЦ:По какво си приличат македонската "нация" и Бойко БорисовИ ДВЕТЕ СА СЪЗДАДЕНИ ОТ СТАЛИН, ТИТО, ДИМИТРОВ..

91

Анонимен

преди 3 години

Гледайте Тихомир Стояновски и неговите клипчета РАЗЛОГ МАКЕДОНСКИ..1 И 2 част и ще видите за какво иде реч.Няма нужда от полит.анализатори и коментатори.

90

Анонимен

преди 3 години

БРАВО ЗАЕВ! АБСОЛЮТНО СИ ПРАВ!БОЙКО БОРИСОВ ПОТЪНА В МИНАЛОТО ЗАЩОТО Е ПРОДУКТ НА ПРЕСТЪПНИЯ КОМУНИСТИЧЕСКИ РЕЖИМ!

89

Анонимен

преди 3 години

Заев погрешно чака изборите, те няма да го оправят. ГЕРБ даже е най-подходящата за Македония партия, най-отстъпчивата и сговорчивата. Борисов му е приятел, с него се разбира. Другите са по-крайни в исканията си. Да не говоря, че шанса за силно правителство на една лидерска партия е малък. Ще има или голяма колаиция или експертен кабинет т.е. никакъв шанс за подпис за Македония. Изборите са последното нещо, което Заев трябва да чака за да се реши проблема.

88

Анонимен

преди 3 години

Както винаги Заев казва правилните работи, но или прави грешните неща или нищо не прави. За да тръгне Македония напред към ЕС, тя трябва да се промени като държава - езика на омразата да спре, претенциите към нашите национални герои, дати, празници и т.н. да престанат, паметниците на омразата да се демонтират, учебниците да се редактират, да се признае истината за нацията и езика и т.н. Докато това не стане, Македония ще изглежда като една откачена, бивша комунистическа юго-република.

87

:))

преди 3 години

До LoykoАз съм на 78 години бе,червен памперс!Постели си образованието от АОНСУ,и се завий с "Наръчник на пропагандиста"!И когато излагаш тези не си смучи пръстите,а давай факти!Какво ти е виновен Спароток,та го плюеш!?Човека си върви с доказателствата,твоите къде са!?Пет пари не давам ни за образованието ти,ни за възрастта ти!Като си решил да спориш,давай доказателства!Между другото,като си толкова учен,я кажи какво знаеш за Вълчите празници!?Ай да ти чуя гласа меден загорски!

86

Нашият

преди 3 години

Желев ако тогава можеше да предвиди накъде ще тръгнат нещата, сигурно нямаше да бърза толкова да ги признава за държава !

85

Те

преди 3 години

Демонстрирали приятелство... ама с кого ?

84

Перспектива викаш!?

преди 3 години

"Лидерите откриват перспективи, не потъват в миналото" Е, хайде Заев, открий перспектива към истината - какво си потънал в Коминтерновските комунистически измислици!??

83

Но

преди 3 години

Той обаче е все още потънал в тъмното си анти-българско минало !

82

Анонимен

преди 3 години

Презедентот на историчкиот Бивш Северо-Юго Дизниленд се нада напролет да го однема ветото.

81

Анонимен

преди 3 години

"Желанието на българския народ е целият Балкански полуостров да бъде част от ЕС."Аре нема нужда... Албания в ЕС? Нема нужда. РСМ в ЕС? Нема нужда. Сърбия в ЕС?!??!?!?!?!? Въобще никаква нужда. Турция в ЕС даже няма да го споменавам, щото им казаха след около 3000 години че ще са готови да влязат.

80

Loyko

преди 3 години

ДоМисленето забраненоМаледожо,бъди сигурен ,че нито си ми на годините,нито на образованието,нито на....да не споменавам от скромност.Докато българите не опознаем света,никога няма да разберем кои сме и какви сме.Национализма/патротизма/ е робско чувство,особено псевдопатриотизма.Радвай се на собствената си заблуда и бъди щастлив!

79

SHEFA

преди 3 години

ГОВОРЯТ ТАКА САМО И САМО ДА ВЛЯЗАТ 1-ИН ПЪТ В ЕС-ПОСЛЕ НЕЗНАМ КВО ЩЕ ПОИСКАТ-ЗА МЕН СА РИСКОВИ КАНДИДАТИ.

78

Китайска стена

преди 3 години

Македонците започнаха атака за пиринска македония.Гледах клипче от 2 части на макета,дошли в Разлог при наш душепродавец,който ги разкарва с кола ,изопачава български думи и се прави на македонец.Наричат ни примитивен народ.Пак ги пускайте!