48

Анонимен

преди 3 години

в същото време великите българи са много заети с присвояването на евросубсидии от некадърните връзкарски мутри на които стадото стадото ръкопляска под команда и великия бей гледа велико от великия си джип произведен и купен с парите на европейците

47

ВГЗ

преди 3 години

Краварите защо не изпратят пилоти на луната, както "изпратиха" преди 50 години?!?

46

българин

преди 3 години

А там бензин има ли? А кислородни апарати? Тоя наивници ли търси? -:)

45

Веселяка

преди 3 години

Лудите нямат край. Искам само да вземе и Тиквата с джипката да прави магистрали там.

44

Анонимен

преди 3 години

Старшип и Бока Чика Тексас, там е големият удар на Мъск. Вчера на полигона Бока Чика премина успешно 8-мия тест на Старшип. Предстои издигане на Старшип до 15 км и меко приземяване. След което следват тестове за зареждане с гориво в орбита, а през 2022 облитане на Луната с туристи и карго до Марс. Вероятно в края на 2023 или началото на 2024 ще има и пилотиран полет с кацане на Луната. Ако всичко върви нормално то в 2026 ще има човек на Марс. Обратното броене показва 1855 дни до този момент.

43

Анонимен

преди 3 години

Пак фалшива новина. Става дума за инициатива, която да насърчи децата. Това ще бъдат малки колички, конструирани от тях с помощта на Стивънсън. Мъск не е наел никого, нито планира нещо подобно. Просто от организаторите ще ползват Falcon 9 за да доставят количките.

42

Гошо...Тъпото

преди 3 години

А следващия път с...пилоти от Лунна Формула 1.Понеже въздух няма да се обучат няколко непалски...шерпи да карат болидите.Победителя ще получи...правото пръв да се пресели на Марс с първата капсула до там и да основе...колония.Ако намери туземка...марсиянка и се оженят НАСА ще им подари подземна къща с...гараж и оранжерия за гледане на домати.

41

Чорба/Каша

преди 3 години

Илончо, бре!Ти първо намери алтернативен енергиен източник, изкуствена гравитация и електромагнитно поле защитаващо "космичиския ти автомобил" от космическата радиация и Дедо ти шъ съ запише доброволец у Лунната Формула-1Инак всичко дето *** фъфлиш е една голема "манджа с грозде"!!!!!!ПС----Помня я аз баба ти, и тя ги фъфлеше кът тебе едни "врели-некипели" на млади години...-))))

40

Анонимен

преди 3 години

До gdzА на панелните мишки, кат теби?

39

gdz

преди 3 години

Браво за снимката, идеялно олицетворява интеУекта на "водещите" хайтек меринджеи

38

11

преди 3 години

Мбуаахахааха, тоз па съвсем изперкуляса. Да зима една тесла и да оди у Карлуково!

37

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 35То пък ти си един плащач.

36

Анонимен

преди 3 години

НАСА не може да прави такова безсмислено на пръв поглед състезание с коли на Луната, но частника Мъск може да си го позволи.

35

Анонимен

преди 3 години

Е сега вече севрномакетата ще го награбят! Щял да ми стъпва на луната той! Къде се намира, тя да не е негова?

34

Анонимен

преди 3 години

Мъск е щастлив човек, защото успява да осъществи мечтите си. Не се съмнявам че ще успее да организира и такова състезание на Луната.

33

Анонимен

преди 3 години

Планира ми...нали ние плащаме

32

Глобалист Сатанист

преди 3 години

хората умират, а той се чуди с какво да си прави кефа и с каква лъжа да прибере още парички от заблудените инвеститори. Най-големият жив мошеник!!

31

До ямболски цървул

преди 3 години

Личи си, че си ***. Крадеш ли кашкавал, а цървуле ?

30

Ямболски цървул

преди 3 години

Да.... автомобилно състезание,колкото и кацането на луната.

29

Ъхъ...

преди 3 години

Питал ли е "македонците"?