140

Анонимен

преди 3 години

Заначи, разследващ прокурор ще се предлага от Прокурорската колегия на ВСС и ще се утвърждава от ВСС с обикновенно мнозинство!Ами, при това положение, не е ли по-удачно този "разследващ" прокурор да се назначава направо от главния прокурор, а най-добре да се уточни "Главният прокирор Гешев"? Поне няма да се губи ценното време на ВСС и Прокурорската колегия!

139

Има такава био-жена

преди 3 години

това е някаква удачно-сполучлива смесица от МатаХари ЕгатиГлисти и ПодцинковкатаОтКърлежи

138

ББ

преди 3 години

ЕС сте идио.и...след Унгария и Полша...и тая се гаври с вас...ама вие ги създадохте и финансирате през данъците на вашите сънародници и нашите...Справедлив и Солидарен...Свободен и Демократичен...ЕС политическата класа финансира модерен фашизъм...какво лицемерие...престъпление срещу Народите населяващи съюза ни е...единствено британците отказаха да финансират мафиоти и престъпници...фашизъм в 21 век в ЕСССР...финансиращ зависимите от Русия Унгария и Полша и мафията в България...Хайл Путин...

137

ПроСоТо

преди 3 години

ха ха!..Защураха са мажоретките....Забележете:-1.-"Разследващия главния" да са бил избирал С ОБИКНОВЕНО мнозинство,тоест,с мнозинството,което гробарите и техните патерици имат в НС!!!!..Това е МНОГО ВАЖНА ПОДРОБНОСТ!..Защото с нея се ИГНОРИРА мнението на ОСТАНАЛИТЕ в "Парламента".!!!!-Второ:-КОЙ МИСЛИТЕ ЩЕ БЪДЕ "избран" С "ОБИКНОВЕНОТО МНОЗИНСТВО,ГАРАНТИРАНО ОТ герп и САТЕЛИТИТЕ им?..залаганията могат да започнат..Макар че едва ли ще се намери будала,който да заложи на "неправилната"

136

Гого

преди 3 години

Само като видя "миризливка" на снимка и ми става ясно, че ще прочета поредната простотия на ГЕРБ. То бива, бива малоумщина, но тези надминават всички очаквания. Направо счупват глупомера.

135

Веселяка

преди 3 години

Искаме прокурор който да се избира пряко от народа за да може да вкара всички крадливи гербаджии в затвора веднага и завинаги!!!

134

Гербафродит

преди 3 години

Като гласоподавател на ГЕРБ смятам че Пеефски би бил най-подходящия за позицията. Като реалния ръководител на партия ГЕРБ той винаги се е старал за добруването на електората.

133

Хаджи Тошко Трифонов

преди 3 години

В ФРАНЦИЯ, ПРОКУРОРА Е ПОД КРИМИНАЛНАТА ЮРИСДИКЦИЯ НА ОБЩИЯ КРИМИНАЛНО-ПРОЦЕСУАЛЕН + И НАКАЗАТЕЛЕН КОДЕКС НА ФРАНЦИЯ !ТОЙ Е ПОД '' ОБЩА НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ'' --ПЪРВО , И ВТОРО -- ПОД ПРОФЕСИОНАЛНА И ЕТИЧНА ОТГОВОРНОСТ --.ЗА НЕГЛИЖЕ , ЗА УМИШЛЕНО НЕ-ВЪРШЕНЕ НА РАБОТАТА СИ , И ЗА ОЩЕ СУМАТИ ДРУГИ ОТГОВОРНОСТИ !ТУКА ГЕШЕФ ТРЯБВАША ДА Е РАЗСЛЕДВАН ОТДААВВНА ОТ НЯКОЙ ДРУГ ПРОКУРОР, ЗАЩО НЕ ГОНИ БОКО ТИКВОС -- ЗА 2та милиона евракя , за златото и за патлака !

132

Анонимен

преди 3 години

Айде пак яйца

131

Анонимен

преди 3 години

Нали това беше основното искане на протестиращите-------Основното искане беше оставка на престъпника Иван Гешев. Всъщност Боко го прибра след доклада, за да не дразни европейците, да не му спрст парите.

130

Сата НАТО

преди 3 години

Тия открито се подиграват с Еврокомисията.

129

Анонимен

преди 3 години

Контра предложение - главният прокурор да не е шеф на другите прокурори, а и всеки да може да го разследва! А не като предложеното само 1 да може да го разследва и той да е избран от същите избрали главния прокурор

128

Койчо

преди 3 години

Когато герб предложат нещо веднага се разбира поредната простотия.

127

сминдух енд чесън

преди 3 години

Беше по лесно да изберем нормален главен прокурор при нормални обстоятелства ,а не този.

126

How to tame a horse?

преди 3 години

Все едно че съм я изкарал от Minecraft, с тая квадратна главЪ.

125

коментар на коментар

преди 3 години

Като чета коментарите оставам с впечатлението, че дружинката от другари ги тресе як страх, че акодойде тевния прокурор, пък и техния Лозан Панов щего проверява някой. Как така те са "нашите друв корумпирагари"?За мен главният въпрос е онази част от съда, който е корумпиран ине издава присъди, съобразно ,доказателствата, а съобразно Панов,Христо Иванов или ДПС.

124

Смешни коментари!

преди 3 години

Нали това беше основното искане на протестиращите,главният прокуро.р няма кой да го разследва!Много бързо забравяте, пийте гинко билоба!Какво искате, предложението е добро - има реални и изпълними изисквания, относими към задачите, които ще изпълнява!

123

Аман от тъпанарщини

преди 3 години

И цялата тази герберска ***е защото заедно с дупесето инсталираха за главен прокурор най-голямото недоразумение между прокурорите, което за няма и една година забърка кашата в която са сега, но за съжаление и цялата "държава"!

122

Анонимен

преди 3 години

Все едно се върнахме в соца...Контрольор, контролиращ контрольора на контролиращия.Толкова управленска безпомощност лъха от тези хора...

121

Бай ВарвАр

преди 3 години

От такива калинки , намерени по кръстовища и светофари, само акъл да искаш ...