36

Анонимен

преди 3 години

Най-накрая... А тия които плюват, като се напивате като *** и пушите по 2 кутии с цигари е "НОРМАЛНО" а ?

35

Господин Марли

преди 3 години

Сега всички, които нямат собствено мнение от както са се родили и дори не го осъзнават, ще започнат да говорят как човек става глупав и безволеви от марихуаната...Невероятния комунизъм, развъдник на хора неспособни да мислят самостоятелно...

34

Анонимен

преди 3 години

На хората по света им писна от американските *** и наркомании, ама тези пудели ще трябва да го научат по трудния начин.

33

ЖендрОргияВБрюксел

преди 3 години

Да!

32

Анонимен

преди 3 години

Аре Минцифайки, веднага да си пренапишете НК, че да няма уволняванки

31

Idiocracy

преди 3 години

Ali G visits United Nations

30

Анонимен

преди 3 години

Че той стерилититът не е толкова лош. За какво ти е да създаваш нови роби и нещастници в тоя свят?Или не можеш да не оставиш безценните си гени на човечеството?

29

Анонимен

преди 3 години

До до 27не ме карай да се смея. всички около мен, включително и аз, пушим от поне 25 години. Всички имаме деца. За какъв стерилитет говориш? Нито едно подобно прочуване не съществува. Сега ако ми кажеш че и до шизофрения води, ще ми стане ясно че не си се ъпдейтвал от 55-та година. Тогава са се твърдели подобни щуротии.

28

ЛаптопитеНаБайдън

преди 3 години

ДРУгирайте се, така ДРУгарите Комунисти от Пекин ще Ви допоробят още по-лесно, стара военна практика още от Опиумните Войни в Китай.!

27

до 27

преди 3 години

тази твоя древна билка води до стерилитет!

26

\m/

преди 3 години

Браво, дано тенденцията за "легализиране" на билката се засили! И алкохол пия, разбира се, порядъчно и с кеф, но е факт, че алкохола е много по-опасен и вреден за теб и хората край теб.

25

Анонимен

преди 3 години

Айде стига вече смешни сравнения.Какво общо има една древна билка с ***, редуциране на населението и тн ?Никога не съм чувал за взаимовръзката пушач на трева - ***, ама явно някои заблудени елементи си мислят че такава съществува.

24

пенсионер

преди 3 години

така премахната и Жендръството от списъка с Умствени заболявания - пак ООН бяха! целта е една - геноцид!!

23

Анонимен

преди 3 години

Браво, и от тези най накрая да излезе нещо умно

22

Анонимен

преди 3 години

А така, гоите трябва са безхарактерни и безволеви

21

Анонимен

преди 3 години

Не ми е ясно защо да не можеш да отглеждаш промишлен коноп легално в БокоЛенд? Няма наркотични свойства, а се правят чудесни платове от него. Както и да го погледнеш - това си е един бурен. Бил е забранен заради монопола при производството на хартия, платове, въжета и... начин да тормозят черните и мексиканците в САЩ. Точно оттам тръгва тая параноя. Холандия прави милиарди годишно. България е правила платовете от коноп за немските униформи през Световните войни - проверете.

20

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

До Анонимен 19 АКО ИМАШ ДЕЦА СКОРО ЩЕ РАЗБЕРЕШ

19

Див Петел

преди 3 години

Защо трябва да ми казва ООН нещо което е очевидно. Очевидно всички тинейджъри или голямата част от тях пушат от време на време канабис или поне са пробвали веднъж. Очевидно е че наркоманите сред населението, които взимат наркотици всеки ден, са една малка част. Ясно е че канабиса не е толкова опасен колкото го изкарват сводките на полицаите. Очевидно е че понеже не се справят с опасните наркотици полицията декларира успехи като лови ученици пред дискотеките с по 5 грама в джоба. Защо ООН да казв

18

Анонимен

преди 3 години

Какво е канабис? Има ли нещо общо с конопа, с гръстите?

17

Карандаш

преди 3 години

Екстра. Са некой напушен джигит като утрепа някого на пътя поне ще се смее от сърце.